Přejít na výpis diskuzí
Asus ROG Mars II: test nejvýkonnější grafické karty na světě
7.1.2012 | Redakce Games.cz
124 příspěvků
-
Recenze na 7970 je venku a Obr se z ní udělal. Asi tak.
-
>špatná reakce<
-
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20060506205303/uncyclopedia/images/5/51/CaptObviousTitanic.jpg
-
Proc uz rovnou neudelat VGA kombinaci 4 karet? Bude to jeste vetsi vykon! Toto mi pripada nesmyslne a pro bezne i HC hrace nepouzitelne, aby si pomalu clovek koupil case a zdroj ciste jen na vga :)
Takove dve 6870 v CF vykonem nijak neurazi a je to podstatne cenove i energeticky stravitelnejsi nez toto :X -
Že by to někoho ještě mohlo překvapit ? :)
-
ale tady se hovori o uplne jinem rozliseni a detailech, jen teselace je 50% fps dolu.
-
tak tak,taky se přidávám k názoru že Obr je jenom zainteresovanej zelenej šašek co tady nemá co dělat. Jsem na toho člověka alergickej a ted se bude s..t i sem na solidní web,no snad ne *16*
-
Asi tak,ten chlap je úplně mimo(nebo to úspěšně hraje),ono by ani nevadilo,že na AMD nadáva na každém rohu,ale je naprosto zaujatý a ještě si pamatuju jak všechny okolo masíroval ,že 480GTX bude pecka a pak to dopadlo jak to dopadlo :-)
-
Mám ji taky (proboha ne to dělo, ale tu 5870), jsem s ní spokojen... ale sehnat jestě jednu... to by byl kumšt *1*
-
Ježíší kriste, tak to si snad děláte prdel? Tohoto zeleného anti-AMD zaslepence necháte sprasit váš solidní web? V den kdy všichni publikovali recenze Radeonu 7970, on vydal recenzi na tuhle starou předraženou blbost, kterou si nikdo normální nekoupí. Hnus, hnus, hnus.
-
a nevejde se do něj nákup z Globusu!
-
Nechápu proč spolupracujete s bulvárem.
-
som hral metro na posahanej 5 rocnej HD 4850 512mb medium/high 1920x1080 30+ fps tak wake up roflmao
-
Protože si můžeš koupit dvě za 60k a zkusit je dát do SLI *15*
-
Marketing Asusu pracuje na plné obrátky. Bohužel výrobky této značky jsou jen průměrný, ale i podprůměrný šmejd, který se různým pozlátkem snaží prezentovat, jako mnohem lepší výrobek ve své třídě. Mě investice Asusu do marketingu neovlivní. Mám s jejich produkty a servisem za posledních několik let jen ty nejhorší zkušenosti.
-
Pokud si člověk, kterej upgraduje každý nový relase, tak určitě bych upgradoval (když GTX790 má vyjít ke konci roku). Ten výkon 7970 o 20-25% nad 580 je podle mě dobrý :) (teda pokud taková bude skutečnost). Taky záleží jaký bude výkon po slibovaném brutálním přetaktování, ale co sem slyšel tak nic moc. Ikdyž, na PCT psali, že takty dobře škálují s výkonem, nevím.
Jinak nemá cenu nic upgradovat :D Sám mám 460 a chtěl bych 560 (Ti) ikdyž tam je "jen" 20% , přitom vyjdou nové řady zanedlouho. *4* -
Prosím tě, jak můžeš nějakej obchod brát vážně, natož ten internetovej. Širokoúhlý televize s rozlišením 1024x768 mě vždycky dostanou. Třeba Mall.cz se ani neobtěžuje psát, co za součástky se v počítačích nacházej. Když jsem vybíral notebook pro přítelkyni, tak jsem u položky "grafická karta" pravidelně nacházel jen GF 4xx series, nebo ATI 6xxx series... Zcela běžně vypadá na 3 eshopech jeden produkt naprosto rozdílně, s fotkama si nikdo starost nedělá. Popis produktu projetej google translatorem, bez legrace, taky není rarita. Kecy jako "výkonná karta Intel HD 3000" už jsou vysloveně do nebe volající. Tak prosím tě nepiš nic o žádný Alze. Vůbec spolíhat se na nějaký eshopy, to je hloupost maximální *3*
-
GTX 560ti má jen 1 GB video paměti. Při maximálních detailech a teselaci se potí už při 1920x1080, zaplněno má kolem 900 MB z cca. 980, co jsou k dispozici. V tomhle nastavení jede hra krásně a plynule, až asi na 5 míst ve hře, kdy prosvítají paprsky. Tam klesne framerate o polovinu. V 2560x1600 a plných detailech to ale s 1 GB vRAM hratelný nebude na žádný kartě, i kdyby měla výkon sebevětší. Proto dává 560ti jen chabých 18 fps. Vsadil bych se, že při užití 2 GB verze, co dělá MSI, by byl framerate citelně vyšší.
-
hej, naposledy ked som volal ohladom mojej objednavky,som pocul iba v telefone.
Hm..,Ehm...,No... IQ asi ako Vojtik v 46.diele RE-PLAY *1* -
Na Alze je všechno nejvýkonnější.