Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vnútorný právny predpis ako EULA je právne podriadený vlastníckemú právu, ak by to nejaký sudca vyhodnotil ako hrubý neopodstatnený zásah do majetkového práva je nejaká EULA neplatná.....
  • Jako já neříkám že sem s tim online onli spokojenej( V jinym příáspěvku sem psal , že tu za to online člověk nedostane nic jako protihodnotu a to mi vadí) aby si někdo nemyslel jen říkám, že tohle tu je už dlouho a do dneška to niukomu nevadilo dokud se to dalo nějak crakem obejít a jelikož Blizz je asi první u koho se to nedá tak to lidem vadí. A z toho soudim že vztěžovat si na to muže jen ten co hry pirátí. Jelikož já si hry kupuju na Stzreamu a když chci hrát musim pak bejt Online nevidim v tom rozdíl. Jestli musim bejt Online i u Diabla.
  • muzes to trochu rozepsat , jaky itemy kuprikladu? Zluty, modry , 60tky , s resistama , s attack speedem , nebo legendarky? Hodne mi v aukci za playmoney nesou legendarky pro nizky lvly... :) diky za odpoved
  • Prosím Vás, dajte už niekto tým nenažraným sviňiam v hernom priemysle po papuli poriadne....

boháči žobrú na Kickstarteroch, žobrú vo F2P tituloch, zavádzajú Pay to Win systémy, znehodnocujú hry poctivo platiacim hráčom, keď dovolia Frantom v tepláckoch mať lepšie veci ako poctivý hráč, žobrú veľké mesačné poplatky za škaredé 10 ročné MMORPG, žobrú peniaze za lacné nehodnotné DLC, skiny, bullshity......vystrihávajú obsah z hotovej hry a zase žobrú....žobrú ročné poplatky za doplnkové online služby, predávajú nereálne hovadiny za skutočné peniaze, zavádzajú nezmyselné ochrany.....

Toto si v žiadnom inom zábavnom priemysle k ľudom nedovolia, prečo? Lebo predaje im le ukazujú, aký sú múdri a hráči sprosté teľce, že to stále dokola akceptujú....
  • Ale žádný červík nikde nehlodá. Hra není movitá věc, je to služba jako každá jiná. Nikdo vám neprodá práva na hru = programový kód atd. Prodá vám jenom právo hru hrát a dodá vám k tomu potřebná data (která ovšem nesmíte dále zneužívat, upravovat, distribuovat atd.). Pokud chcete službu využívat, je třeba se chovat podle pravidel stanovených ve smlouvě. Kdo ty pravidla poruší, službu využívat nemůže, bez nároku na vrácení peněz. Blizzard to má nepochybně právně dobře ošetřené, takže žádné žaloby nemají šanci.
  • Ale lidi od Maxisu to hodně porovnávají s diablem3 takže je možné, že to bude uložené taky na jejich serveru všechno a tlačí tě do online, pro mě jsou mrtví i s tím jejich poďobaným originem a menu v prohlížeči
  • Asi vim v čem to bude zatimco hry co sou na Streamu se daj craknout a hrát i offline nelegálně tak u diabla 3 to nejde a to asi lidem vadí *1* *1*
  • Pokud vím s nonstop online nepřišel první Blizz ale Ubisoft a možná ještě někdo předním a u Valve si taky nezahraješ svou singl hru pokud nemáš net a to jak se zdá nikomu nevadí zajmavý *1* .
  • MidnighT91
    Hello, sir, you must be a fan of Diablo 3 online auction...
    Yes, hi. You should kill yourself...... What is that?
    I said you should kill yourself, what you do is unjustifiable, you know it’s unjustifiable, you don’t care. You are the definition of evil...... Kill yourself. Okay. We’re going to sell this mana ring for just $3795. How is that? I just read the Blizzard make their money on the people who using real money auction in Diablo 3.... Kill yourself. Alright, you shouldn’t say things like that, cause someone from Blizzard may up and do it, you would feel bad..... No, I wouldn’t.
    Yes, you would.
    No, because I really want you to kill yourself....... How about this, if a some guy from Blizzard goes home tonight and blows his brains out. You might be liable..... That’s a barbar super ultra armor worth $2.7 million. How does that sound? I don’t care what happens to me, i care about my friends playing Diablo 3, you morally empty corrupted maggot.

