Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

Pouzivas mobilni telefon? Jezdis autem, autobusem, taxikem? Chodis obleceny? Pokud jsi aspon jednou odpovedel ano, tak podporujes nedemokraticke rezimy, detskou praci, at uz tezbu drahych kovu nebo v kambodzskych dilnach, devastaci planety, atd. V podstate pokud vubec zijes a neco si kupujes, tak v dnesni globalizovane dobe prispivas nebo podporujes nejake zlo. A ti vyvojari nekoho napadli? Nebo v tomto pripade aplikujes kolektivni vinu? Fakt nechapes, jak trapne a prazdne, kavarensky akademicke a prakticky pokrytecke tohle pozerstvi je? 

• celoush

Ok, takže jedeš jen zajímá/nezajímá
    Přijde mi to trošku povrchní, ale chápu, že to prostě u her někdo neřeší.

• medveddd

Nesouhlasím teda úplně s prohlášením "že si nechali zemi proměnit na totalitní diktaturu, nesou svůj díl viny", ne každý má odvahu na to být v Rusku politickým aktivistou, ale zase nevím, proč ho zesměšňuješ za to, že ten režim nechce podpořit. Pokud vím, ten developer je ruský a asi platí v Rusku daně.

Zmiňovanou glorifikaci sovětů, která (i když je třeba trošku tongue-in-cheek) není podle mě dneska extra vkusná, ani neřeším.

• medveddd

Já to asi nějak nechápu, co je přesně za problém?

(Nerejpu, skutečně tomu nerozumím.)

• kolik % z prodeje pudje do kremlu? 20% 30%? 

• KrPa

takzepoliticky se rozhodlo, ze se recenze napise? a ja myslel, ze tenhle web se zivi tim, ze pise clanky, ktere ctenari ctou a pak dostavaji penize za reklamu

😉

v dnesni dobe asi staci mit jen spravne politicke mysleni a dotace vas uzivi

no nic, to zas bude banan na mesic, mejte se famfarove!

• MalyZeli

To jim ukáže!

• dworkin

Rád si hru koupím, až Rusové vypadnou z Ukrajiny. Nehodlám je podporovat ani takto zprostředkovaně, za to, že si nechali zemi proměnit na totalitní diktaturu, nesou svůj díl viny.

• MalyZeli

Ne, protoze koncentracni tabor me moc nezajima.

• celoush

Chujoviny? Ok, takže když vyjde simulátor koncentračního tábora tak do toho taky půjdeš?

• Mezi parodií a oslavou SSSR může být velmi tenká hranice ;-) Dokonce bych řekl, že to může i splývat. Čímž nechci říct, že je to případ této hry, kterou jsem nehrál.

• LessPh

Bonusweb jeste existuje?😂😅

• iSpirit

naopak, pokud opravdu parodují SSSR, jak se píše na BW, tak si to zaslouží jenom podporu.

• Komentáře o tom že je to Ruský odpad a proto si nezaslouží takto vysoké hodnocení za 3...2...1 🙃

• KronosDeret

Mocná fobie z transhumanismu a jiných forem inteligence. A mačo chlápek co všechno zvráceně odlišné roztříská. Hmmm...

• MalyZeli

Me tohle opravdu moc zajima, je to na Game Passu, uz to mam stazene. Beru to jako hru a chujoviny okolo me nezajimaji. 

• ripper

Pěkný úvodník ke hře. Rusku teď peníze nesypat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit