Přejít na výpis diskuzí
Asus ROG Mars II: test nejvýkonnější grafické karty na světě
7.1.2012 | Redakce Games.cz
124 příspěvků
-
Co se vam na tom nezda? Na GTX580 je to opravdu jen tesne nad hranici plynulosti, takze by to odpovidalo docela presne. Metro je sice stare, ale se vsim na max bylo ve sve dobe na cemkoliv krome SLI nehratelne.
-
Však ano:) Tenkrát to byl skvělý nákup. Když jsem ho dával dohromady, tak jsem plánoval 2-3 roky hraní bez ohlížení na nároky a přesně toho jsem se dočkal. Však pán ví sám, že?
-
Pán má uplně stejnej PC, teda az na velikost pameti na gr. karte *2*
-
Hm... zberatelsky kusok ? blbost, nakoniec to bute len trapny srot.
Mal som Nvidia 9800 GX2, Nvidia GTX 295, Ati 5970 , na svoju dobu jedny z najdrahsich
grafik a nakoniec len UPGRADE.Teraz mam GTX 580 a cakam na normalneho nastupcu,
mozno AMD 7970, ale neviem vykonovo to asi nema zmysel oproti mojej GTX 580 /920MHz,2100 MHz/ vec nazoru.Hram 1920x1200.
Moj nazor : Ako uz bolo pisane: Reklama pre Asus,ale pre nas dobre sak hardware nas tesi,
je nasa vasen a na graf o vykone sa pozera krasne.Ale hrat BF3 pri 100 alebo 140 fps,hm...
Killov mi to asi neprida *4* -
Akorát se jednalo o redakci Eurogameru. *16*
-
Uff a to jsem si myslel, že na nic horšího než na levise na games nenarazím. Ještě by to chtělo spolupráci s AAworldstachem a doskočilem aby byla sbírka magorů kompletní. *16*
-
skoda ze za exkluzivni cenu neni exkluzivni vykon 20% navic oproti karte co stoji pulku az tretinu je vcelku ostuda...
Stejne tenhle segment jak spravne uvadite neni vubec o cene, tak proc neudelat kartu za 50k ktera to tem ostatnim fakt natre? -
kamaráde, já udělal to stejný,šlape to jak švýcaráky,akorát že mi musej každej týden vozit láhve s tekutým dusíkem abych to uchladil )
-
metro 2033 2560x1600 8x af GTX560 TI 18fps ? to co je za vtip a celkovo ta tabulka fps je nejak mimo
-
Proč 36 000 korun, když http://www.hardwareking.net/product_info.php?currency=EUR&info=p102505_ASUS-MARS-II-2DIS-3GD5--2x-GeForce-GTX-580--2x-1-5GB-GDDR5--2x-D.html ?
-
Podľa toho či kúriš elektrinou. *1*
-
Na full hd rozlíšení ani nenarazíš - ale skús 5760x1080 a tá hranica ťa tak udrie do tváre až to zabolí.
-
No tak 6990, ta by měla být povolnější. Ale dík za info :)
-
Pre gaming rozhodne nie a aj tam by boli lepšie 4 pekne nataktované 3gb gtx580 (hoci aj na sr2 pre skutočných nadšencov) - ale viem si predstaviť, žeby niekto mohol využiť 4 dvojčipové karty na rôzne výpočty (cuda cores).
Pekne si to hodiť na vodu, dať na to dve 9x140mm mory3 a je vystarané aj o kúrenie (doslova). -
Nie nešla.
http://www.brightsideofnews.com/news/2011/3/25/nvidia-reacts-to-gtx-590-overclocking-blowouts.aspx -
To s těmi auty jsem samozřejmě vztahoval na profesionálnější úpravy, ne díra ve výfuku a lepenkové pětimetrové křídlo.
A já se ani tak nedíval na technické specifikace jako na ty benchmarky. GTX 590 by určitě šla nataktovat víc s lepším chlazením a s takovým hrozným příkonem. -
ja mam v tom trosku chaos - na ALZE tvrdia ze najvykonnejsa je: GIGABYTE R699D5-4GD-B
tak ako to je teda? -
super, obřík útočí i tu *11*
-
Tahle karta má smysl, ale pouze do SLI (4x580) vs 580 3waySLI (3x580). Ikdyž...
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=925437&mpage=1
Takže je vlastně na nic... -
Na 60hz LCD? Bravo to musí bejt perfektní zážitek...