Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sainten

    Aha, tak my nejsme "vyspělá Evropa"? Možná by to chtělo na ty sví dedukce použít i jiné médium, než videoherní webzin..

  • Jarisko84

    Hra je to dobra ale ked neskumate vonkajsi svet tak je aj dost kratka... grafika pekna atmosfera dobra len to skukanie sveta je dost biedne lebo vas stale otravuju opraveny roboti...Za mna tak 8z10...

  • Jarisko84

    No hra ma par bugov... napr ked skumas svet nikdy nechod xez skaly na 90 peecent sa tam zaseknes a neni cesty von...

  • twicer

    Uplakánci byli a budou, škoda marnit na nich čas. Nepíšou to proto, aby našli řešení svých potíží. Cenovka kolem 60e za novou hru je standard už pěkných pár let.

  • Kissino81

    To většinou píšou lidé s platem západeněmecké manažerky kosmetiky podlah.

  • Kissino81

    Hele nerejpej jo?! Prostě ty peníze utratim za něco smysluplňějšího a pořídím to za normální cenu...pane velkomožný.

  • yeniczek

    Jeden kec vedle druheho prevzaty z Parlamentek. Vsechno jde vyvratit a bylo tak ucineno asi tisickrat, ztratili bychom tim cas a ty bys jen pokrcil rameny. Takze asi tak.

  • Thanquol

    Nu. Souhlas. 

  • Veskoslav

    Hru jsem "pořídil" skrze Gamepass. Těch 39 Kč za Ultimate mě nezabije, stejně jsem si to pořídil zase kvůli AoE IV:) Jako příběh je jako z porna, s Bioshockem to nemá cenu ani srovnávat. Ale hratelnost, to je jiná. 

    Takový Bioshock říznutý Singularity. Rozhodně se to hraje dobře, co mě nebaví je melee útoky, prostě vydrží moc. Systém inventáře mi vyhovuje, doporučuji pak hned narvat body do zvětšení.

    Na 6700XT+5700X to na 1440p ultra bez RT s FSR 2.0 na quality běží uvnitř na cca 200 fps, venku je to horší, tam stěží 120 fps. Vypadá to hezky, hraje se to příjemně, rozhodně bych to doporučil. Ale jsou dvě ALE. Zaprvé cenovka je šílená, 60 € za hru od neznámého studia je dost odvážné, dal bych to cenově jako Darktide například. A za druhé, hry nemá bugy nebo glitche, ale padá a padá tak debilně, že jeden save je "zničený" a párkrát spadla u sekvencí po hodně, ale hodně dlouhém souboji na úrovni bosse. A to máte cca 15-20 minut v záchodě. 


    Suma sumárum, v akci na Steamu za pár let do sbírky her určitě ano. Teď sotva. 

    P.S: SSSR v dané podobě, co je tam zpracovaný je nádherný. Opravdu. Kdyby toto byla ta linka, kudy se lidstvo vydalo, možná bychom nebyli tam, kde jsme. A ano, doporučuji číst. Protože je tam dost parodicky a mnohdy i hodně kriticky kritizován SSSR. Překvapivě.

  • Veskoslav

    Ne, nestáhl. Je tam úplně normálně.

  • Veskoslav

    Bože, další..,V Rusku, Bělorusku či Ukrajině jsou ofiko hry o cca 30 až 50 % levnější než v EU. například. V USA jednu dobu hry vycházely mnohem levněji díky €=$. A ne, fakt to není o ceně, ale hra samotná prostě nemá takovou hodnotu. 49,99 max.


    A štěstí strůjce? TO většinou píšou ti, co věří na selský rozum a mají vysokou školu života:)

  • KronosDeret

    emm... nestáhl to náhodou MS?, já ho na GP nemám.

  • Carnage666

    Jo já tu myšlenku pochopil ale je těžký jim to věřit když je Abby a její linka tak neskutečně otravná a prakticky si na ní spousta hráčů udělala názor hned na začátku a do konce hry ho nezměnili. 😬

  • iSpirit

    hele, dworkin vypadá jako fajn člověk, i když se s ním v mnoha věcech  neshodnu, tak v rámci pomoci tady byl aktivní od začátku. Takže mu něco vyčítat, je fakt směšné.

  • Ale když nezmáčknou spoušť tak ji zmáčkne někdo jiný proti nim. Je mi líto, ale tak jednoduché to je. 😂😅

  • Jasne ze je MS Store opruz, vetsina veci od MS je ... kolikrat jsem nadaval v praci na pitomy MC DevOps :)

    Nicmene Kissino "brecel" ze ta hra je draha... Jako jo i ne. Hrani je konicek a za ty je bezny platit a kdyz nechces platit plnou palbu tak je tu holt gamepass kterej nestoji nic.

  • Gamepass je sice skoro zadarmo, ale pouzivani Microsoft Storu je za trest, za ktery by Microsoft mel platit nam 😂(Xbox appka je lepsi, ale stale jsou tam zakladni problmy s instalovanim / stahovanim a [ne]odezvou na jakoukoliv akci)

  • Derp_1337

    To,že někdo poukázal na logický nedostatek v tvých argumentech, z něj nedělá hlupáka. Právě naopak, spíš to ukázal jeho bystrost.

    Hlupák se pozná jinak. Např. tím, že nazývá jiné lidi hlupákem, když očividně on sám nepochopil podstatu věci.

  • medveddd

    Ano, je to typický character-driven příběh, a jako takový nijak složitý není a být nemusí. (Analogicky, o čem je TLOU1? Joel bere Ellie přes Ameriku a pak se rozhodne se jí nevzdát, protože v něm opět ožije otec. A přesto je to super.)

    Nepřišlo mi, že by to bylo na škodu.

  • Jarisko84

    Mne sa hra paci... paci sa mi grafika ,hudba a celkova atmosfera... Hra casto pripomina ine hry napr spominany bioshok alebo mne zamakamy na dverach alien isolation...Trosku mi vadilo divne trasenie sa kamery co sa da v menu zmiernit ale nejde uplne vypnut...a inak co je to vrahomlat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit