Přejít na výpis diskuzí
Asus ROG Mars II: test nejvýkonnější grafické karty na světě
7.1.2012 | Redakce Games.cz
124 příspěvků
-
už vidím jak mám ve vitrínce vystavené grafické karty na kterých sem kdy hrál ))) copak sem nějaký geek jebo ...nehledě na to že nový hardware získávám tím že prodám starý,něco přihodím a jede se dál ne? )
-
přesně jak říká matty,toto je fraška,mám 460gtx a vše hraji na max a nezdá se mi (až na vyjímky jako je xx lidí někde v MMO) že by se mi něco škubalo,dále - toto nelze srovnávat s auty nebo tomu říkat sběratelský kousek ))) auto bude krasný furt a jezdit pokud se o něj člověk stará ale toto je kus železa co za pár let skončí na smetišti dějin jako každá jiná karta za rok či půl dokud neudělají zase nový model ))).No nakonec jistě - za tu cenu to si může koupit akorát pi*a co neví co s lovama takže jak již někdo uvedl - politik nebo synáček mafiánského kmotra, osobně teda i kdybych ty peníze měl tak tohle jsou tak rychle stárnoucí a ztrátové prodkuty že bych se musel sám sobě smát jaká su k*nda že sem si něco takového koupil )))))
-
Podle mě je celá série ASUS Mars/Ares atp jen zbytečnost. Sice chápu že je to pro fajnšmekry, ale i tak je lepší speciální karta třeba o 15-20 % dražší než základ, a budu se cítit skoro jako s touhle :) A taky má kvalitní kondiky atp. a možnosti napájení... atd. Tohle je spíš jen předražené. Za 20k neřeknu, ale 35k :/
-
6XXX už není ATI, šmejdi z AMD tu značku zahodili.
Ale jo, 6870 taky stačí.
Edit: A ještě by mi někdo mohl napsat, proč že mám vůbec jedno mínus. Normálně mi to víceméně jedno, ale u tohohle mě to zajímá. -
Ne, to říkám, protože to je pravda. Moje samotná dva roky stará 5870 mi vystačí minimálně do doby, než přijdou nové konzole. Víš? Nevíš.
-
A pro ženy zlatá kreditka? *4*
-
Je pěkné se na to podívat - Ta karta vypadá pěkně, pak kouknout na ten výkon, pak se samozřejmě zarazit na tý ceně *15* a v duchu si říct: "tak o tom se mi může jen zdát" a vrátit se ke svému zlatému Radeon HD 6870, na kterém stejně rozjedu všechny hry hry na maximum. (sice se to většinou točí kolem 30-40 FPS, ovšem nemá to žádný vliv na plynulost). Jediný co mě na ATI fakt štve je to, že nemá technologii PhysX a žere mi to výkon z nic moc procesoru...
-
PCT je celkem fajn, az na jedno OBRovske ego. Ale osobne radsi chodim na EHW a diit.
-
Spíš to druhé. I kdybych nevěděl co s penězi, koupím dvě 6990 a mám rázem možnost mít 6 monitorů *1* . Nebo i víc.
Docela by mě zajímala prodejní čísla téhle hrůzy. -
Zato ty je máš dvě ve SLI, že jo kolegáčku? *2*
-
Přesně. A nebo naopak kdyby vývojáři zapracovali na optimalizaci a nvidia na ovladačích tak s takovou mašinou by hry na této úrovni běhali 200+ FPS.
-
tuto kartu si muzou dovolit jen politici (kdo jiny nez zlodeji zvoleni lidem) a mafiani a pak bankovni lupici.
-
to rikas jen protoze na ni nemas *15*
-
Tak víš jak... tohle si koupíš buď pokud nevíš co s vatou, nebo pokud jsi blb...
-
Spíš pro idioty nebo megalomany s 30" monitorem. Za tu cenu jsou dvě normální 590 nebo 6990 a už tyhle karty jsou přehnaně výkonné.
-
Test nejvýkonnější grafické karty na světě - Takových už bylo ;) .
No jen doufám , že spolupráce s PC tuningem časem nedospěje k takovému obsahovému pelmelu jaký předvádí Živě.cz ... -
No jeste ze jste nedali test Batmana jde vydet ze Geforce nedava ati na Unreal Engine 3 (u batmana si to nvidia zichruje svim Physx). Jinak my pride divny ze na zacatku nikdo nezminuje ze se jedna o grafiku s cipovou sadou od nvidie, je to na obrazku rozlozene karty vydet 2 jadra (GPU asi).
No snad budou i novinky i o software jak to je na Diit kde bouzel hram nevenuji pozornost az na Duke Nukem do ktereho si musel kazdy rypnout. -
Tohle je karta pro pravé muže!
-
Mě by zajímalo kdyby se udělala hra s nejlepší grafikou co si dneska můžeme dovolit a optimalizovaly by to pouze na jednu danou sestavu. Podle mě by ta hra byla hratelná v pohodě i kdyby se ta optimalizace týkala staršího stroje. *8*
-
Naprosto zbytečný produkt... *13* *9* *11*