Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Prosím pěkně, pokud má někdo nv a nejlépe taky poslední beta drivery, můžete hodit echo až vyjde patch a bude to fungovat bez chyb? (myslím origo) Snad vyjde doufejme co nevidět (ten patch).
    Mám taky předobjednáno, ale s vyzvednutím bych taky ještě rád počkal třeba do pondělí, nebo středy. Podle toho, jestli se to stihne do té doby opravit. Do toho týdne jsou většinou tvůrci her schopni nějakou tu závažnější chybku odchytit a poté se soustředí na ty menší. Stahovat se mi to na zkoušku nechce, páč to má GFWL a tam ani firewall nepomůže, prostě se to zašpásuje do mého legal účtu.
    Já na tu hru nespěchám, radši si ji vyzvednu po výplatě, když budu vědět, že je už patch opravujcí ty chyby venku, než pro to běžet dnes před výplatou a případně třeba čekat do té středy s né úplně dobře fungující hrou...
    • Já sem měl taky předobjednané, ale dnes sem to zrušil. Hru sem zkušebně stáhl a kromě již mnohokrát zmiňovaného problému s texturami je hra dost zabugovaná. Takže až uvidím že to opravi patchema, tak potom koupím origo.
  • S texturama nemám žádný problém. Nejnovější ovladače a GTX 590
  • Mam ATI 5770 zkousel s touhle GK nekdo hrat? nic moc to teda nejede.. ale spis bych tak rekl ze uz mi nestiha procesor.. mam zastaraly dvoujadro
  • no mam tyto drivery, ale hra "jede" tak 0,5 fps na ati 5830 X .. dx apod nejnovejsi.
    • Mam ten isty problem na 5850. Najnovsie ovladace a stale to neskutocne seka.
  • Textury blbnou na všem asi, mám HD 3870 X2 + poslední drivery. Bohužel tento driver není určený pro všechny produkty AMD/ATI.
    • jeste zije joo? to moje HD3870x2 je uz davno ve skrini, zatim mam HD4870x2 ale nemuzu rict ze jsem uplne spojojeny s ovladaci, rekl bych ze od doby co vydaly serii 6xxx to jde pro tuhle dualkartu docela rapidne dohaje. asi nejlepsi se mi zdaly 10.3 ale jinak pouzivam mod drivery a na tech funguje snad vse :)
      • Ano ješte funguje. I když by to chtělo nové chlazení a náhradní větráček se nedá sehnat se stejnými parametry. Ale brzy taky poletí už jen kvůli hluku do kontejneru.
  • to jmeno rage je dost nestastne zvolene - ted jsem treba omylem stahnul archaicke ovladace na ati rage 128:D
    • na tu 4MB Grafiku co se dávala na PC typu PentiumIII či Cyrix :D ? Na to ještě je podpora ? :D
      • Ale prosimte, rage 128 mela 32MB pameti. 4MB mela tak Voodoo1 a davala se k prvnim pentiim. V dobe pentii 3 cyrix davno neexistoval a bezne se pouzivaly grafiky jako Geforce2.
  • God-of-War
    když se mu zavírá ta kryostáze, je mu celkem dobře vidět obličej..hodně mi připomína hera z Dooma 1 a 2 *4*
  • Tak jsem rage dost testoval a vubec zadny problemy s texturama ani zvukem nejsou takze nevim co tu resite jinak ma sestava a ovladace.
    Core i7 2600 3.4 GHz, 16GB DDR3, GTX 275 1.8 GB DDR3, Seagate 1TB 7200 RPM, Deska Gigabyte
    Ovladace: 280.26
    Windows 7 x64
    • skus si kupit poriadnu grafiku a monitor s rozlisenim 1920x a otvor si oci - uvidis co to robi sa bordel
      • he he, ta GTX 275 bohate staci vse hraju na max detail a stejne RAGE bezi na opengl a za dalsi mam 24" lcd, jinak stejnak na vsechny hry staci grafika max rady 4xx a 2xx, pac zatim jsem nenarayil na hru ktera bz se mi pri max detailech sekala

A jak rikam nic mi neblika no, takye hrou to urcite nebude, spis bude nekde problem s nejakzma ovladacema
        • k čemu máš 16gb ram ? O_o
          • GlaDOS
            Aby se cítil jako hustej megaborec. Pokud tedy nedělá 3D modely ve vysokém rozlišení nebo svůj pc neprovozuje jako server, o čemž pochybuji.
    • fallout
      My se hrozně nudíme, tak jsme si to všichni vymysleli a teď to tady řešíme, jen tak aby nestála řeč... *7*
  • Po Rage ovladacoch obraz celom OK, sem tam dohra texturu a zvuk ide uz OK, mam X-FInu Praskanie zvuku som pocul na softwarovej zvukovke, HW zvukovka OK. Skoda , ze tam zase nieje LEAN! Graficky pekne, hratelnost a ovladanie trosku dost QUAKE 2..... mali si pozriet staru hru FEAR ako sa robi pohyb a melee
  • Na 6950+i5 2500k hra po nainstal nových ovl jede po gr stránce bez chyb.Horší je,že při přechodu do jiné lokace přestane pc reagovat a pokračovat dál se dá pouze po restartu hry.Bohužel po projítí areny abych získal sponzora se pc opět kousne a po restartu už nepokračuju dál ale začíná znovu aréna.Takže jestli nevyjde nějaký patch tak můžu hru vyhodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit