Atomic Heart – recenze ruského BioShocku
-
Kámo, fakt toho nech... je mi za tebe stydno.
-
well a ci je to jakoby chyba, ze mas mensi plat? neni kazdej svyho stesti strujce?
navic gamepass je prakticky free
-
Verim, ze se sikanovanim deti mas sve zkusenosti, a tak jiste vis, o cem mluvis. A co mas rad me vubec nezajima a ponekud se tim vzdaluje od tematu, tak bys mozna v duchu sveho puvodniho prispevku mel sklapnout, abys nebyl za blbce (jeste vetsiho).
-
Ano, cítíme se lépe. Na rozdíl od Slováků armáda Čr nepostavila jedinou jednotku pravidelné armády, zatímco vy jste jako správní pohůnci Hitlera neváhali bojovat za třetí říši. Třeba zde... https://zoom.iprima.cz/valky/druha-svetova-valka-slovaci-napadli-92922
Ještě něco?
-
Ja si to koupim, az to bude levnejsi.Neprijde mi ok platit stejnou cenu jako zapadak, pri realne 1/3 prijmu .Na rusa na ua prdim.
-
Proč, já tedy nebrečím jak děcko něco o herním webu, kde se nesmí politika...já diskutuji rád, zejména s lidmi tvého typu. Sice je to jako šikanovat děti, ale co už.
-
Muzes jit prikladem ;)
-
"A co s tím mají ti obyčejní lidé podle Vás dělat?"... nemačkat spoušť a tlačítko. Tenhle Váš elaborát je samozřejmě vlhký sen všech lidí typu "já nic, to oni". Leda H...o. Ty mačkáš, ty neseš odpovědnost. Je mi líto, ale tak jednoduché to je.
-
Tak to nečti a nereaguj... kašpare :-D
-
ten příběh je naprosto jednoduchý a hloupoučký a obalený hloupými agitkami....
-
A co s tím mají ti obyčejní lidé podle Vás dělat? Zůstat v Rusku kde by jim za nenarukování hrozila smrt? Dezertovat všichni asi stěží můžou, ano, ti rozumnější utekli, ale ne každý si to může dovolit a určitě na Ruské dezertéry všichni čekají v zahraničí s otevřenou náručí - stačí mi vidět jak se někteří naši spoluobčani vyjadřují k Ukrajincům které tu máme a kteří prchli aby si zachránili holé životy. A jestli si myslíte že se Rusové někdy proti jejich režimu vzbouří tak se mýlíte, každý se prostě bojí o svůj život. Jednotlivec neudělá nic, jakmile by se jich vzbouřilo statisíce tak už nějaká šance je - proti cílenému shromažďování takto uvažujících lidí ale bohužel zdárně funguje ruská tajná služba KGB a podobné organizace. Takže státní převrat u nich opravdu není tak jednoduchý jak se může zdát - i kdyby většina z nich chtěla.
-
Ja si zase myslim, ze i podprumerne inteligentni clovek pozna, ze diskutuje na HERNIM webu a pokud mluvis o tematu, tak tematem jsou zde hry. Nikoliv politika nebo tahle dworkinova moralni exhibice a sebemrskacstvi typu "ach, jak se souzim, ze nedelam dost!" Abych parafrazoval tvoji posledni vetu - chces diskutovat o politice a moralce? Odejdi na server k tomu tematicky vhodnejsi. Ja si zde chci cist o hrach, nikoliv retardovane uvahy, jak koupi nejake hry podporujes Putina, protoze "vyvojari plati v Rusku dane".
-
haha tak nedivim se ze ve zkorumpovanym rusku to uniklo
-
Když jsem to hrál poprvé, taky jsem vnímal Ellie jako tu horší... Každopádně o tom závěru jsem hodně přemýšlel... A když to hraju podruhé, tak se můj názor hodně změnil...
Hodně se řeší pomsta z pohledu Ellie, ale vlastně ten příběh začíná pomstou Abby a řekl bych, že je o její cestě k vykoupení... Zatímco příběh Ellie navazuje na 1. díl a dá se na něj nahlížet tak, že to Joelovo rozhodnutí v závěru ji rozhodně štěstí nepřineslo (Tak trochu nezvratnej osud)...
Oba příběhy jsou pro mě extrémně intenzivní až emočně vyčerpávající v důsledku toho jakým peklem si obě projdou...
Bez spoilerů se o tom nedá moc bavit... Každopádně dalo by se to krásně uzavřít 3. dílem... Kdyby Abby šla cestou ideálů a nakonec i Ellie by mohla naplnit svůj osud z prvního dílu...
-
Nikdo tam není "ten dobrý", nebo "ten špatný", je to jedna hlavních věcí, co se ta hra snaží říct.
-
O tom ten ale ta pointa není. Ta hra nemá jednu takhle jednoduchou pointu.
-
Opravdu inteligentní člověk pozná, kdy má ještě co říci k tématu. Popř. pozná, že v diskusi tahá za kratší konec. Nebo nazná, že oponentovi nestačí... to není žádná ostuda a je to OK. Jen trouba ale bude furt pokračovat v blábolení. Když na to nemáš, jdi od toho.
-
Sledovat Slováka, který ignoruje válku russáků, když jich do půl roku může mít na hranici 500 000 je opravdu k nezaplacení. Vám fakt není pomoci :-D
-
Mě tam trochu vadilo že tvůrci se rozhodně snažili vyobrazit např. Ellie jako tu špatnou co například zabije těhotnou ženu nebo nebohého pejska. Ale když to stejný udělala nebo měla v plánu udělat Abby (málem Dinu zabila) sundala Jessieho jak nic ale je tam vyobrazená víc jako někdo kdo nakonec změnil názor, ušetřil Ellie, Dinu atd. Přitom prostě Ellie a Joel byli důvody proč tu hru lidi chtěli hrát a tim že Abby chladnokrevně zmordovala Joela hned na začátku si zkazila jakýkoliv šance na to bejt nakonec "ta dobrá" že tam někoho ušetřila.
-
Víš co, Sašo?