Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Mám Saphire 4870 1GB, Phenom II X4 3,0GHz a 4GB ram. Dodnes si mohu dovolit hrát většinu her na max a jak psal kolega, tak třeba u BF jsem šáhl na medium a šlapalo to jako hodinky. Jo a mimochodem hraji na 24" monitoru s rozlišením 1920x1080, takže nepřipadá v úvahu tvoje tvrzení o archaickém rozlišení.
    Ano na karty ve článku nemám, ale to mi nebrání myslet si o nich, že jsou zbytečné. Přeci jenom za tu cenu bych postavil 2 velmi výkonné PC.
  • jindra.veliky
    tak di do redakce pc tuningu a mozna ze kdyz jim roztahnes nozky tak bude celen novej pc *15*
  • 30-40 FPS? Já mám HD 5750 1GB a všechny hry na max. s 60FPS. To bude asi procesorem, že? Já mám dvoujádro 3.2 GHz
  • Tak si zapni mobil..... *1* *1*
  • Amylee.Anderson
    Chci *14* Chci cokoliv lepšího, než je ta moje...
  • Trol.diskuzni
    Čili pro běžného návštěvníka Games.cz jako dělaná! *5*
  • Ta karta ale asi neni pro ty, kteri musi resit, jestli si koupi tu kartu nebo neco jineho.
  • Trol.diskuzni
    Tak jako za ty prachy máš například profi elektrickou kytaru, která navíc s věkem na hodnotě jen nabývá! *4*

Ta karta je fakt zbytečnost...
  • Jenže my jsme na Games.cz, nejnenávistivější herní komunitě v česku... takže ten zával komentářů, které tu kartu okamžitě odsoudí jako zbytečnost atp. není žádným překvapením.

Za sebe řikam jen líbí, kdyby mi ji někdo dal, rozhodně bych se nezlobil *2*
  • Ono to pre mnohých bude asi prekvapenie, ale skutočne sú medzi nami ľudia, pre ktorých ten rozdiel 500€ neznamená nič.

Pred niekoľkými týždňami som mal možnosť byť pri stavbe zostavy, ktorá mala poháňať systém so štyrmi 3d projektormi. Chlapík prišiel, povedal aké rozlíšenie chce, čo chce na tom hrať (btw asi 50 ročný maník, nevyzeral ako snob, ale zase ja sa v snoboch veľmi nevyznám) a že to chce do vianoc. Rozpočet 10k (len pc samozrejme).
    *1*
    Asi som sa mal v škole lepšie učiť.
  • Zbytečná? Když máš na to dost šušní, tak proč ne. Cena je samozřejmě víc exkluzivní, než reálná, ale pokud dodává skutečně onen výkon s, jak píší, tichým chlezním... Proč ne. Věděl bych, co jinýho s těma prachama, ale všichni nejsou (naštěstí *1* ) já.
  • Ked mas archicke rozlisenie, ani sa necudujem...Na FullHD by si si so srotom 4870 a k tomu len 512MB VRam zahral prd... Uz vzhladom na fakt, ze nevies rozlisovat medzi Mb a MB ta diskvalifukuje od toho, aby si sa k teme vyjadrol...Kto na tuto kartu ma, tak si ju kupi, ak by si kupoval highend, vedel by si, ze highend drahsi co i len o par desiatok percent stoji niekedy aj niekolkonasobne viac a cena nie vzdy odpoveda vykonu...Reptas len preto, lebo na to nemas :-) V highende nikdy neslo o pomer cena/vykon...akurat tak v mainstreame a lowende.
  • KokyMetalGear
    já mít doma takovou spotřebu, tak mě naši zabijou :D už teď mám 350 w
  • dobrá připomínka stim Dukem, tohle je totiž přesně jeho karta:D
  • Asharak
    Samozřejmě *3* Měl jsem spíš na mysli cenu, a kdo si ji koupí. To že ji budou ukazovat jako jejich nejlepší kousek je snad jasné *4* . O výkonu pak nemá cenu vůbec mluvit že *1*
  • Umaroth
    Mámc v PC 3 roky starou 4870 512mb, a v kombinaci s phenomem II 3,0 Ghz sem jeste nenasel hru kterou bych nerozbehal, treba BF3 sem musel dát na střed ale v pohodě, mít ultrasupermega dedaily nepotřebuji. Myslím si že takový kus hardware jako je mars II je zbytečnost, zaprve toho moc nevyužijete, zadruhe ta cena proboha za 1/4 ceny koupíte grafiku jak víno !!!! a velikost, hmotnost a spotřeba...proboha. tohle je karta pro snoby aby si mysleli ze maji to nejlepsi, o nicem jinem to ani nemuze byt ! Normalni clovek kouká na pomer cena/výkon (kvalita a spotreba)

Ps: za spolupráci s pctuning *thums up* !
  • Skôr ako karta pre nadšencov je to marketingová karta na demonštráciu technologických možností výrobcu.

Nie žeby neexistovali hry, ktoré by ju (ich) nevedeli využiť, ale aj v takýchto prípadoch sú jednočipové karty vo veľkej výhode hlavne kvôli chladeniu, napájaniu a v neposlednom rade pretaktovaniu.

Takže tieto asusky sa rozošlú rôznym it magazínom/blogom, napíše sa o nich článok a asus dá o sebe vedieť, že má "najvýkonnejšiu grafiku na svete." Všetci sú spokojní - eziny majú články, ľudia majú čo čítať a asus má reklamu v konečnom dôsledku asi lacnejšie, akoby si ju platil na rôznych it serveroch.
  • Tynno
    asi tak voe :DD
  • Ringwraith
    Já mám na skříni ATI Radeon 9200SE a X1650PRO, obě do AGP 8x.

Zbavoval jsem se jich v době, kdy by je už nikdo nekoupil. Teď je jejich věčným osudem chytat prach.

Taky mám disketovku, jednu CD ROMku a jednu DVD vypalovačku. A milion let starou 256MB RAMku.
  • Asharak
    No vidíš, takže je skoro po problému :D "Prodávám skvělou grafiku ASUS Mars II jen za skvělých 29 000,- Kč - důvodem je koupě výkonější grafiky." *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit