-
V tom případě si levej jak noha. Origins dohráno bez jediného nakoupení na HARD. Maš tam dokonce možnost volby obtížností. Pokud něco nezvládáš sniž si ji pokud to nedáváš na EASY..... pust si Solitaire
-
A co se tam vlastne da koupit? Jen kozmeticke veci nebo i neco co ovlyvnuje hratelnost? Pokud i to druhe, je to spatne.
-
Jacku?
-
Díky za recenzi, nejspíš tomu dám po několika vynechaných dílech opět šanci.
-
Ok, tak já teda zkusím příště srovnat dnešní hry z těma z budoucnosti. A právě proto se nebojím ocenit, že se grafika a jak posouvá vzhledem k tomu na co jsme byli nuceni čumět před desítkami let a i tenkrát jsme z toho co pamatuju měli radost z každé vymazlenější blbosti. Dneska, co do AAA a částečně nezávislé produkce, nepočítaje v to záměrné stylizace, vyloženě graficky špatné hry nevznikají, spíše naopak, je radost na ně v každém coulu hledět. Nikoliv všechny o stejným výkonu, ale to co umožňují vytvářet dnešní enginy za herní světy napříč žánry na obrazovkách, tak to bychom si tenkrát snad i cvrnkli, viz videa...
Nebo máte s kamarádem jinou vizionářskou představu? Že bychom dosáhli za vašich nějakých monohardwarových okolností jinak grafického Marsu? A tak určitě, hoši... -
Ta hra tak udelana ale neni, kdy to nehraci AC:O zase pochopi
-
“Vsak taky jo. Kdo je chce at si je koupi, kdo NE tak at si je KOUPI”
UMREL JSEM :-D
Myslim ze presne nejak takhle uvazujou vyvojari kteri to tam nacpou jako hlavni zamer “chces je kup je nechces je stejne je kup!” -
Srovnávat hry z minulosti s dnešníma je (wow, jaké překvapení, že se grafika posouvá) naprosto mimo mísu vzhledem k tomu, co tady ten člověk řešil. Pokud sem dobře pochopil, tak šlo o to, jak to vypadá a jak by to mohlo vypadat, kdyby byl skutečně využit hardware PC.
-
Dobrej je za tři.
-
Super 1 patch 600MB
-
A co myslíš že jsou teda ty online hry? Ty zdarma hry jsou dělané schválně zdarma, protože do toho lidi dávaji prachy. Třeba u wotka má skoro každý prémiak a prémiové tanky.
Microtrasankce mi vadí, ale hlavně v online hrách, v signle kde jsem sám je mi to jedno. Ano microtransakce ti pomůže, ale ne zas tolik, aby to nešlo hrát bez toho.
Tak pokud vím tak děcka dejme tomu třeba do 15 let jsi na to vezmou kde? Od rodiču=chyba rodičů, že nesleduji co děcka dělaj a za co utracejí. Mimo utracení her je ale větší zlo úplně jinde. -
myslíš, že by vypadala stejně dobře i v kuchyni?
-
vadí to pokud je hra udělaná schválně, aby to hráče po nějaké době koupit ty vylepšení...viz neco může mít dřív nemusí grindovat atd...ja osobně jsem si ve hrách nic ještě nekoupil a nekoupim..no ale jsou tu děti, který chtěj dneska hned atd a na ty to má špatnej vlil a to i výchovný...kdyby byla hra čistá tak se učí trpělivosti atd.
-
Mimochodem je zajimavé, jak lidem vadí microtransakce v single, místo toho aby řešily hry typu pay to win, což je největší ubohost co může být. Kupovat jsi věci za 40 000kč a být mistrem světa, protože bez toho není nic.
-
A co že je placená? Už to tu psalo tolik lidí chápete to nebo ne? Oni vás to nutí platit ty microtransakce nebo co? Už to tu zaznělo hodněkrát, že to jde i bez toho. Mě osobně vadí microtransakce a pay to win v online hrách než v single, kde hraji sám.
-
Však taky jo. Kdo je chce at jsi je koupí kdo ne tak at jsi je koupí. Tak z her asi jen tak nezmizí. Každý chce na tom vydělat. Ale prostě není to potřeba, v žádné signle hře jsem ještě microtransakce nepotřeboval i když tam byli. Navíc tady u origins to bez toho netrvá o 50% déle, jste o 50% slabší nic takového. To že tady lidi budou neco plácat, ale nemají ani 1 minutu odehráno je druhá věc.
-
Všeobecně jsou mikroransakce u SP her, za které zaplatíš fakt svinstvo. Ale v AC jsem je vůbec nepostřehl, nijak mi je hra nenutí a nejsou vůbec potřeba. Takže když budou lidi chytří a nebudou je kupovat, zmizí ze SP her stejně rychle jako přišly ;).
-
ale WOTKO je F2P!! tohle je placena hra za 60eček...lidi jsou asi natvrdlí a rozdíl v tom nevidí