Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - rozhovor s hlavním scenáristou
15.10.2011 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Pro redakci GAMES.cz:
Dobrý den, rád chodím na tento web, protože si myslím, že je to jeden z těch lepších u nís v republice. Líbí se mi, jak píšete a jak to tady vedete, ale to, co se mi opravdu nelíbí a myslím si, že nejenom mě, jsou ty reklamy ve videích. Nevadí mi ani tak ty reklamy samotné, ale spíš mi vadí, jak se zjevují ve spodní části videa, kde tento celkem malý reklamní pruh zabírá opravdu hodně místa na to, jak je malý. Proto vásprosím, abyste tyto reklamy přesunuly na vhodnější místo ve videích. Jako příklad uvedu video z této novinky o Assassins Creed, kde se díky tomu nedají ani číst titulky. Musí to být k vzteku, když si sami dáte tu práci udělat titulky a pak ani nenecháte člověka aby si je přečetl a pokud si je chce přečíst, musí pořád a pořád dokola tu reklamu vypínat. -
přesně, kde jsou ty časy, kdy trollové měli oštěpy, žili v jeskyních a vedl je šaman..
-
Kam ten svět spěje, dneska se už neumí ani trollit... *4*
-
To, kolik ti stačíí k tomu, aby sis mohl udělat obrázek o hře působí spíš pro smích....
-
Ty by sis ty hry hlavne mel prestat stahovat z torrentu, kdyz te ani nebavi *3*
-
Expert co ? *1*
-
presne tak. na cod kazdej nadava ae ze tohle ma stejny engine od jednicky. to nikomu nevadi. pribeh pusobi spis pro smich. hral jednicku asi 3 hodiny a je to strasne stereotypni. dvojku sem vypl asi po hodine protoze to vypadalo na totalne stejnou hru a dalsi pokracovani jsem ani nehral (radsi) *3*
-
Se tu vyrojilo nějak moc těch trolů... Kdyby to bylo alespoň trochu vtipný, tak neřeknu, ale vy to vůbec neumíte -_-''
-
já víno nikdy neměl rád..
-
Spravnej troll se sam pod mostem neboji....
-
Kluci, vy se teda dneska snazite! Najdete si most a schovejte se pod nej, budete tam 3, tak vam nebude smutno!
-
http://goo.gl/dvtQ0
-
Rychle uplacat dalsi dil tyhle herni telenovely...
-
PRISPEVEK OBSAHUJE SPOILER>
Vsak pockej az nam zabjou Solid Snakea. To teprve bude mazec. Ezia mam rad, ale preci jen nema jeste takovy status jako Snake, a vzhledem k tomu ze mu vlastne vyvojari pripravili "klidne" stari (animovany film), tak to podle mne hraci prijmou v klidu. Vetsi humusarna by byla, kdyby ti zabili herni postavu primo na obrazovce a ty bys stim nemohl nic udelat (a takovych her par je, a nemyslim tim jen MW2) -
Unsuccessful troll is unsuccessful. http://goo.gl/nfGT8
-
Successful troll is successful. A vy ho jeste k tomu krmite!
-
já myslel že v banán za trolling blbe *7*
-
to nic nemění na tom že jako gay vypadá :P stejně jako všichni italové
-
ano přesně tak, nemam rád jejich "image" přízvuk, styl a všecho. Timto prostředím ta hra pro mě skončila
-
"Film se bude odehrávat několik let po Revelations", tuším že tam říkal 14 nebo 16