Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kámo, fakt toho nech... je mi za tebe stydno.

• well a ci je to jakoby chyba, ze mas mensi plat? neni kazdej svyho stesti strujce?

navic gamepass je prakticky free

• ravux

Verim, ze se sikanovanim deti mas sve zkusenosti, a tak jiste vis, o cem mluvis. A co mas rad me vubec nezajima a ponekud se tim vzdaluje od tematu, tak bys mozna v duchu sveho puvodniho prispevku mel sklapnout, abys nebyl za blbce (jeste vetsiho).

• Ano, cítíme se lépe. Na rozdíl od Slováků armáda Čr nepostavila jedinou jednotku pravidelné armády, zatímco vy jste jako správní pohůnci Hitlera neváhali bojovat za třetí říši. Třeba zde... https://zoom.iprima.cz/valky/druha-svetova-valka-slovaci-napadli-92922

Ještě něco?

• Kissino81

Ja si to koupim, az to bude levnejsi.Neprijde mi ok platit stejnou cenu jako zapadak, pri realne 1/3 prijmu .Na rusa na ua prdim.

• Proč, já tedy nebrečím jak děcko něco o herním webu, kde se nesmí politika...já diskutuji rád, zejména s lidmi tvého typu. Sice je to jako šikanovat děti, ale co už.

• ravux

Muzes jit prikladem ;)

• "A co s tím mají ti obyčejní lidé podle Vás dělat?"... nemačkat spoušť a tlačítko. Tenhle Váš elaborát je samozřejmě vlhký sen všech lidí typu "já nic, to oni". Leda H...o. Ty mačkáš, ty neseš odpovědnost. Je mi líto, ale tak jednoduché to je.

• Tak to nečti a nereaguj... kašpare :-D

• TheGGG

ten příběh je naprosto jednoduchý a hloupoučký a obalený hloupými agitkami....

• A co s tím mají ti obyčejní lidé podle Vás dělat? Zůstat v Rusku kde by jim za nenarukování hrozila smrt? Dezertovat všichni asi stěží můžou, ano, ti rozumnější utekli, ale ne každý si to může dovolit a určitě na Ruské dezertéry všichni čekají v zahraničí s otevřenou náručí - stačí mi vidět jak se někteří naši spoluobčani vyjadřují k Ukrajincům které tu máme a kteří prchli aby si zachránili holé životy. A jestli si myslíte že se Rusové někdy proti jejich režimu vzbouří tak se mýlíte, každý se prostě bojí o svůj život. Jednotlivec neudělá nic, jakmile by se jich vzbouřilo statisíce tak už nějaká šance je - proti cílenému shromažďování takto uvažujících lidí ale bohužel zdárně funguje ruská tajná služba KGB a podobné organizace. Takže státní převrat u nich opravdu není tak jednoduchý jak se může zdát - i kdyby většina z nich chtěla.

• ravux

Ja si zase myslim, ze i podprumerne inteligentni clovek pozna, ze diskutuje na HERNIM webu a pokud mluvis o tematu, tak tematem jsou zde hry. Nikoliv politika nebo tahle dworkinova moralni exhibice a sebemrskacstvi typu "ach, jak se souzim, ze nedelam dost!" Abych parafrazoval tvoji posledni vetu - chces diskutovat o politice a moralce? Odejdi na server k tomu tematicky vhodnejsi. Ja si zde chci cist o hrach, nikoliv retardovane uvahy, jak koupi nejake hry podporujes Putina, protoze "vyvojari plati v Rusku dane".

• haha tak nedivim se ze ve zkorumpovanym rusku to uniklo 

• Slavik_Jenda

Když jsem to hrál poprvé, taky jsem vnímal Ellie jako tu horší... Každopádně o tom závěru jsem hodně přemýšlel... A když to hraju podruhé, tak se můj názor hodně změnil...

Hodně se řeší pomsta z pohledu Ellie, ale vlastně ten příběh začíná pomstou Abby a řekl bych, že je o její cestě k vykoupení... Zatímco příběh Ellie navazuje na 1. díl a dá se na něj nahlížet tak, že to Joelovo rozhodnutí v závěru ji rozhodně štěstí nepřineslo (Tak trochu nezvratnej osud)... 

Oba příběhy jsou pro mě extrémně intenzivní až emočně vyčerpávající v důsledku toho jakým peklem si obě projdou...

Bez spoilerů se o tom nedá moc bavit... Každopádně dalo by se to krásně uzavřít 3. dílem... Kdyby Abby šla cestou ideálů a nakonec i Ellie by mohla naplnit svůj osud z prvního dílu...

• medveddd

Nikdo tam není "ten dobrý", nebo "ten špatný", je to jedna hlavních věcí, co se ta hra snaží říct.

• medveddd

O tom ten ale ta pointa není. Ta hra nemá jednu takhle jednoduchou pointu.

• Opravdu inteligentní člověk pozná, kdy má ještě co říci k tématu. Popř. pozná, že v diskusi tahá za kratší konec. Nebo nazná, že oponentovi nestačí... to není žádná ostuda a je to OK. Jen trouba ale bude furt pokračovat v blábolení. Když na to nemáš, jdi od toho.

• Sledovat Slováka, který ignoruje válku russáků, když jich do půl roku může mít na hranici 500 000 je opravdu k nezaplacení. Vám fakt není pomoci :-D

• Carnage666

Mě tam trochu vadilo že tvůrci se rozhodně snažili vyobrazit např. Ellie jako tu špatnou co například zabije těhotnou ženu nebo nebohého pejska.  Ale když to stejný udělala nebo měla v plánu udělat Abby (málem Dinu zabila) sundala Jessieho jak nic ale je tam vyobrazená víc jako někdo kdo nakonec změnil názor, ušetřil Ellie, Dinu atd. Přitom prostě Ellie a Joel byli důvody proč tu hru lidi chtěli hrát a tim že Abby chladnokrevně zmordovala Joela hned na začátku si zkazila jakýkoliv šance na to bejt nakonec "ta dobrá" že tam někoho ušetřila.

• dworkin

Víš co, Sašo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit