Přejít na výpis diskuzí
Assetto Corsa - recenze skvostné závodní simulace
11.2.2015 | Ondřej Švára
123 příspěvků
-
Tak ten úvodní obrázek je nádhernej.
-
Na Diablu se likvidovaly myši. Tady se budou likvidovat volanty:-D Jako než se člověk naučí řídit (řidičák mám, takže to bude asi mou neschopnosti), tak to chvíli trvá. Věčně jsem končil mimo trať, věčně jsem do někoho napálil či něco zničil aniž bych stihl dojet. Ta hra patří k tomu nejlepšímu, co se na pc vyskytuje. K tomu ještě Project Cars+neomezené možnosti moderů a je zaděláno na nový volant:-D
-
-
O tom likvidování volantů mi něco povídej... Do prudké zatáčky jsem zatočila tak zprudka, že jsem zlomila vejpůl packu na přichycení volantu ke stolu *1* Jinak se můžu úplně ztotožnit s tím, co psal autor v recenzi - ze začátku je Ti vlastně opravdu jedno, kolikátý dojedeš, ale máš radost už jen z toho, že ses v té zákeřné zatáčce nevysekal *1*
-
hele, to neni o ridicaku. spis pokud ho mas a aktivne ridis, tak na pc/konzoli ridis i na volantu hur. protoze realne auto citis rukama a prdeli (homofobove prominou)
-
-
Tak to si myslím přesný opak. I průměrný reálný řidič může být mistr volantu na simulátoru. Ono většina lidí má ve skutečnosti pud sebezáchovy nebo nemají možnost se svést v pořádném autě a potrénovat na uzavřené trati..
-
-
Ty máš ale jako většina řidičák na běžné dopravní vozidlo u které během zrychlení maximálně tak usneš :)
Taky se na často lidi učí na nějaké novější škodovce atd.... Pak když přesednou do silnějšího auta mají problém se rozjet a další dilemata. V horším případě se vybourají a někoho smetou... Je to velký rozdíl a když to nevíš, tak je pak problém i ve hře.
Také jsem měl problémy když jsem seděl v silnějším vozidle a to mělo náhod na předek :)
Navíc ve hře nemáš nikdy ten pocit rychlosti a "necítíš" to co přenáší kola apod. Tedy to jsou také úskalí a prostě se to musíš naučit podle pravidel dané hry. Navíc stále je ve hře problém se dívat okolo a řídit. V reálu nečumíš neustále přesně rovně ale koukáš různě a přitom řídíš. -
-
Já jsem dělal na Superbu autoškolu:) *1*
-
-
tak to ridicak dlouho nemas...
-
-
6 let.
-
-
To jsi měl štěstí na luxusnější vozidlo :)
-
-
-
-
Děkuji za pěknou recenzi, která byla napsána jak se na simulátor patří. Né jako například u konkurence, která řešila smysl pro detail tam, kde to většině jezdců této hry příjde nepodstatné. A naopak, kde měla řešit, neřešila. Tenhle simulátor je hodně blízko reality, ostatně porovnat na opravdovém autě, není zas až takový problém. Moje srovnání na letišti na mém limitu - Porsche 911 Turbo (997), Ferrari f430, Audi R8 a nějaké hothatche. Nejhorší na tom je, že běžná spotřební auta viz. ve hře Fiat 500, jsou nudná :)
-
Vy jste si konečně všimli, že existuje? To jsem rád, že se konečně recenzuje simulátor a né nějaká hloupoučká arkáda
-
Každou chvíli furt nějaké závody, ale o GT ani zmínky :( toto může dobře posloužit jako výplňovka
-
-
Tak bezesporu simulátor jak má být, dá se to upáčkovat? prznit takovýhle skvost na klávesnici bych si nedovolil.
-
-
Jacku ty nemáš volant? pokud nechceš investovat do kvality, tak stejně za litr seženeš volant bez šaltpáky, na kterém se dá docela hrát (no až na ty malé úhly otáčení) a pokud chceš opravdovou kvalitu tak Logitech Driving Force GT seženeš za 3litry
-
-
Měl jsem, tuším někdy 2002 nepřežil povoden... asi by byl stejnak nekompatibilní a starý 3litry jsou dost a litr už se dá... už ani nevím co to bylo za značku. Dlouho jsem nic nehrál co by volant potřebovalo no ale když vidím takovouhle hru, tak jsem chytl slinu jak se řiká.
-
-
Představ si, pokud máš řidičák, ovládat reálné osobní auto páčkama. Určitě by si se někam dopravil, ale celkem frustrován. U tohoto simulátoru je povinnost mít nejen volant, ale volant min. 900° a manuální řadičku se spojkou. Ono řídit historický skvost a řadit pádly pod volanten, též není ono.
Tahle hra opravdu není jen tak si zajezdit a po delší odmlce zopakovat. Kdo hrál na volantu nějaké jiné simulátory, bude celkem rychle jako doma. -
-
hraju svátečně Gran Turismo 6 na páčkách a nemyslím si, že bych v tom byl úplně jalový. Třeba v GT Academy jsem v posledním trialu získal zlato... Stálo mě to sice hodně sil a času, ale to by mě stálo asi i na volantu. :)
-
Nedá? škoda čidičák sice nemám ale zase to je hra tak by snad mohla no nic nevadí... budou i jiné hry které páčkováním hrát pujdou. Díky za vysilující info. *4*
-
-
Trochu tě potěším, dá se to hrát prý i s gamepadem, dokonce pár jedinců s gamepadem občas trhli i nějaký ten žebříček, ale počítám to budou odkojenci GranTurisma bez volantu, současně se zkušenostmi se simulátory a znalostí chování/nastavování auta. Jinými slovy musel by jsi do toho s tím gamepadem pár týdnů zainvestovat a ideálně smrknout i nějakou tu racing autoškolu, nebo přečíst knížku (Speed Secrets) Podle často používaných anglických výrazů počítám anglicky umíš ;o)
-
-
AC je primo delana tak aby sla hrat dobre i s game padem (volant je volnt samo)protoze primo jeji hlavni tvurce o tomhle mluvil ze ji sam kdyz nekam leti nebo je na cestach hraje velice casto na gamepadu.
-
Já jsem se dozvěděl už od kozyho že se to dá jezdit na gamepadu, jasně volant je volant. To by ale museli vycházet závodní hry jako kdysi. Aby měl pro mne zase smysl.
Protože na konzoli vyšlo nějaké RACE a to taky bylo hratelné na gamepu...na volantu je to zas jiný zážitek ale to já vím je toto samé jako simulátory letecké na joysticku. Myslím že kdyby mne to nebavilo takto vzdám ale číst nějakou knihu ještě v angličtině to asi né. *1*
-
-
-
-
-
Kvalita *14*