Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Já si spíš brousím zuby na Radeon 7970. Nový železo už je potřeba a tahle kartička drtí v jednočipové třídě.
  • Nechápu proč spolupracujete s bulvárem.
  • Naprosto zbytečný produkt... *13* *9* *11*
  • Ringwraith
    Tohle je karta pro pravé muže!
    • Trol.diskuzni
      A pro ženy zlatá kreditka? *4*
    • tuto kartu si muzou dovolit jen politici (kdo jiny nez zlodeji zvoleni lidem) a mafiani a pak bankovni lupici.
    • Spíš pro idioty nebo megalomany s 30" monitorem. Za tu cenu jsou dvě normální 590 nebo 6990 a už tyhle karty jsou přehnaně výkonné.
      • jindra.veliky
        to rikas jen protoze na ni nemas *15*
        • Ne, to říkám, protože to je pravda. Moje samotná dva roky stará 5870 mi vystačí minimálně do doby, než přijdou nové konzole. Víš? Nevíš.
          • Mám ji taky (proboha ne to dělo, ale tu 5870), jsem s ní spokojen... ale sehnat jestě jednu... to by byl kumšt *1*
        • Ringwraith
          Zato ty je máš dvě ve SLI, že jo kolegáčku? *2*
      • Ringwraith
        Tak víš jak... tohle si koupíš buď pokud nevíš co s vatou, nebo pokud jsi blb...
        • Spíš to druhé. I kdybych nevěděl co s penězi, koupím dvě 6990 a mám rázem možnost mít 6 monitorů *1* . Nebo i víc.

Docela by mě zajímala prodejní čísla téhle hrůzy.
  • Asharak
    Podle mě je celá série ASUS Mars/Ares atp jen zbytečnost. Sice chápu že je to pro fajnšmekry, ale i tak je lepší speciální karta třeba o 15-20 % dražší než základ, a budu se cítit skoro jako s touhle :) A taky má kvalitní kondiky atp. a možnosti napájení... atd. Tohle je spíš jen předražené. Za 20k neřeknu, ale 35k :/
    • Skôr ako karta pre nadšencov je to marketingová karta na demonštráciu technologických možností výrobcu.

Nie žeby neexistovali hry, ktoré by ju (ich) nevedeli využiť, ale aj v takýchto prípadoch sú jednočipové karty vo veľkej výhode hlavne kvôli chladeniu, napájaniu a v neposlednom rade pretaktovaniu.

Takže tieto asusky sa rozošlú rôznym it magazínom/blogom, napíše sa o nich článok a asus dá o sebe vedieť, že má "najvýkonnejšiu grafiku na svete." Všetci sú spokojní - eziny majú články, ľudia majú čo čítať a asus má reklamu v konečnom dôsledku asi lacnejšie, akoby si ju platil na rôznych it serveroch.
      • Asharak
        Samozřejmě *3* Měl jsem spíš na mysli cenu, a kdo si ji koupí. To že ji budou ukazovat jako jejich nejlepší kousek je snad jasné *4* . O výkonu pak nemá cenu vůbec mluvit že *1*
  • skoda ze za exkluzivni cenu neni exkluzivni vykon 20% navic oproti karte co stoji pulku az tretinu je vcelku ostuda...
    Stejne tenhle segment jak spravne uvadite neni vubec o cene, tak proc neudelat kartu za 50k ktera to tem ostatnim fakt natre?
    • Asharak
      Protože si můžeš koupit dvě za 60k a zkusit je dát do SLI *15*
  • Amylee.Anderson
    Chci *14* Chci cokoliv lepšího, než je ta moje...
    • jindra.veliky
      tak di do redakce pc tuningu a mozna ze kdyz jim roztahnes nozky tak bude celen novej pc *15*
      • Jindra ví o čem píše. Podobným způsobem získal celej počítač.... *15*
        • Akorát se jednalo o redakci Eurogameru. *16*
      • Trol.diskuzni
        Ty voe... Middletonky nestačej? *15*
    • Tak si zapni mobil..... *1* *1*
      • Amylee.Anderson
        No nevim s mym milovanym SE G502 :D
  • sem si vzpomel na blbi novinky.cz http://www.novinky.cz/internet-a-pc/248321-druhy-dech-pro-stare-pocitace-a-notebooky.html pry na 3d hry v dnesni dobe je dobry prave tahle karta. a clanek zacina tim ze lidi nechtej moc utracet za nove komponenty.:-D
  • Proc uz rovnou neudelat VGA kombinaci 4 karet? Bude to jeste vetsi vykon! Toto mi pripada nesmyslne a pro bezne i HC hrace nepouzitelne, aby si pomalu clovek koupil case a zdroj ciste jen na vga :)
    Takove dve 6870 v CF vykonem nijak neurazi a je to podstatne cenove i energeticky stravitelnejsi nez toto :X
    • Mechwarrior_bw
      http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20060506205303/uncyclopedia/images/5/51/CaptObviousTitanic.jpg
  • No jeste ze jste nedali test Batmana jde vydet ze Geforce nedava ati na Unreal Engine 3 (u batmana si to nvidia zichruje svim Physx). Jinak my pride divny ze na zacatku nikdo nezminuje ze se jedna o grafiku s cipovou sadou od nvidie, je to na obrazku rozlozene karty vydet 2 jadra (GPU asi).
    No snad budou i novinky i o software jak to je na Diit kde bouzel hram nevenuji pozornost az na Duke Nukem do ktereho si musel kazdy rypnout.
    • dobrá připomínka stim Dukem, tohle je totiž přesně jeho karta:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit