Přejít na výpis diskuzí
Aukce Diabla III spuštěny, ban už zasáhl tisíce hráčů
13.6.2012 | Aleš Smutný
382 příspěvků
-
Warcraft jo, ale ne World of Warcraft... Kdyby Diablo 3 vydali jako World of Diablo, tak by bylo jasné, že to bude MMOčko a tím by veškerá kritika hasla.
-
Stovky hodin odohratych denne, 12 hodin denne to hrajes, ked to len nedavno vyslo? *15* Skus vyjst aj na slnko, ale pozor, aby ta nespalilo
-
Skor je smutne to, ze si blbec, kupil to a naletel, ze to singlepayrova hra nie je...Na trhu je kopu hier, ktore su cisto "singel" a kedykolvek pocas hry mozes v settings dany singel zmenit na online coop bez vypnutia aktualnej hry, hrania a hra to online s ludmi..Vsak povedz mi, co na tej hre nie je singel? Je taky isty singel, ako AC2 zo zaciatku pri svoje ochrane, akurat teraz nestahuje zo serveru len misie ale aj pohyb NPC, intemy atd...Drviva vacsina dat je na klientovi, ty odbornik.
Vlastne, ak to chapem spravne, Diablo singel ani nema, mal ne multiplayer, ktory mozes hrat aj sam, ze :D -
šmarja Warcraft taky byla singl strategie a teď je z toho MMO nebo SWTOR byla taky nejdřív single hra. Bože berte to, že tak už to je kurňa furt si vztěžovat. Časy se měněj neřeknu kdyby to autoři jasně neříkali. Prostě berte diablo jako Online only hru bože. Neříkám, že se mi to líbí jelikož ve WoWku dostane člověk za to, že musí bejt online aspoň něco jako protihodnotu a tady ne, ale přestaňte si už vstěžovat na takový hovadiny jako, že je to Online only. Jako bych nadávaj, že v závodních hrách jezdíš jenom v autech a nemůžeš tam lítat letadlem.Tedy když je ta hra tak dělaná tak to tak berte a hledejte chyby kde sou a ne kde nejsou.
-
Jak zaseknutý gramofon *4*
-
Bobby, mazej do komory a vem sebou všechny své známé! Už tě nechceme na poli herního vývoje ani vidět, zničil jsi mnoho jinak velmi dobrých herních sérií a nadělal tolik škody, okradl tolik nevinných lidí, že si nezasloužíš obývat tuto planetu.
-
Já nevím, co máte pořád s tím auction housem. Podíval jsem se tam jen jednou a nezájem. AH není důležitej. Spíš mě děsí online-only DRM i pro single, kvůli kontrole vývojářů. Tohodle se dost bojím.
-
Jj, ale pocitam, ze to prinese dalsi zajimavy cteni, kdyz uz to neni k hrani :)
-
Už byl, abychom psali pořád o tom samém, v jedné hře...sorry, ale ne :)
-
Jenže WOWko byla od počátku klasická MMORPG onlineovka... Diablo však představovalo singleplayer hru s možností mulťáku. Bez nutnosti onlinu, bez aukcí.
Jasně, tady na Games.cz asi většina lidí mulťák hráli (a pro mnohé to třeba představuje podstatu této hry), v globálu však většina hrála singl a tím to pro ně haslo.
Když hraju single, proč bych proboha měl být připojený k internetu? Nic mi to nepřináší, akorát mě naštvou lagy a vykopávání ze hry při alt+tab či výpadku připojení... -
-3 mi nevadi, skor mam pocit, ze som ostal nepochopeny.
chcel som povedat to, ze blizzardu ako takemu cheateri podla mna nevadia, vadia mu len preto, ze chce predavat vlastne "cheaty"... inak povedane, pokial im to nesiahlo na prijmy, bola im gamer experience ukradnuta... aspon tak mi to pride podla casovej postupnosti ich akcii -> ban az ked spustaju aukcie ... ergo, zenie ich zisk a nie snaha o co najlepsiu hru pre hracov. ci mate niekto iny nazor? -
Princip - Vadí? Nehraj. Promiň ale tímhle výrokem zabíjíš právo na kritiku. Jen by mě zajímalo jak bys reagoval ty když by ti u reklamace (forma kritiky funkce) řekli: vadí ? tak to nekupuj.
Určitě by ses oháněl ochranou spotřebitele. Nebo snad kupuješ věci co jsou 100% funkční a vždy přesně dle tvých představ? -
Kdy bude clanek o utoku hackeru?
-
Myslím, že vývojáře hry Defcon by měli pohnat k soudu do Štrasburku za zločiny proti lidskosti v jejich hře. *15*
-
Akcia za realne peniaze....
ak po precitani nepochopis, precitaj tie 4 slova znovu. -
Hry jsou ale virtualni svet, neni skutecny. Proc aplikujes v jedne veci realitu na hru a v jine ve hre delas presne to, co bys ve skutecnem svete nedelal. Treba bys urcite nezabijel lidi, jako v rade her?
-
Toto iste sa robi aj vo wowku, kde sice ingame aukcia za realne peniaze neni, ale zato mas zaspamovany trade chat tym, ako kto co predava za realne peniaze. Takto mas aspon isttou, ze to, za co si zaplatis naviac aj skutocne dostanes.
-
Ja napriklad chcem auto hned, nechcem na to setrit, ani platit, takze natukam kod: rozbijem okno, pohram sa so startovanim a odidem na nom.... v poho.
Sme ale odbocili od toho, ze niekto cheatmi farmi veci, ktore potom predava na aukcii za realne prachy a za to ma ban. Co je presne tak, ako sa podvody maju riesit - pokuta vo vyske 50€ - nova hra. V zivote by sa kludne mohlo stat ze mu nepride len pokuta za financne podvody, takze to je este mierne riesenie. -
Hlavně dřív cheaty uvolňovali sami vývojáři, a jak říkáš, šlo často o různé úsměvné nápady.
-
Problém je v počtu lidí, kteří si tu hru koupili. Je jich už nyní tolik, že se do budoucna můžeme těšit na podobný herně-obchodní model ve všech hrách...
2014: "Singleplayer? LOL, you f*cking freak!"