Přejít na výpis diskuzí
Atraktivní zlepšováky do Skyrimu přímo od vývojářů
9.2.2012 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
Vypovida to to ze jsou tam hry kde se tohle nedeje, nekde ano nekde ne. Ale to samo o sobe take neco vypovida. Pokud ma spolecnost hodne hateru, kteri si tu praci daji tam zajit a davat 0 nebo ne...
-
Četl jsi vůbec ten článek, vocasi??? NE VŠECHNY NÁPADY SE DO HRY VEJDOU/JSOU SCHVÁLENÉ!
-
Naopak, možnosti vylepšení a modování z ní hru roku dělají.
-
http://i.imgur.com/UWT6h.jpg
-
Asi beru silná antidepresiva. Když jsem dočetl článek a zhlédnul video tak jsem musel utřít slizu a ne jednu. A počkat já neberu žádná antidepresiva, vrátím se k tématu.
Osobně musím zastat názor ten že je to milé překvapení, kterého jsem se dočkali, tedy jestli to hoši a dívky od Bethesda myslí vážně a co prezentují dodělají. Já, bych to bral, jako již hotovou věc. Tento přístup mi připomíná CDprojekt a Zaklínače a to je správný postup, jak ukázat hráčům že hry se dělají i kvůli nim a ne jen kvůli penízkům *1*
A modely to jsou parádní a dodávají hře nový nádech! -
nemusíte mít nikdo strach naštěstí existují spousty šikovných nadaných moderů kteří občas vytvoří obsah který je lepší než ten v původní hře.. např to zlepšení textur vody už nakej šikula stvořil, ohnivé mrazivé šipy jsem taky viděl.
PS:ty kopí vypadaly dost dobře kombinaci kouzel tu jsem si představoval že bude už v základní hře bylo pro mě zklamíní že to nešlo... takovej třeba "firefrost bolt" *1* to vylepšení dungeonu bych taky bral přece jen začinají už byt trochu nudné.. -
Ty myslíš ten extrémně lehký q ve kterém jsem měl vyvraždit tu loď?
Přiznávám že to vypadalo docela fešně, ale provedení bylo na ****. -
abys to s těmi patchi nezakřiknul
-
Cože nejlepší hra loňského roku potřebuje nějaké vylepšení? *8*
-
*SPOILER*
Tobe zabiti cisare jako posledni Q za Dark Brotherhood neprisel dostacujici? -
Tys mi chyběl nejvíc dědku.
Gayrim je vlastně pro hyperinteligentní stařečky, že ? -
Darkness je pro děcka. Takže vlastně u Jazze všechno v pořádku...
-
Pochybuji že by prodávali jako jednotlivý tweaks :) A vůbec ať to daj zadara. Jako za DLC rád zaplatim, ale to bude muset vyloženě rozšířit skyrim. Ale ve stylu nová ofiko dějová linka plus Lokace!
-
Na jednu stranu to považuji za pokrok od dob Horse Armor v Oblivionu, na druhou stranu úplně vidím:
Mudcrab Animation Tweaks - 2.99 $.
Spears - 8.99 $.
Horse Combar - 7.99 $.
Ale tak můžeme být rádi, že aspoň patche jsou zdarma. -
Killcam? pro mě jasná volba :D
-
Lycan and Vampires perk tree hmmm to si necham líbit. Ostatně nějaký to zlepšení grafiky jako voda atd. nebo to ohýbaní větví, jak je vidět když jde skrze stromy fat giant je good. Ale ne jen to, na videu je vidět docela dost zajímavých nápadů. Když samy vývojáře i modeři budou takhle produktivní , tak budou ve skyrimu věci zcela nevídané a hru to hodně obohatí. *4*
-
Kup si zaklínače. Je to RPG, není to pro děti, má to hezčí grafiku, milionkrát lepší příběh a rozhodné je to větší sranda.
-
Mě by stačil jen jeden zlepšovák, aby se z toho konečně stala zábavná hra.
Předělat celé questy pro temné bratrstvo a cech zlodějů, protože to je vážně hrůza.
Finální úkol v oblivionu? Prolez celý císařský palác a ukradni svitek prastarých.
Finalní úkol ve skyrimu? Probij se přes jeskyni plnou duchů a najdi mluvící fontánu.
Kdyby dali do skyrimu i questy jiného typu než bez do jeskyně, tam zabí y pajtašů a něco/někoho najdi.
V9m že v oblivionu, či morrowindu to nebylo jinačí, ale ve skyrimu je to fakt jak pěst na oko. -
Metacritic hodnoceni ctenaru je vysmech, promin, ale ackoliv se tam nekdo snazi hodnotit objektivne, tak to nakonec zabije nejakej sasek, co hre da 0, protoze to vydala Bethesda a jemu se to nelibi.. To o hre nic nevypovida ;)
-
Darkness 2 samozřejmě.