Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejak nechapu o co tady vetsine diskutujicich jde.. *1*

Obzvlast to neustaly navazeni do her horizon 2 a DriveClub, ano.. taky to neni muj salek kafe, ale vetsine lidi to proste postacuje a chtej se s autama bavit, ale to ze jim to staci za to jim prece nebudu nadavat ne... vy tu oznacujete temer jakoukoliv hru s autama, jako s**** pokud je na konzole.. zkuste se nad sebou zamyslet. Vetsine lidi jde o hratelnost, ale nehoni si pak ego nadtim ze hrajou real super real nejvic real simulator... ale jsou spis radi, ze tam jsou auta z normalniho provozu.. uz takle vetsina lidi na nastaveni auta ve forze ani nesahne.. A ultra simulatoristu je minimum... Chapu, ze vas to bavi ale furt nevidim duvod proc nadavat ostatnim za to co nebavi vas :)

Nekdo si klidne prozene lambo pres pole no a co... To ale neznamena ze ta hra je s**** :-) Jestli vy chcete, tak si klidne travte 2 hodiny s nastavovanim auta (a proc ne clovek, se o tom neco dozvi, nauci..), ale to ze to nikdo nedela neni nic spatnyho.. vy si tu misto toho honite ego nadtim kdo hraje nejvic real simulator ze vsech... tak si usetrete prachy a jdete si hrat na zavodaka na okruh

Nehlede na to ze stejne vetsina z vas ma doma vytunenyho seata nebo Golfa IV. A mysli si jaky nejsou v realu zavodnici... *1* ktery vas pak berou na dvojity plny v plynuly kolone.. protoze jemu to proste jede a pak se divi ze to nekde rozstreli *1*
  • odstraneny post
    • Tak jsem napsal prispevek, pak na nejakej dalsi reagoval a smazalo mi to ten prvni .. kuciiii opravte si ty diskuze ... takze ve zkratce.

Ciselny hodnoceni OK, recenze jako takova je desna .. psal ji zaprve fanboy AC a zadruhe nekdo, kdo snad v zivote nehral jiny simulator (nemyslim GT). Autora osobne neznam, ale pusobi to na me tak.
      Moc bych si pral at recenzi na pCARS pise nekdo jiny ... klidne at dostanem podprumerne hodnoceni, ale at se recenze da cist a nezabyva se chujovinama (ooooo to je novinka, ze jde posunout kamera az kamsi).

pro LV426 - pCARS je semisim, pokud zapnes asistenty. Na real nastaveni je to simulace PRINEJMENSIM stejne urovne jako pCARS. To ze vramci marketingu se mluvi o Forze a GT je ciste kvuli marketingu - ona se ta hra musi prodat a mezi kupujici masou by jmena jako rFactor a iRacing (a spol) moc platny nebyly.
  • Erien
    Hra super. Akorát mi vadí, že nemám pocit rychlosti. Hlavně když jedu do zatáčky, přijde mi že jedu tak 50 Km/h, jenže ve skutečnosti jedu 150 Km/h a pak z ní vyletím.
    • Hra umele snizuje framemate...zkus nizsi nastaveni grafiky a uvidis, jak ti to bude litat..
    • Pokud si zvyklej na vysoky FOV, tak si ho tak nastav. AC ma realisticky pohled, ja chapu ze hraci predevsim arkad jsou navykli na kameru ala rybi oko, hlavne ze to kolem fici. *2*
      • Erien
        Chápu že to není úplně realistické, ale ve hře samozřejmě člověk nikdy nebude mít pocity jako ve skutečnosti, proto mi u dosti her pomáhalo to, že je ta rychlost aspoň vidět, když ji nemůžu cítit, jako v realu.
        • Všechno je otázka FOV, s pocitem rychlosti neuděláš na jednom monitoru bez periferních dvou monitorů zhola nic. Spolu s AC jezdím netKar PRO, Stock Car Extreme a rFactor 2, pocit z rychlosti je absolutně identický. Pro info jezdím na jednom 22'' monitoru s FOV 34, měl bych mít i méně. http://www.projectimmersion.com/fov/
  • Hra je pro fanousky motorsportu: Pro fanousky rychly jizdy. Pro ty, co si chtej vychutnat vlastnosti a chovani sportovnich-supersportovnich aut na okruzich, ktery jsou delany unikatni metodou, kde laserem merili povrch drahy a prenesli do hry kazdickej vymol nebo nerovnost.
    Hra neni pro ty, co od toho cekaj fanfary, ohnostroje, litaci balony, ku**y na startovisti, superhrdinu, frajerskej neonovej tuning.
    Tento rok prijde rada novinek (Lamborghini, Nissan, lepsi optimalizace, graficky zmeny). takze si myslim, ze je na co se tesit.

P.S.: Diky, ze jste soudny a nedali jste 7, jako na jednom vymastenym webu, kde radsi zmenili bodovani na medaile o trech stupnich.
    • Spíš je to hra pro moto-onany.
    • Jenom pro upřesnění... Laserem se neměří, ale skenuje :-) Není to ani tak kvůli výmolům jako spíš kvůli celkově přesnému layoutu. Ze scanneru jim vyjede ultra detailní síť i s okolními objekty, kterou pak grafik použije jako kopyto, podle kterého ručně vymodeluje trať. iRacing má to scanování ještě trochu vymáklejší, protože oni udělají z laserově nasnímané země něco jako bump mapu, na kterou reaguje fyzika, takže teprve tam mají každičký výmol jako v reálu, v AC je jen to, co tam udělá grafik (ten se stopro nebude modelovat úplně se vším).
      • Ja teda slysel i o skenovani nerovnosti, ale nebudu se hadat .)
        • Však on ten skener pobere úplně vše, ale všechno se pak musí přemodelávat. V iRacingu si to právě vymáknuli, aby čistě tu cestu přemodelovávat nemuseli, o to jde.
  • Spartánsky autoři bohužel přistoupili i k tvorbě singleplayerové kampaně. Kariéra je šedou klasikou. Bez fanfár a kudrlinek v ní postupně odemknete všechna vozidla i tratě, které jsou však zcela paradoxně z velké části dostupné již v klasickém módu Race. Nuda pro jednoho hráče připomíná tragiku Test Drive: Ferrari Legends.?????? Tam byla super sigle kampan od 50sátých roků do součastnosti což se o tomto odpadu nedá říct
    • kdyz jsme u tech propracovanych single player "karier" tak nemuzu nezminit NFS: porshe unleashed. Snad nejlepsi kariera kterou jsem kdy u zavodni hry hral :)
  • super recenze a super hra .lepsi pocit z rizeni opravdu nezazijete nikde ;-) a ty decka co se zastavaj GT serie jsou uplne mimo ;-) jinak hra ma i ve svete hodne pozitivni recenze a zaslouzi si to ;-)
    • Zkus Game Stock Car Extreme. Běží to na upraveném enginu z rFactoru1, který je tak vypiplaný, že je snad i lepší než engine z rF2.
  • No musim rict ze sem zkusil a po jednom zavode odinstaloval.
    Neprehledny a hnusny menu
    Grafika jako z GTR, okoli trati to je fakt silenost
    Pri prepnuti do kokpitu me hra spadla na 30FPS, a to at sem delal cokoliv.
    Ve hre neni zadna motivace, cesta, zadny prvky co pozenou hrace dal.
    Pro me obrovsky zklamani. Vubec me hra nebavila.
    • Oni ti to tam taky ctenari odhlasovali... a ver tomu, ze to nebudou jen ty fanboys, o kterejch si necet :)
    • Ty tondíku, todle jsou hry kde motivace je vyhrát na ostatníma reálnýma lidma. :) prostě závodit, jezdím na simech s přestávkama už 10let a nepotkal jsem nikoho kdo by vyhrát nechtěl :)
      jezdit proti pc není a nikdy nebude zábava, protože to bude vždy dětsky snadné... Každý ale at si jezdí jak chce, ale hodnotit to takhle nelze. Plně ale chápu že jezdit zavodní MP není pro každeho a vyhrávat je hodně náročné jak na schopnost pro nastavení auta tak na talent k řízení
      PS. ještě jsem to nehrál .. :) a možná že odepisuju dítěti, tak se nezlob :)
    • Ten Lukas asi nen Lukas Grygar, ze ? To musi bejt nejakej troll. Typek mu napise, ze jestli chce mit vic jak 30fps, ze nesmi hrat na toastovaci a on mu odepise, ze ma nejakej dogabanej sidewinder :DDDD O lord, nekrmte trolli.

Po jednom ´´zavode´´ odinstalovat ? Dat si hned zavod v tyhle hre na zacatek? GTR grafika? 30FPS ? Ja mam treba 60 na ultra. Motivace? Naucit se ridit auta, ktery jsou ze zacatku pro novacka neovladatelny a zlepsovat se v laptime na ruznejch okruhach? Po jednom zavode to vypnout a napsat, ze je to obrovsky zklamani? Musis bejt troll.
      • Evidenttne ses jednodusi, takze znova.
        Zajel sem jeden zavod, pred tim desitky kol v treninku, a hru ktera me nebavi prijde me hnusna a divna fakt dyl hrat nebudu.
        PC nemam nejnovejsi, ale Project Cars me jede na stredni pri full rozliseni 60FPS a to jeste ke vsemu oproti Assetu vypada jako z jine galaxie.
        Nekde sem cetl ze fanboys Asseta sou jedni z nejzaslepenesich a neotravnejsich vubec, ted uz vim ze je to pravda.
        • Nekde jsem cetl, ze nevyspeli jedinci, kterej se libi vic omacka a se*ou na vlastnosti aut, by to nemeli hrat a ani o tom diskutovat, protoze je to bezpredmetny... Pak akorat pisou sra*ky o tom, ze neco nekde cetli a pritom cetli mozna tak h****.
        • Evidentne tady bude jednodus(s)i (takhle se to pise, jen pro info) nekdo jinej. Podle mne jsi nevyzralej jedinec, kterej tu hru neumi hrat a nepochopil ji. Grafika CARS z jiny galaxie? To jo, ale z ty horsi. Navic zvuk je v Project Cars oproti Assetto totalni sh*t.
          • No nevím, hraju obě hry a zrovna grafika mně příjde u PCARS opravdu lepší než u AC. AC má možná o chlup lepší modely aut a jejich odlesky, ale PCARS má zase celkově detailnější (ovšem ne přesnější) tratě a hlavně to dynamické počasí občas vypadá fakt dokonale. A co se zvuků týče, tak je to tak nastejno, obě hry mají auta, která zní skvěle a naopak mají auta, která zní příšerně... Fyzikou se od sebe tolik neliší, obě hry mají své nedostatky a obě jsou o něco horší než 10 let starý rFactor.
            A vůbec nechápu, proč mají potřebu fanoušci obou her do sebe rýpat. To je takový problém hrát všechno a užívat si to? *7*
    • tohle neni hra ale simulator a to je velkej rozdil ;-) jestli ale nejses petrolhead tak chapu ze to neni nic pro tebe :-)
    • Nesmime hrat na toasteru, vime?
      • Co meles, mam PC a volant Sidewinder Force Feedback, mam v zavodnich hrach najezdeny tisice hodin.
        Nic to nemeni na tom ze Asseto pusobi jako amaterske projekt.
        • amatersky projekt od studia ktore sidli priamo na zavodnej trati a pri kazdom zavode zbiera tisicky informacii? od studia ktore vytvara simulatory pre skutocnych jazdcov, ktory sa na nich precvicuju :D to budu fakt amateri, tato hra je proste o multiplayeri a o zavodeni, toto neni ziadny blockbuster kde postupujes za slavou a pri tom buchaju ohnostroje, je tam pribeh o zrade a neviem co, toto su proste surove zavody, ktore preveria tvoje schopnosti, pre ludi co proste maju radi arkady to bude nuda, lebo to nieje lahke
          • No zase bych z Kunosu nedělal žádné polobohy, protože spousta věci v AC prostě není udělaná dobře. Startovací procedůra nějak chybí, motor tudíž neumí zdechnout a stejně by se dalo polemizovat o tom, jak nastavili gravitaci a setrvačnost, protože často jsem viděl, že auto dělalo psí kusy, které nemají s realitou nic společného... Na těch okruzích to moc poznat nejde, ale jakmile člověk zkusí nějakou uskákanější trať, tak jde hned vidět, že auto se po skoku neralisticky vrací zpátky na trať, podvozek funguje divně atd. Párkrát se mi stalo, že mi RUF skákal na cestě jak nafukovací balón. AC je fajn, ale příjde mi, že z toho fandové dělají něco, čím není. Rozhodně ta hra není realističtější než rF, iRacing, GSC apod. Možná má detailnější model gum, ale k čemu to je, když základ jako je setrvačnost, je očividně úplně mimo? I tak je ta hra samozřejmě o světelné roky před NFS, GT, Forza apod, jen prostě pokud člověk hraje jiné HC simy, tak mu na AC nepříjde nic převratného
            • me pride ze nektery auta maji jenom placeholder na fyziku treba SLS AMG je nedotacivy jako prase a chova se jako Abarth coz je naprosto mimo real...
            • Pokud ti auto skace jak balon tak ho mas spatne nastavene nebo ho neumis nastavit tak aby neskakalo.Nevim od kdy se skace s autem pri road racingu :)
              Temer na kazdou trat musis auto nastavit jinak a to dela Assetto Corsa simulatorem.
              Spousta lidi nema paru jak auto nastavit od A po Z potom to opravdu muze mit za nasledek to ze pro mnohe hrace je hra nehratelna ale to jsou vetsinou hraci kteri maji nalitano v SimCade.
              Na druhou stranu je tam porad jeste co vylepsovat Flag system tam jeste neni , AI je retardovana ale to me je celkem jedno protoze ja hraju predevsim Multas nebo jenom sam trenuju.
              Pokud to srovnam s iRacingem tak FFB je v Assetto Corsa pro me mnohem lepsi a prijemnejsi lepe citim auto ale u iRacingu je zase trat velice detailni predevsim teda povrch ne objekty okolo.
              AC je opravdu dobry SIM ale jeste to chce hodne prace s toho udelat vysperkovanou zalezitost.
              Zaverem muzu jenom doporucit *3*
            • to nie, ale zase stale je vo vyvoji co je dobre, teraz v poslednej dobe bolo par mensich updateov, ktore opravovali aj fyziku, to iste nas cakav tom dalsiom velkom update, myslim ze je to na dobrej ceste, uvidime co prinesie to nove pocasie, vlajkovy system, dokonca zacali aj viacej komunikovat s komunitou, cize tieto postrehy by mohli zaznamenat a opravit
        • jasně protože volant ovlivňuje grafiku jaxviň *7* tím topinkovačem myslel slabé PC protože AC na konzole nikdy nevyšlo
        • co je pro tebe zavodni hra? :-D
  • Hra ve vyvoji 2 generaci konzoli,to je mazec!Nikdo se mi nemuze divit,ze si rypnu,chudak gt5,to tenkrat pekne schytalo,proto ume,tato hra,na tak dloooouhy vyvoj,nic moc 6z 10.
    • del0
      Copak? Nejde ti to spustit? Zkus PC.
    • Ty musíš být asi dobrý zoufalec, když už si tady píšeš sám se sebou. Holt někdo se navezl do tvého oblíbeného GT ( hra s nejhoršími zvuky v herní historii) Navíc lžeš jako když tiskne. AC není ve vývoji 10 let a v early accessu už taky nějaký ten měsíc není. Hru dělalo pět lidí, teď jich je cca 15. Na tak malý tým je to super výsledek i když AC není zrovna můj nejoblíbenější sim
      • Nejhorsi zvuky ma gt proto,protoze od zacatku tam je nastaveno dolby digital,tak si to dej prez optiku do av recivru,a uvidis ze meles kakani!Jinak si tam dej stereo,jestli to hrajes v tv,protoze zvuk motoru ti jde z prosredni bedny a subwolferu,zbytek je okoli trati,jestli mas 5 in 1.
        • Jasně vole, tím že přepnu zvuk, se najednou ve hře přepíšou všechny samply a místo zvuků vysavačů mi tam bude znít zvuk opravdového motoru? Ty jsi fakt tragéd, běž se léčit kkte
  • Takze bude dokoncena az vyjde:Gt8,forza7,a project cars 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit