Atomic Heart – recenze ruského BioShocku
-
Pouzivas mobilni telefon? Jezdis autem, autobusem, taxikem? Chodis obleceny? Pokud jsi aspon jednou odpovedel ano, tak podporujes nedemokraticke rezimy, detskou praci, at uz tezbu drahych kovu nebo v kambodzskych dilnach, devastaci planety, atd. V podstate pokud vubec zijes a neco si kupujes, tak v dnesni globalizovane dobe prispivas nebo podporujes nejake zlo. A ti vyvojari nekoho napadli? Nebo v tomto pripade aplikujes kolektivni vinu? Fakt nechapes, jak trapne a prazdne, kavarensky akademicke a prakticky pokrytecke tohle pozerstvi je?
-
Ok, takže jedeš jen zajímá/nezajímá
Přijde mi to trošku povrchní, ale chápu, že to prostě u her někdo neřeší. -
Nesouhlasím teda úplně s prohlášením "že si nechali zemi proměnit na totalitní diktaturu, nesou svůj díl viny", ne každý má odvahu na to být v Rusku politickým aktivistou, ale zase nevím, proč ho zesměšňuješ za to, že ten režim nechce podpořit. Pokud vím, ten developer je ruský a asi platí v Rusku daně.
Zmiňovanou glorifikaci sovětů, která (i když je třeba trošku tongue-in-cheek) není podle mě dneska extra vkusná, ani neřeším.
-
Já to asi nějak nechápu, co je přesně za problém?
(Nerejpu, skutečně tomu nerozumím.)
-
kolik % z prodeje pudje do kremlu? 20% 30%?
-
takzepoliticky se rozhodlo, ze se recenze napise? a ja myslel, ze tenhle web se zivi tim, ze pise clanky, ktere ctenari ctou a pak dostavaji penize za reklamu
😉
v dnesni dobe asi staci mit jen spravne politicke mysleni a dotace vas uzivi
no nic, to zas bude banan na mesic, mejte se famfarove!
-
To jim ukáže!
-
Rád si hru koupím, až Rusové vypadnou z Ukrajiny. Nehodlám je podporovat ani takto zprostředkovaně, za to, že si nechali zemi proměnit na totalitní diktaturu, nesou svůj díl viny.
-
Ne, protoze koncentracni tabor me moc nezajima.
-
Chujoviny? Ok, takže když vyjde simulátor koncentračního tábora tak do toho taky půjdeš?
-
Mezi parodií a oslavou SSSR může být velmi tenká hranice ;-) Dokonce bych řekl, že to může i splývat. Čímž nechci říct, že je to případ této hry, kterou jsem nehrál.
-
Bonusweb jeste existuje?😂😅
-
naopak, pokud opravdu parodují SSSR, jak se píše na BW, tak si to zaslouží jenom podporu.
-
Komentáře o tom že je to Ruský odpad a proto si nezaslouží takto vysoké hodnocení za 3...2...1 🙃
-
Mocná fobie z transhumanismu a jiných forem inteligence. A mačo chlápek co všechno zvráceně odlišné roztříská. Hmmm...
-
Me tohle opravdu moc zajima, je to na Game Passu, uz to mam stazene. Beru to jako hru a chujoviny okolo me nezajimaji.
-
Pěkný úvodník ke hře. Rusku teď peníze nesypat.