Okay. I tell you stuff. I will bring the barbar super ultra armor down to $2939...... It doesn’t matter the price you put on anything. Your only chance to right the wrongs you’ve done and repay the peoples whose lives you have destroyed is to kill yourself...... You think that’s funny, calling someone and telling them to kill themselves, that’s not a joke.... I’m not joking..... Do it.
  • Nemůže v podmínkách užívání který příjímáš( i když je nikdo nečte a to dělaj lidi chybu) máš jasně napsáno, že za podvod ti hru můžou takhle jakoby odebrat. Mohl s tím člověk něco dělat do doby než jejich podmínky přijal pak už je nahranej. A nemůžeš říct já to nevěděl protože neznalost zákona neomlouvá a u her to platí stejně.
  • děkuji ti blizzshite, že jsi vytáhl zase s něčím novým, díky tobě už se inspirují další hry, díky tobě bude mít Simcity nonstop online
  • prezradim ti tajomsto - wasd v diablo 3 nesluzi na pohyb.. Si ako katolicky farar, co dava poucenie manzelom do manzelstva.. obaja o tom hofno viete... :-)
  • To je na žalobu (a určite aj budú), aby mi niekto odňal právoplatné nadobudnuté vlastníctvo v singleplayer hre......už samotný názov singleplayer, znamená hra pre jednoho hráče.....čiže ak niekto šikovný v USA to dá na súd, sú v prdeli....vzhľadom na ich právny systém môže ľahko uspieť,,,,
  • To by me docela tez zajimalo. Myslim si, ze by to melo jit, pokud ovsem presne tohle nemeli napsane v nejakem predchozim ujednani, ze to nepude, ktery jsi odklik jeste predtim :)
  • No podle práva by si s timhle argumentem měl uspět, ale kdo ví.
  • Nešlo přidat reakci tak tohle patří pro:
    Trol.diskuzni@tiscali.cz
  • Po rannim patchi to po me chce schvaleni nejakych novych licencnich podminek, ktere se mi vubec nelibi. Myslite, ze by to slo vratit a chtit zpatky penize s tim, ze se zmenily podminky uzivani oproti tem, kterym jsem to kupoval?

(Nejsem cheater, ale nemam rad alibisticke vycuranky jejich typu).
  • No nikde nemáš napsaný, že pokud děláš odnož něčeho jako online titul nesmý se to menovat jako přímí pokračování- viz FF 11 a 14. Kdyby byl Warcraft RPG tak se vsadim že by se WoWko taky menovalo Warcraft 4 a ne WoW.
    Dát jiný měno se k tomu hodí pokud danou hru zcela předěláš na něco co s původní bude mít společnej jen příběh, aby to lidi nemátlo, ale Diablo je prostě Diablo.
    Ok tak napiš autorum aby tomu příště dali jméno Diablo Online a ne Diablo 3.
    Nebo abys byl spokojen sepiš petici, aby to ještě dodatečně přejmenovali. *4*
    Pak sem hoď odkaz a dostaneš můj hlas.
  • To denne prve tam nema byt, len keby to niekomu nedoslo *2*
  • To těžko :) Například u AC bylo to připojení nesmyslné a jen to byla DRM.....

u diabla je to sice taky DRM ale to online znamena i podstatnou čast ve hře a to generovaní předmětu....

Nevím která jiná hra by takovy system mohla mít...rozhodně nebude rozmach těchto her...ještě uvidime jestli se to podaří cracknout

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit