-
"Ty jejich historické lokace totiž nikde jinde nejsou" - myslím ve hrách samozřejmě... V málo které hře se mrknu do tak propracovaného egypta nebo londýna.
-
No v posledni dobe je rozdil mezi klasickou PS4 a klasickym Xboxem a PC dost velkej. Treba Project Cars vypada na konzolich dost blbe, na PC na max je to ale krasna hra.
-
Mno na PS4 mám odehraných asi nějakých 20h. Dohrál jsem všechny díly AC a musím přiznat že jsem možna velkej fanda. Ty jejich historické lokace totiž nikde jinde nejsou. A origins? Origins je dost možna nejlepší díl vůbec.
-
Tak urcite neni. Pc hraci musi na lepsi grafiku pockat az se pohnou konzole. A kdyz to trva moc dlouho tak se pc vzmuze maximalne tak na pixel art manii, early access a kickstarter tedy zpusoby s minimalni investici. Proste do pc AAA only hry bude investovat jen blazen, kdyby to tak nebylo nevidim nejmensi duvod proc by se pc nepohnulo kupredu samo.
-
At uz je ten balanc jakykoliv, v mikrotransakcich by nemelo byt nic co jakkoliv ovlyvnuje hratelnost, pokud si zaplatil plnou cenu za hru.
-
Moje chyba. Prostě hned ta další lokace po Siwe. Nikde dál jsem nezkoušel jít, ptže mapa byla zamodřená a měl jsem za to, že se tím pádem nikam jinam stejně nedostanu. Díky za vyjasnění.
-
Mas to nejaky pomotany. Alexandrie neni druha lokace. A jestli tam jsi nechapu jak ti mohlo uniknout ze muzes jit kam chces. Prolog je zacatek v Siwe.
-
Mno, lepsi jak v dobach x360/ps3, kde se bojovalo o kazdy MB, dnes uz bych nerek, ze je s texturami takovy problem. V cem je problem, ze konzole sice dostaly refresh, ale stale jsou brzdene AMD procesorem, ktery ma slaby vykon na jedno jadro. Ono navrhnout engine, ktery vyuzije vsech 8 jader rovnomerne neni snadna vec, takze pak na konzolich musi osekat vse, co vytezuje cpu (obvykle svetlo/stiny, efekty). Proto na ty konzole to 4k (i kdyz dynamicke) tlaci, protoze graficka karta na to staci, skoda jen, ze se ve svete neujalo rozliseni 2560x1440, rozdil oproti Full HD je mnohem vetsi a nestoji ani zdaleka tolik vypocetni sily.
-
Velmi retardovany nazor.
-
Tezko. Nebejt topinkovacu nikdo by takovy hry nedelal pac by se mu nezaplatily. Delat pc only AAA hru se pomalu rovna skoku do macochy. Bud se tam krade nebo ceka az to bude v bundlu za dolar. Staci si precist zdejsi diskuzi:)
-
Grafické pozlátko až na první místě, co? *12*
-
Takže jako obykle, průměr, nebo průjem?
-
Mohli bychom se zamyslet, jak by ty hry dneska mohli vypadat a jak vypadaj, když to umi Crytek, njn ale to by se panum od topinkovaču nelibilo, radši 4k a rozplizli textury, ja už 5let nekoupil novou grafiku taky že naco... *10*
-
Co je součástí prologu ? Teď jsem vlastně v druhé lokaci Alexandrii.
-
Uzamcene oblasti jsou jen v prologu. Po nem se da jit kamkoliv.
-
Tenhle Assassin vypada vizualne celkem dobre, ale jinak je to jiz nekolikrat snedena a znovu vyzvracena kase, dojel jsem zhruba do pulky a hru prodal, hodnoceni je maximalne 7/10 a to jsem velkorysy.
-
no po assasinovi z londýna, kterýho jsem ještě nedohrál a před rokem smazal, si řikám, že tohle bude podobná plychta....ještě problémy s optimalizaci a sprasená naposlední chvíly dopřidaná protipiratská ochrana VM protect
možná až to bude v Humblu za dolar tak si to koupim -
Vzhledem k tomu, že tu zase někdo zmínil grind v Shadow of War, tak chci věci úvest na pravou míru. V posledním aktu hry musíte v několika fázich postupně ubránit všechny své pevnosti. Žádné jiné takové mise ve hře zatím nejsou, krom jedné příběhové (a dokud nepřijde nekonečný mod). Blbé je, že to nacpali všechno najednou, takže se to může zdát nezáživné, ptže těch obranných misí je asi 16.
Faktem ovšem je, že ty pevnosti se dají ubránit s těmi orky, s kterými jste ty pevnosti dobyli a není třeba nutně chytat další a ano, dá se vyhrát i nad těmi silnějšími. Stačí využívat jejich slabin a prvních několik obran vyhrajete, aniž by vám pronikli do pevnosti. Když vám náhodou pevnost dobyjou, tak ji dobyjete zpět a jede se dále.
Jestliže přesto máte pocit, že nějaké orky navíc potřebujete, ale nechce se vám je chytat (což je záležitost chvilky), tak půjdete do storu a tam si za herní měnu nakoupíte orky (v té době by jste měli mít na kontě několik desítek tisíc). Není třeba vůbec nic kupovat za reálné penize.
Takže ty blitky, které papouškujete od ostatních si nechte, ptže to jednoduše není pravda a šíříte dezinformace. Žádný grind ani paywall ve hře není. A jestli myslíte, že jo, tak to dokažte. -
Ještě nemám ve hře tolik nahráno, abych vynášel nějaké soudy, takže to budou spíše menší dojmy.
Origins je pro mě tématicky zatím nejlepším dílem, ptže Egypt miluju. Scenérie jsou krásné a je to první AC, kde se budete rádi toulat a objevovat. Po vizuální stránce tak nemám co vytknout.
Vadí mi, že jednotlivé oblasti jsou zamknuté za příběhovými misemi a zároveň je mapa rozsekána na levely jak v MMO. Tyhle dvě věci ničí pocit z toho, že můžete jít kamkoliv. Když už dělali takhle otevřenou hru, tak se toho měli zbavit a levely škálovat spolu s hráčem. Případně to nevytyčovat tak okatě.
Hlavní věc je změna soubojového systému a jestli přecházite, stejně jako já, ze skvělého soubojáku v Shadow of War, tak vás ten v AC nenadchne. Nebo jo ? Systém je docela těžkopádný, střelba z luku není moc příjemná, stealth je zatím takový nezáživný. Zatím to vidím jako největší slabinu hry. Otevřený soubojový systém je samozřejmě krokem vpřed, ale provedení značně pokulhává. Srovnávat se to nedá ani se Zaklínačem nebo čímkoliv jiným. Snad se do toho časem dostanu, ale zatím se soubojům spíše vyhýbám.
EDIT. Ještě bych zmínil, že Bayek je od úplného začátku sympaťák a příběh se rozvijí skvěle.