Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já doufal že to bude trochu jiný než ostatní díly...ale pořád stejný...je to jako kdybych hrál UT3 na nějaky mapě a pak si přepnul na novou mapu a hral dal...prostě žádná změna
  • No grafika už vypadá docela zastarale a docela mi připadá, jako by obtížnost úměrně padala dolů se vzrůstajícími možnostmi zabíjení a jejich zjednodušováním. Kde jsou doby, kdy jsem se v AC 1 skrýval, plížil, aby mě nikdo neobjevil, protože stráže zvláště ke konci se překonávali daleko hůř. A teď? Prostě na ně hodím bombu a je vystaráno. Nehledě na to, že Ubisoft to s těma novejma prvkama přehání až za hranici únosnosti. Smoke, no dejme tomu, granát, tak by ještě šel, ale mina, která bouchne metr před stráží, nebo plamenomet s dosahem víc jak sto metrů je docela dost. Přeci jen u Brotherhood ještě šli přimhouřit oči u věcí jako tank, nebo kulomet, či co to bylo, protože to v Leonardových plánech opravdu bylo, ale série, která si bere z reality i historický postavy a poměrně přesně kopíruje i dobová města by se takhle přizpůsobovat Mainstreamu neměla.
    • XXDarthVaderXX
      AC je hodně nereálná hra už od prvního dílu a těch nesrovnalostí je tam hodně...s realitou to nemá nic moc společného a tak černě bych to neviděl...
      Nevím jestli je lepší úkol opakovat proto, protože jsem prostě někde spadl atd. Nebo kvůli tomu, že mě 100x na jednom místě sejmou. A hrát to třeba 40 hodin?
      Tohle mi tak nevadí, už tak je to přemisťování někdy opruz...jo ten kůň byl dobrej nápad, u dvojky ani nepočítám, kolikrát jsem skočil lomeňáka do vody, abych si ukrátil cestu.
      U BH je pro mě jeden neduh...koncentrace nepřátel je nízká a i když člověk vyprovokuje koho se dá, tak jich je stejně málo...v jedničce naběhlo stádo o 30 mužích a byla nějaká zábava, ale tohle *13* *15*
  • Možná na konferenci se toto demo mohlo objevit, ale Ubisoft představil něco jiného. Osobně jsem na GamesComu byl takže vím, co jsem viděl a co jsem vyzkoušel.
  • Vypadá to náhodou dost dobře sice už je to čím dál lehčí páč tam ma zas ezio něco novýho ale zas můžem to brát takhle bude větší zábava a zas spouta jiných možností a kombinaci jak porazit nepřátele nevím jak vy ale třeb v brotherhoodu mi lezlo na hlavu když sem měl všechny mí assasiny na úkolu a ja sem se musel rvát asi z 20 strážema a nedal sem to málem mě zabili musel sem zdrhnout tím myslím že ty bomby aspon pomůžou když si budeš chtít udělat širši cestu stražema a ten styl boje se mi moc líbí *4* *14*
    • 2O stráží by bylo velkej problém v AC1 a nadělali by vrásky i v AC2, v ACB je člověk dokáže zabít během minuty řetězením, ikdyby to všechno byli ty extra rychlí nebo extra tuzí, v ACB si člověk může zřetězit tak 3O-40 vojáků, když to umí a neztratit ani jeden kousek života.....
      • Jazz
        V AC1 možná leda na začátku dokud jsi nezískal Counter Attack ;)
        • I tak, v ACB máš řetězení od začátku :)
          A i tak, s counterem by tě někdo občas trefil a kdyby ta dvacítka byli přímo templáři, tak by to nebylo tak lehký, ale tady může těch dvacet bejt klině těch velkejch pancéřovanejch, a stejně ti nemusej ubrat ani život.....
    • I přesto že pro mě je assassin's creed momentálně jednou z nejlepších sérií, tak se mi zdá, že boje se strážema jsou přehnaně jednoduchý a právě i když jich na mě jde 20, tak je zvládnu s jednou rukou v nose. A ne opravdu si nemyslim, že by v tom byl nějakej muj extra velkej skill. Prostě by měli razantně navýšit obtížnost soubojů nebo alespoň přidat nějakou obtížnost Hardcore, protože třeba v AC2 jsem u konce hry ani nenosil Altairovu zbroj protože jsem si pak přišel jak když mam cheat na nesmrtelnost.
      • presne tak proto to chce aby ty straze mohli utocit vsichni na jednou....aspon toto....bo po jednom to padaj jak svestky
        *5*
  • Lawliet
    hezky assassin creed..! jen tak dál
  • Přijde mi divné že velitel templářů utíká měli na něj jít společně. :D
  • a já jsem doufal ze se dozvime o tom co se delo po smrti Altairova mistra po konci jednicky a misto toho budem hrat to co bylo pred jednickou? doufam ze tma bude i neco po tom (mluvim jen o Altairovi)
  • Ale berteto spolohy ze to je hra a ne real life inovacie su tam citit len s pohladu na video som zvedavi co to bude vo full verzii a konec koncou kazdy jeden diel my prisiel az prymitivne lahky ale dej uzasny
  • CRYPT
    Ezio vubec nevypada jako Ezio. Tam nevidim vubec zadnou podobu. Kdyz porovnam AC2 a AC2 BH tam ta podoba byla jeste znatelna, bohuzel ted vubec
    • Conceptt
      to bude tím , že Ezio bude pomalu důchodce ...
      • Amylee.Anderson
        Můj táta je taky pomalu důchodce a je si podobnej na hodně starejch fotkách :D
        • Conceptt
          dobře pro něj :) ... ne teď vážně , když se podíváš , jakej život Ezio od mládí vedl , tak se na něm čas nejspíš hodně podepsal :)
  • Chápu, že je to sci-fi s návratem do minulosti, ale už i ta minulost začíná bejt dost fantasmagorická. Příliš jednoduchý zabíjení hromad nepřátel, z hlavního nepřítele nejde vůbec strach. U mě prostě vede AC2
    • zdravím, otázka je, jaká byla zvolená obtížnost, z toho mála co jsem viděl asi ta nejlehčí, protože v předešlých dílech by stráže na letmé zahlédnutí zkrátka reagovali, navíc je pravda, že z ukázky je jasně, opravdu JASNĚ patrné, že předvádějící to zná zpaměti. To je jedno. Nevadilo mi ani zmiňované zabíjeni s prstem v nose a následné pokulhávání úrovní, dá se předpokládat, že bychom taky zvládli nemožné věci, strávit život takovýmto způsobem.....mě nejvíc štvaly ty vzdechy bolesti 20tiletého hocha, přitom ostatní Eziova mluva je OK a sám Ezio vypadá na 50tníka.....zatím co by zvolená obtížnost mohla zlepšit onu cestu terminátora na taktickou akci, dabing už asi zůstane...
      • no len v predchádzajúcich dieloch pokiaľ viem obtiažnosť nebola, aspoň ja som to nikde nenašiel, takže dosť pochybujem, že ju dajú tu ... ale popravde veľmi by ma to potešilo, keby sa dala hrá takýmto spôsobom sťažiť

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit