Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje nazory jsou vzdy inteligentní. To nutne neznamena ze musi byt oblibene nebo obecne prijimane. Me nazory jsou vetsine zpravidla neprijemne, zvlaste zpravidla levicove orientovane omladine.
  • Takové ujednání není možné vytvořit. Porušovalo by majetkové právo, konrétně náležitosti kupní smlouvy licence na hru.
  • ad 3/ muzes mi prosim vysvetlit proc dostane ban nekdo kdo doluje gold nebo jede nejakou lokalitu stale dokola aby mu vypadl unikatni mec a co je na tom nepoctiveho?

update - Tak je chyba na mem prijimaci protoze jsem nejak vynechal ze ten nepoctivec ma prodavat goldy za realne penize. Omlouvam se.
  • Mě jo. Blizzard holt jede tvrdě na prachy *4* . Vsadím se, že nejvíc na téhle hře stáli právníci, kteří zjišťovali, jak vlastně tu aukci udělat, aby byla v souladu se všemi zákony.
  • V pripade diabla 3 jsem ani nemusel, protoze podminky uzivani jsem znal i bez toho, byly verejne probirane a tyto byly dostatecne k odmitnuti d3. Ale jinak obecne ctu vsechno, co musim odsouhlasit nebo podepsat.
  • Ano, zmenu licencnich podminek muzes odmitnout. Jestli je pak hra nefunkcni, muzes na zaklade toho odstoupit od kupni smlouvy.
  • nekolik poznamek:
    1/ lidi co si koupili diablo 3 jsou na hlavu padli - smlouva o uzivani produktu je nevyvazena a vyrazne ve prospech provozovatele (Blizzardu)
    2/ Nonstop online nikomu nepomohlo - cheateri tu jsou stejne (proc by jinak davali ty bany?) Ano piratu se zbavili, otazka je jaka je prodejni skoda diky tomu, ze nedali prostor to "vyzkouset zdarma"
    3/ Komu ban doopravdy vadi? Koho poskodi?
    Ten kdo doluje gold nebo jede nejakou lokalitu stale dokola, aby mu vypadl unikatni mec, ktery proda na aukci za 500 USD se asi bude sotva rozcilovat - blizzard mu da BAN. A on si koupi hru znova:
    50 USD nakup hry, 500 USD vytezeno z aukce (dolovanim goldu) => ban a nepoctivec je 450 USD v plusu. A tak stale dokola.
    Az dostane ban 10x tak bude v plusu 4500 USD a Blizzardu vysoli (jen) 500 USD za ucty.
    ---
    Pak prijde chudak, prepne si grafiku pomoci nejakeho modu, aby se na to dalo vubec divat a Blizzard mu da ban. Ten nestastnik je -50 USD.
    Dava to opatreni nekomu smysl? Me teda ne.
  • Na Jejdaska (překvapivě) inteligentní názor. Nelíbí se mi za jakých podmínek se hra nabízí => nekoupím si jí. Když tohle udělá dostatečné množství lidí, on už si to Blizzard přebere a příště si něco takového nedovolí. A pokud někdo něčte podmínky, nemá si na to stěžovat. (Ostatně není třeba číst přímo celé podmínky, to asi nedělá nikdo, stačí se podívat na nějakou recenzi nebo info o hře, kde to bude zmíněno)
  • Ok, no vidíš a zrovna u toho bych skoro řek že se inspiroval Blizzar s Diablem 3 jelikož je to taky Diablovka a i jiný věci mi přídou jako převzatý odtamtud jako že z nepřátel padaj léčivý orby atd. atd.
    *1*
  • A cetl jsi predtim nez jsi se Diablo rozhodl nekoupit licencni podminky abys nebyl ovce?
  • Stačí si vygůglit Steam offline mode. Každou chvíli si steam řekne, že offline hru nespustí, že se musí připojit a nějaký blbý kecy. Funkčnost offline se možná časem zlepšuje (někdy kolem roku 2010 bylo v updatu clienta napsáno "offline mode finally working", to mě fakt dostalo, po 6ti letech propagování offline modu). Já už to raději ani nezkouším.
  • Preed
    DRM,RMAH,Diskusie k zbytocnym clankom o D3 > all *5*
  • Hmm, tak to zabanovali licence za nekolik milionu korun. Na jednu stranu na to maji asi pravo, kdyz si to osetrili v licencnich podminkach, na druhou stranu je to ponekud kontroverzni, kdyz naprosta vetsina uzivatelu licencni podminky necte a ignoruje je z duvodu mizerne vymahatelnosti. Osobne bych jim poslal varovani ve forme smazani sejvu a tedy i nahrabanych predmetu a penez. Teprve potom je banoval. Ale tak treba to bude mit ten pozitivni efekt, ze hraci prestanou byt ovce, zacnou cist licencni podminky a na zaklade toho se rozhodovat, zda jim za danych podminek stoju hra za koupi. Ja jsem se treba rozhodl D3 nekoupit, protoze takovou prasarnu nehodlam ekonomicky podporovat. Bohuzel vetsina nemysliciho stada to videla jinak a ted poplasene buci.
  • ok, to si zrovna nepamatuju, jen betu jsem hrál
  • "Klidně uzamčenou pro potřeby aukce, jen svůj malý píseček, na němž si může dělat co chce a nemuset se ohlížet na podmínky používání online služby. Jenže, jak se zdá, tyhle staré časy jsou dávno pryč."

Omyl, tyhle časy se akorát nelíbí Blizzu, ale mi inteligentní si počkáme na Torchlight 2 a s ním přijdou i tyto "dávno pryč" časy.
  • Vrook
    Kdyby mi z těch rudejch keců nebylo zle, tak bych se i zasmál. +1
  • Třeba takový Darkspore od maxisu i když to je docela asi pro lidi neznámý.
  • Ale pozor, teď už se bavíme o zákonech, které platí na komunikacích, které spravuje stát. Na soukromém pozemku si můžeš jezdit s libovolně upraveným autem, bez stk a bez řidičáku. Čímž se opět dostáváme k tomu, že v D3 není žádný "soukromý pozemek".
  • reakce pro Adel

V rozhovoru pro kotaku zmiňují diablo3 pořád a okecávají to tím, že to nebude takový problém jako u diabla atd no a myslím, že to jak online má diablo3 je novinka, protože která taková hra má všechny informace u sebe a člověk jen stahuje prostředí, kromě mmo
  • Jako bych slysel vystrel z Aurory....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit