Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kompost
    a co by si chcel? aby na tom robil tym homosexualnych inuitov? *1*
  • Jo je to skvělá hra, ti co jsi stěžuji na microtransakce, tak v olinne hrách je co? Tam jsi to kupuje kdo? Vývojaři? Ne hráči a hlavně když to je pay to win, tak vám to nevadí, protože máte převahu nad ostatnímy hráči, to vám nevadí, ale jak je to obrácene už jen plácate. Kolik lidí jsi u wotka koupí prémiak nebo prémiové tanky a komu to vadí? A tady u signle hry budete pořad řešit takové ****. *3*
  • Ristoro
    Jsem rád, že tu jsou i normální lidi, kteří tady chodí číst příspěvky o hrách :). Koneckonců, to by se tady mělo podle mého dělat ;).
  • Morraw
    Dobře napsáno. Ono je taky fajn, že tu po více jako sto příspěvcích o ho/ně, taky někdo něco napíše i k samotné hře.
    K tvému nadšení ze soubojů ještě musím dojít. Ono celkově se ovládání trochu změnilo a jak píšeš není moc intuitivní. A je to škoda, ptže je tam spousta různých zbraní k použítí, ale tak uvidím, třeba se do toho časem dostanu.
    Grafika mi někdy příjde taková plochá a jakoby neostrá. Mám vše na Ultra. Scénerie jsou pěkné, ale stále mě čeká ten wow efekt. Možná až se dostanu k pyramidám, které jsem zahlédnul v dálce :)
  • Vypadá to moc hezky, ale pro mě je to pořád Ass Cred - pořád je tam animus (není to doopravdy), pořád první informace je, že tuto hru dělal kulturně a sexuálně diverzifikovaný tým, pořád se tam řeší hašašírové a je tam parkour.

Čili pro mě pořád nic, ale je fakt, že grafika je nádherná.
  • fanboy? :-D I kdyby hra byla 10/10 tak ubisoft jsou podělany z***i a já je dotovat nebudu, to radši hodim Bethesde
  • ZvacA
    Doporučuju si vzpomenout/vyhledat/nalistovat na to, jak hry vypadaly dříve a srovnat je s tím, co se nám nabízí dnes a můžeme dojít k tomu, že se máme do vizualizace jak prasate v žitě. V opačném případě snad jen jinak narvat kabel klávesnice do radiátoru a čumět z okna do podzimní scenérie a představovat si, že hraju graficky nadupanou hru....
  • Ackoliv se me ta hra libi taky s desitkou bych asi setril. Preci jen je to asasin a ubisoft a sem tam vykoukne hovinko a smradek. Ale tu devitku by asi dat slo:)
  • Já musím taky souhlasit. Hru hraju na PS4 a hra v obývaku vypadá fakt skvěle. Hraje se suprově, ovladaní parkouru je mnohem jednoduchší a lepší. Bojovej systém na oko na youtube možna nevypadá lákavě ale je boží! A každá rvačka s jakýmkoliv NPC může bejt výzva nebo parádní lov. Střídaní dny a noci má konečně ve hře význam. Loot je suprovej, egypt je obrovskej jako nikdy nic v podaní ubisoftu. Hra je naprosto skvělá, zábavná a velkolepá a neznám člověka co by ji hral a řekl by opak..... Spíš ty co to koukaj na youtube.
  • Mám nahráno přes 30 hodin a nemůžu než souhlasit + přidám, že já hlavní příběh dokončil a za mě je na 10/10. Hlavně fandové série si ať už v hlavním příběhu, či i ve vedlejších aktivitách najdou spoustu referencí na jiné díly ze série, které na mě působily opravdu dobrým dojmem. Dále musím říct, že i přes dohrání hlavního příběhu je ve hře stále co dělat, což rovněž oceňuji.
  • PCkařům se neustále něco nelíbí. To je furt to samí, furt ty samé bláboly dookola. Furt nějakej problem a když není tak ho najdem a budem kopat hluboko jak se jen dá. Nechtěj se smířit že tenhle díl je prostě dobrej no.... *1*
  • Tvůj mozek by se měl prodávat za dolar....
  • Neřeš ho*na a prostě hrej....
  • Brzdit nas pomalu zacina cas. Jde to videt na Ninja Theory, kde studijo o par lidech vytvori hru s AAA produkci, ale kratkou herni dobou, protoze si proste nemuzou dovolit cekat na grafiky 4 roky, az jim vytvori assety pro 2x delsi hru. Do budoucna to je docela problem pro mensi studia a muze vznikat hodne her, ktere i kdyz pojedou na Frostbitu, tak nebudou vypadat nejak extra, protoze proste nebude cas vytvaret extra kvalitni assety.
  • Diky za snahu, opravdu njn BF1 nadhera, KK se dela ale taky hezky, ovšem Origins je slabota...
    PROČ nevypada Origins ako BF1 ? PROČ Mařenko PROČ ? *1*
  • Ristoro
    Po 45 hodinách si dovolím napsat pár slov. Začnu grafikou. Ta je fantastická, ostré textury, nasvícení a celkově design prostředí je nádhera. Samozřejmě, najde se pár míst, kde něco úplně nesedí, popřípadě nevypadá zrovna líbivě, ale když vemu v potaz jak je ta mapa obrovská a bez nahrávací obrazovky, musím smeknout. Jestli Ubisoft něco umí dobře, je to prostředí. Příběh zatím nemůžu moc hodnotit, nejsem nějak daleko, ale určitě je mnohem zajímavější, než v Unity nebo Syndicate. Než zabijete daný cíl, musíte se o něm něco dozvědět, takže to není jen náhodné zabíjení postav jako v některých předchozích dílech. Bayek je výborná postav s charakterem, tam nemám výtky. Zmizelo honění truhel a úlomků animu. Vedlejší aktivity spočívají v čištění kempů (tady se hodně inspirovali Metal Gear Solid V, ačkoliv s jejich AI se nemůžou měřit), zabíjení zvířat, prozkoumávání známých památek a hledání artefaktů v nich a v bočních úkolech, kterých je strašná spousta. Dále je tu hipodrom, který mě moc nechytl a aréna, kde jsem ztratil už několik hodin, protože je super. K soubojovému systému. Nejlepší v sérii bez debat. Nepřátelé jsou agresivní (hraji na nejtěžší), klidně se do vás pustí 4 najednou, je třeba uskakovat, krýt se, někdy je potřeba utéct. Postupné odemykání skillů souboje ještě vylepšují, můžete na nepřátele naběhnout se štítem, střelba z vašeho luku do jejich štítu zruší jejich krytí, šípy které chytíte vaším štítem se přidají do inventáře, atd... Ovládaní bohužel není tak intuitivní a přesné jako třeba v Dark Souls, zasloužilo by to ještě pár úprav, ale všeobecně hodně zábavné. Měl jsem pocit, že jsem párkrát ve hře umřel spíše vinou hry, než mojí. Co se týče navigace při parkouru, tam nemám výtek, Bayek skáče přesně jak chci, pohyb je plynulý a pěkný na pohled. Stealth je zábavný, ale AI není moc chytrá. Stealth je podobný tomu v Black flagu, jen trochu vylepšený. Loot systém funguje podle mého na jedničku, hra mě neustále odměňuje. Optimalizace je pro mě ok, ale četl jsem, že mají lidi dost problémy s vytížením CPU na 100% kvůli Denuvu. Takže verdikt. Číslo psát nebudu, řeknu to takhle. AC se hraje jinak. Je věrné svým předchůdcům, ale některé mechaniky byly rapidně změněny. Pokud vás AC nikdy nebavilo, nebude vás bavit ani teď. Pokud vás kdysi bavilo, ale v posledních letech jste nad ním zlomili hůl, je pravý čas se vrátit. A pokud jste fanoušci, tady není co řešit, letos se jim to povedlo :).

PS: Nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale AC je na těžkou obtížnost opravdu výzva. Pokud na vás naběhnou 3 centurioni, pravděpodobně bude po vás. Bossfighty v arénách jsou taky výzva a když se v kempu spustí alarm, nemá většinou cenu se o něco pokoušet a rychle utíkat.

PPS: Soundtrack je vynikající. V Unity mi přišlo, že skoro žádný nebyl a když byl, tak nestál za nic. Soundtrack k Syndicatu mi absolutně nesedl. Všechny ostatní ACčka měly výborný atmosférický soundtrack a AC Origins to přineslo zpět.

PPPS: Teď mi došlo, když už jsem zmínil optimalizaci, nenapsal jsem na čem hraji. NVidia GeForce GTX970, Intel i7 4790K a 16GB RAM. Na High-Ultra 50-60fps (párkrát to spadlo na nějakých 40, ale ne na dlouho a asi by to vyletělo i nad 60, ale vždy mám zapnutý Vsync kvůli trhání obrazu).
  • Nebuď cíťa. To by za chvíli nešlo nic psát, aby se to někoho nedotklo nebo to někomu nepřipomnělo nějakou smutnou událost...
  • Takový hejt
  • Každej druhej rok vam naservirujou novou verzi a chtej aby ste si mysleli že de o ňakej vykonovej posun, což je samozdrejme blbost ale vy jim to baštite, ptž vy jim zbaštite uplne všechno co vyypustej...ale skutočnej duvod je ten aby se to nestihlo kreknout a načipovat a aby ste nekradli jak to byvavalo driv, co vam samozrejme nikdy nedojde... *1* kdyby chteli tak ty konzole udelaji lepši, technologii na to maji, aaale vlastne naco ??? *3*
  • ZvacA
    Vskutku, jsme na tom dnes opravdu tak strašně špatně...

https://youtu.be/oXGQxmbGZnU?t=55s
    https://youtu.be/lSvtsxfpKr8
    https://youtu.be/O8T6-tGfR4Q
    https://youtu.be/gIKr8fTscok
    https://youtu.be/Q7jqOWsQw5o

Kup si raději novou grafiku a pozor, ať tě něco nebrzdí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší