Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_farming#cl-privacy
    "Rules and enforcement
    -------------------------------
    Most game developers previously banned gold farming in the game's EULA or terms of service[17]

Game developers such as Blizzard and ArenaNet are combating gold farming by including real-money transaction systems within the game environment itself. [18][19] This makes it more difficult for third-party gold farming companies to compete with the in-game market, but individual players still work as gold farmers (especially in developing countries) by trading game items for real money. [20]"
  • Jakapak vyhoda pro hrace. Byt stale online ma mnohem vetsi vyhodu pro Blizzard, protoze v takovych hrach jsou data spojene s chovanim uzivatelu, hracu strasne cenna a oni podle toho pak mohou designovat jednak porad jeste Diablo 3 a i dalsi hry, ktere budou vyvijet. O takova data se dnes firmy uplne perou, kazdy je chce mit a co nejpodrobnejsi a nejkvalitnejsi. A Blizzard je ma jednoduse....
  • Tak to je pravda, také jediná hra ve svém žánru.
  • Nejlepší hra ve svém žánru. Hands down. Nikdo vás ke koupí nenutí. End of story.
  • Jako já s Diablem 3 taky nejsem zcela spokojen, ale zrovna to na co tu většina lidí mrčí, mi příjde jako dost malé věci....
    Obzvláště kritika lidí, co si to ani nezahráli je úsměvná.
  • A jake argumenty tedy blizz konkretne mel, ze "always online" je jakoze pro hrace vyhoda? Podle me to melo prave zamezit cheatovani.
  • Ale tak samozrejme, vzdyt o to de. Ja myslel, ze to kazdy vi? :)
  • v žádnym jinym zábavním průmyslu si to nedovolujou? b*tch please...
  • Nici to ekonomiku te hry. Parta specializovanych borcu ti proda za 100 EUR goldy, ktere bys ty (neprofik) ziskal treba za 3 mesice hry => blizz prisel o XX EUR na mesicnich poplatcich
  • Jde v diablu prodavat penize za goldy? Jedine nejak pres aukci ne? Protoze jsem uz nekolikrat chtel poslat penize nekomu z party a nedalo se.
  • boze chran!
  • ve spojení "mi inteligentní" je m tvrdý y ty ynteligente
  • buď se momentálně nacházíš v USA, nebo sis při tvorbě Bnet acc záměrně nastavil jiný region ( us ), protože s Evropskou hrou nemůžeš jít na US real money aukci....
    Takže bud jsi v USA, nebo kecáš abys byl zajímavý/jsi troll...
  • Farmit lokalitu nieje zakazane. Zakazane je predavat predmet, nemylim sa?
  • Online je hlavne opatrenim pro Blizzard, jak ziskat od hracu cenna data, jak hru hraji a co ve hre delaji.
  • Tak to ja se teda musim priznat ze jediny kde ctu smlouvu je banka, mobilni operator a samozrejme smlouvu zamestnaneckou a stejne mi je to k prdu :D
  • Ad 2 ti logicky skripe. Online neni opatreni pro znemozneni cheatu, ale pro zvysenni ucinnosti boje proti cheaterum.
  • Nevim proc, ale pri tomhle uzasnym prohlaseni jsem si vzpomnel na dedecka hribecka *15*
  • Kr.Pa
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_farming
  • Kr.Pa
    Blizzard je tovarna na penize a ojebavani hracu (tedy stada ovci ze).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit