Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medveddd

Ano, teď probíhá skutečná, jestli sis nevšiml.

• StalkerXO

Plodná to diskuze.Ale za mě jen jedno.GAMEPASS👍👍👍Super recenze Pavle 

• redicius

Rozhodně by se to řešilo, protože se to řešilo i před článkama a vzhledem k tomu, že to proběhlo celým světem (neochota cokoli prohlásit a mazání komentářů vývojářema), tak bych řekl, že to je skoro jistota.

• redicius

Jiné zprávy na herním webu jsou, že UA vyvojáři odkládají vydání, kvůli probíhající válce (Sherlock).. to je zpráva, která by se mohla tady zveřejnit? A není správné, že se lidi zajímají o kontext, který kolem které hry je?

Polovina zpráv na herním webu ke každé hře je ohledně pozadí vývoje. (Pokud čteš jen recenze, tak samozřejmě rozumím, že se v tom teď ztrácíš.)

Je naprosto v pořádku, že to někoho vůbec nezajímá. Není v pořádku ostatní paušálně označit a hlupáky, protože jim nějaká informace jedno není.

• Jevo83

Napisat "hlupaci" a potom o riadok dalej "typicky cesi a slovaci"... ked ides hodnotit kto je a nie je hlupak, tak aspon sam nepis ako hlupak ;) 

• ravux

Dojemny speech, kdybys byl krasna zena, mohl bys ses s tim prihlasit do souteze Miss CR. Rikas si to nekdy nahlas pred zrcadlem, aby ses tim poradne dojal? Zkus to. A hlavne to sem napis jeste 10x!

• Slavik_Jenda

Mně se ten příběh líbí hodně a je super jak to pojali, že na to nahlížíš ze dvou úhlů... Za mě je to pak lepší hrát podruhé, než poprvé... Když víš co se v danou chvíli děje na "druhé" straně... Za mě ten příběh není nutně o pomstě... Natož o tom, že je špatná... 

• Carnage666

Jo už sem to taky našel ale osobně budu kupovat v březnu, každopádně to co je venku je nějakej "dev build" tak těžko říct jak to běhá.

• ALHAZRED

Skutečně LOL

• honcka
  • celoush

pravdu díš

• Carnage666
    Určitě? Já jen že Steam píše tohle "Využívá DRM třetí strany: Denuvo Anti-Tampering" 😀 ale nevim jestli se to týká jen té aktivace na určitý  počet PC.
  • celoush

Já bych tak spíše nazval snahu přezírat problémy dneška. To, jak studená válka skončila, je krásně vidět hlavně teď u Bachmutu.

U nás by ti o tom taktéž mohli povyprávět třeba ve Vrběticích.

• honcka

BTW nemá to Denuvo, tak je možné si to zahrát na Ruský způsob a žádný prachy jim nesypat :D

• RAMIUS89

Ale riešiť to na hernom webe je hlúpe. A mimochodom, studená vojna už dávno skončila.

• RAMIUS89

Hlupák sa ozval že?

• uher

A teď bych ještě prosil ty skriptů prosté hry 🙂

• Inquisitor

My se tu hádáme a ukrajinci to mezitím paří taky:D

• ALHAZRED

Jasňe, protože tebe se politika nijak netýká, že, tak se ozvi až ji pocítíš na vlastní kúži...😂

• Jo, fakt to nemá cenu číst. Typické bláboly plné fabulací, které tady budeme vyvracet hodinu, jen aby pak napsal, že  nesmíme věřit co se oficiálně píše a tím to celé zabil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit