Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Přestaňte tu už fňukat jako malé holky. Máte zatím jen kusé informace o hře, která ještě nevyšla a už tady vymýšlíte bůhvíjaké teorie, že všechno bude na ho*no.
Vždyť můžete hrát jen single player a všechny online "hovadiny" ignorovat. Nikdo vás do žádných aukcí nutit nebude.
A co jako, že musím být připojený k netu? Já v tom nevidím v dnešní době žádný problém, když se internet platí paušálně za měsíc. -
-
Kdyz jsem pripojeny, muzu hrat nejakou onlinovku. Kdyz mam problem s netem nebo jsem nekde mimo, budu hrat offlinovku. Dokonce i hry ze Steamu jdou hrat offline, tak nevidim duvod, proc na nejakou jednoduchou mlaticku kterou chci hrat solo potrebuju byt pripojeny. Zase jediny kdo bude vysmaty jsou pirati, cracknuta verze stupidni omezeni mit nebude.
-
-
Vidíš... a Diablo 3 je onlinovka :-). Na piráty bych nespoléhal. Diablo 3 je jen klientská část a z principu cracknout nepůjde.
-
A jak často máš problémy s netem? Já za posledních pár let měl dohromady vypádky v řádu hodin. No a když jedu někam mimo civilizaci, kde není net, tak abych utekl od veškeré techniky a měl chvilku klid a relaxoval, tak tam určitě nebudu tahat s sebou ještě komp. Žij trošku i v normálním světě ...
-
-
-
Docela me zarazi kolik lidi tu tleska tomu ze bigB udelal Diablo 3 prakticky na stejnym principu jak pay to win flashovky treba od bigpointu. Porad nejak nechapu co je dobry na hre kde si hrac zaplati eurama nejaky vyhody. Prachy proste do hry nepatri, alespon podle me. *11*
-
-
zásadní rozdíl je v tom, že pay-to-win funguje na principu nutnosti platit, pokud ndchceš prohrát. Diablo 3 ti pouze umožňuje zkur*it si herní zážitek zcela podle vlastního uvážení a ještě za vlastní prachy. Když nechceš, NEMUSÍŠ! a nijak tě to neomezí. To je zásadní rozdíl oproti systému pay-to-win.
-
-
Hral jsem nakej drakesang od nich, platit jsem nic nemusel ale mel jsem slabsi gear nez ten kdo zaplatil. Taky mi v dungu mohlo padnout neco lepsiho a taky par veci padlo. Ale kdybych do toho nastrkal 20 euro tak mam gear celej dobrej. Je to uplne to samy.
-
-
Diablo je vicemene jen o dropu. To je to co tu hru dela zabavnou. Koupi vercajku si to proste jenom zkazis a nebude te to bavit. A kuci z Blizzardu si asi rikaj kdo chce kam pomozme mu tam...
-
-
V tom případě by ovšem měli udělat dva servery. Jeden pro "platiče," jeden pro neplatiče.
-
-
Mno kdyz s tebou beha porad socka co je na stejnym levelu a podobna uroven vybavy a ty si pak ani nemas skoro sanci bouchnout tak je to dost k nasrani :D Jsem byl dobrej jen k tomu abych ji "narval" a jinak jsem mohl zustat s Cainem u ohne, ubalit a pokecat o zivote. Chudak mi porad rikal at se chvili posadim a pokecam a misto toho jsem porad behal sem tam jako caddy boy pro kouzelnici.... :D
-
Riziko povolání *3* . Je to (byl to) jeden z hlavních aspektů hry. V žádném případě by mě to nedonutilo si kupovat něco na jakékoli aukci za reálné peníze.
-
Mno uplne pro to nevidim duvod i kdyz to neni spatnej napad. Lidi se supervercajkem co si ho nakoupili po vsech certech by tam byli i bez aukce. Mozna az ti po stopadesaty vypadne unique opasek pro amazonku kdyz potrebujes mec pro barbara a uz se proste bez neceho lepsiho nemuzes posunout dal tak aukci jeste vezmes na milost. Mne se to delo ve dvojce s barbarem na hell porad... bez rozumnyho vercajku byl proste uplne k prdu.
-
-
-
-
Neosuhlasim, herní zážitek ti to zku*ví i bez toho aby si si něco kupoval.
-
-
Pánové, myslím, že se shodneme, že je to totální zrůdnost.
-
-
No ale lidem, kteří si rádi dají semtam nějaký ten PvP match to může z-tentononc nějaký zářící magor, který do své postavy nacpal stovky dolarů.
-
-
Proti tomu magorovi budeš mít aspoň nějakou šanci, pokud to nebude umět hrát, narozdíl od toho, když půjdeš proti někomu, kdo má lepší vybavení a ještě umí líp hrát. Takže ve finale je uplně fuk, kde k vybavení přišel, pokud nebude matchmaking, tak se vždy objeví někdo, kdo na tom bude líp jak ty, nebo naopak hůř a PVP bude pro určitou skupinu hráčů peklo.
-
-
Pokud si někdo koupí supervzácný set a já z něj budu mít jednu dvě věcí a zbytek nějaké jiné cetky co najdu, moje šance na jakékoliv vítězství se dost snižují. Ano, vždycky bude někdo lepší a někdo horší. Jenže tahle zhovadilost posouvá ten poměr pro někoho, kdo si odmítá penězi přilepšovat dost daleko a tím špatným směrem.
-
-
Chybná úvaha. PvP systém tě bude stavět vůči stejně kvalitním hráčům, což znamená že dolary naboostovaného borce k tobě nepřiřadí, naopak ho přiřadí o ligu výš, kde ho vytrénovaní hráči v pohodě rozdrtí svým skillem.
-
-
-
-
omezi te to v tom ze si v arene ani neskrtnes
-
-
Cetl jsem neco o nakupech jen pro PvM ale asi je predcasny to zatim resit. Arena a PvP me nastesti vubec nezajima.
-
-
Tak jinak. Mel by tam bejt udelanej matchmakingovej algorytmus aby te to nehodilo s obyc vybavou v PvP proti nejakymu wallet warriorovi...
Ty aukce jsou na jednu stranu v zasade spatny ale na stranu druhou asi obcas taky neco zkusim prodat a pokud si to na sebe vydela tak pripadne i koupit. Porad to ale nema rozhodne nic spolecnyho s zadnym Free2Pay nebo Pay2Win modelama jak se tu porad nekdo rozciluje a cinsky vezni se alspon nebudou nudit. -
-
Nevim co tim myslis, pisu ze kazda vyhoda ve hre za realny prachy je spatna. A ze penize do her nepatri.
-
Rozhodne ne tak jak uvadis ve svem puvodnim prispevku...
-
Kazda vyhoda za realny prachy je pay2win, nemusi to nutne znamenat ze vyhrajes
-
-
-
-
-
stejne tady ty aukce uz byly, jen to ted blizzard oficialne vzal pres sebe a ma z toho i nejaky peniz, coz je jenom dobre
-
-
Jednoduchá otázka, je podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si ve hře kupovat výhody za reálný peníze? V tomhle případě jsou výhodami předměty.
-
-
me to nevadi, netrpim predstavou, ze nekdo kdo ma hru 2 dny, si nakoupi vybavu za real prachy a pak me napriklad rozseka v PvP (i kdyby to bylo mozne)
-
-
SirArag - pleteš se, člověku to kazí herní zážitek i když nechce nakupovat, poctivý hráč bude trávit měsíce hledáním nějakého předmětu zatímco mu bude pod nosem lítat aukce, kde těch předmětů, které hledá bude x exemplářů? To dokáže opravdu otrávit hru, takové předměty pak ztratí svojí výjimečnost, už to nebude o tom kdo měl štěstí, kdo hodně hrál, kdo měl vychytanou postavu na MF atd., ty předměty budou díky farmaření obyčejné a ztratí to kouzlo.
To s tím maximálním levelem atd. opět se pleteš, ty v tom nevidíš problém, protože o tom něpřemýšlíš do důsledků, protože si budeš moci nakoupit maximální level a pak si budeš moci nakupovat nejvzácnější předměty, které budou dostupné jen po dosažení 60. levelu a obtížnosti inferno, místo toho aby si se na ten max level vypracoval sám a sám dokázal získat nejlepší předměty z obtížnosti inferno. Takže zatímco poctivec bude potit krev na infernu, kdejakej vocas si ty předměty nakoupí, hlavně mi nepovídej, že tohle člověku nezkazí hru, když ty přdměty ztratí tohle své kouzlo nedosažitelnosti a výjimečnosti. Z tohohole je člověku fakt smutno, pochopim když takový kraviny napadají Blizzard, kterej chce hlavně prachy, ale nepochopim to spokojený hýkání hráčů, kterým by nevadily ani nákupy levelů, skillů, atd. to už je opravdu mimo, ty hry jdou opravd do kopru a hráči tomu ještě dlážděj cestičku. -
-
Já neříkám, že jsem spokojený ale jen že mi to nevadí. Nakupovat to nebudu. Hrát možná taky ne. Jen říkám, že i kdybych hrál tak bych v tom takový problém neviděl.
Ty taky počítáš s tím, že ty předměty budou hráčům padat úplně běžně. Pokud bude šance na drop nějakého itemu z bosse něco kolem 0,01% a to až po dokončení hry a na levelu 60, myslím, že v oběhu bude během půl roku jen několik těchto itemů, což se zaprvé promítne v jejich ceně a zadruhé v tom, že to stejně získá jen pár hráčů. Pokud to vůbec bude někdo chtít prodat. Je blbost prodávat věc, která se ti hodí pokud nemáš účet jen pro vydělávání si.
Samozřejmě horší předměty s vyšším dropem se prodávat budou. Budou se i nakupovat. To by se ale dělo i kdyby to Blizzard nepovolil. Sice v menší míře, ale dělo by se to.
Možná řeknu nějakou blbost (v tom případě mně oprav), ale hra, která se dělala takhle dlouho musela něco stát (i kdyby jen účty za elektřinu a platy zaměstnancům). Myslíš si, že by se na ní dalo nějak víc vydělat, kdyby tam nebyly ty aukce? Pochybuju, že je Blizzard nějaká charita. Ani já bych nic nedělal kdybych si nebyl jistý jestli toho víc nevrazím do vývoje než kolik se mi toho vrátí. (Tohle přeháním. Myslím, že by jim to vydělalo i tak, ale myslím, že budeš souhlasit když řeknu, že je lepší mít víc peněz než míň).
Ani Blizzard není charita ať už má jakkoli dobré jméno.
Jen pro případ, že by ti něco nesedělo - tohle je jen můj názor. Můžeš ho přijmout nebo nemusíš. Stejně tak se můžu v něčem plést, ale zatím jsem neviděl jediný argument, který by mně opravdu přesvědčil. Mimo to myslím, že každý můžeme mít jiný názor a tobě z toho vůbec nemusí být smutno.
-
-
Sk 1 - jak bylo řečeno přede mnou, za ingame peníze by to bylo opravdu ok, protože herní měna má hodnotu ještě nižší než dnešní dolar a to už je co říci, herní měna nebude deformovat hru protože je ti na prd.
A jak si přišel na to, že herní měna má vyjádření v reálné? Mohl by si mě odkázat na nějaký Blizzardí kurzovní lístek? Všechno ve hře si koupovat za prachy, k čemu tu hru pak vůbec hrát... -
no nedokazu si to az tak uplne predstavit, ale v zasade to nemusi byt uplne spatny napad...kdyz to srovnam treba s wowkem, kde ti blizzard dovoli zalozit si DK, ktere ma hned 50lvl, nebo kde se prodavaji postavy a ucty, tak to vyjde skoro na stejno
-
-
Podle mně to je "dobře". Tebe to nijak neomezí. Ty bys sice musel hrát o něco dýl, abys získal podobně silné itemy jako má ten co si to zaplatil, ale to je vše. Všechno je to jen o čase, který jsi ochotný vložit do hry. Když si koupí lepší itemy, jen si ušetří práci s jejich hledáním (což je po čase podle mně celkem nuda).
Ty na druhou stranu nad hrou strávíš delší dobu, ale dokud tě to baví, nevidím důvod si stěžovat. Jaký je pro tebe a tvou herní postavu rozdíl mezi tím, když narazíš na někoho, kdo to hrál měsíc než získal všechny itemy které má, a tím kdo si to všechno nakoupil a začal hrát před několika hodinama? Ani to nepoznáš pokud ti to sám přímo nenapíše.
A dokonce máš stejnou možnost jako on. Jen ji nevyužíváš.
Co se týče těch levelů, aktů, statů a já nevím čím ještě jsi argumentoval, s tím bych taky neměl problém. Maximální level je daný a přes limit si nikdo nic nedokoupí. Zase je jen rozdíl v čase, v ničem jiném. Jeden se na maximální level bude šplhat pár měsíců, druhý pár minut. Pro postavy s maximálním levelem už ale nebude žádný rozdíl.
Neco jiného ale je, když si hráč může dokoupit něco, co někdo jiný normálním hraním získat nemůže. To je už potom nefér.
TL;DR
Dokud je možnost dosáhnout stejných výsledků normálním hraním (jen za delší čas), nemám s tím problém. -
Ne, neni to jedno
-
a neni to jedno ? i ty ingame penize maji svoje vyjadreni v realnych ,,korunach,,..takze tve uspokojeni, ze jsi ten item, nebo cokoli koupil za ,,ingame prachy,, je falesne...
-
sk1: ano gratuluji, objevil jsi ameriku, za ingame penize je to OK, za opravdovy penize ne.
-
nerozumim proc tam davas porad ten pridomek realne prachy..za ingame penize by to bylo OK ?
-
Zase jě těžké chápat jak odpovídáš, ale působí to tak, že "je to dobře", je to tak? Pak jsme tedy opravdu asi, když ne z jiných galaxií, tak minimálně z jiných planet, nechápu, jak to můžeš schvalovat. Kupovat si levely, obtížnosti, akty, předměty, vše za reálný peníze...děs.
-
-
Já se ptal zda je to podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si kupovat výhody za reálné peníze. "Mně to nevadí" mám tedy chápat jako "je to dobře"?
-
-
Sk1 - Já nikde nepsal, že to bude nabízet Blizzard, ale dobře tedy, takže pokud by hráči na aukcích mohli prodávat své dosažené levely, obtížnosti, odehrané akty atd. stejně jako své itemy pak už by to bylo v pořádku? Bude to dobře nebo špatně?
-
to Slayerer ... to co popisujes ty...napr. odemceni tezsi obtiznosti je neco jineho. Veci ktere koupim na aukci za realne prachy jsou itemy, ktere nasel nejaky jiny hrac ve hre. To je uplne neco jineho nez popisujes
-
Neschvaluju to u hry ktera neni Free2Play ;)
-
Pokud to tedy schvaluješ, měl by si něco proti, kdyby si si mohl za reálné peníze koupit třeba zabití bosse nebo projití celého aktu, odemčení těžší obtížnosti, kopit si levely, odemknutí skillů atd.?
-
konkretne tak jak je to udelane v D3 je to podle me dobre
-
-
-
-
-
mozna tam bude deleni predmetu na pve a pvp, akorat doufam ze tam hraci nebudou mit takovej pristup ze budou vyzadaovat "itemlevel" a kdyz ho nebudes mit tak te vykopnou z party
-
-
Krasna reklama pro paypal :D
-
Jenom by mě zajímalo když už budu mít založený účet PayPal jestli tam budou poplatky za zavedení účtu, provozní náklady, transakce atd. to jen aby lidi co si myslí jak je to skvělá věc co si vymyslel Blizzard ( jak jinak nikdo jinej takové pič.viny nevymejšlí)nedivili a v aukci byli pořád v mínusu a platily jen aby mohli mezi sebou vyměňovat předměty.
-
-
Vytvoření a vedení účtu na PayPalu je ZDARMA. Pokud PayPalem za něco platíš, žádný poplatek není. Jediný poplatek je za příjem platby na tvůj účet. Ale to nevím, kolik je. PP už používám několik let a je opravdu skvělej, navíc nemusíš používat svou kartu (ať debetní či kreditní), stačí si tam poslat peníze z účtu.
-
to si pis blizzard da minimalni informace a tak to je ale napsal si to moc dobre a verim tomu ze to tak aji bude jak to pises.nazenou lidi a potom bum prekvapeni to same aji stim ze hrace ktery ma koupene PVP veci v PVP nepotkas tomu neverim ani nahodou hodne lidi pise ze to tak bude ale ja si myslim ze az to pustim tak budu hodne sklamany
-
asi nebudou zadne poplatky jenom za transakci
-
-
mely to pojmenovat DRBLEABLO 3!!!!su zhnuseny moje srdcovka a takto to blizzard dojebe ale co dnesni herni doba je jenom o penezich o nicem jinem!!nestaci ze vydelali hodne penez z tech nejvetsi debilu na svete co hrajou WOW ne to jim nestaci skazi aji DIABLO 3
-
-
nahodou genialni napad jak vydelat nechutne mnoho penez a pritom nic nedelat, ostatni lide pritom musi chodit do prace 8 hodin denne a predtim studovat, delaji zodpovednou pracu, treba lekari a nekdo vydelava na lidske hlouposti a jeste ho za to zvelebuji
-
-
jj to jsou lide, kteri vylezli ze zakladky, sedli si na prd...le a prachy jim samy zacaly padat do klina lol...
-
-
No par takovejch znam ... bohuzel :(
-
-
Vítej v reálnym světě, kde jsou nejbohatší ti kdo fakticky nevytvářejí žádné hodnoty *4*
-
nic nerobit?Asi to teda zvladete tiez nech sa paci skuste skopirovat ten jednoduchy recept blizzu a nechutne zbohatnite.
-
-
Doporučuju skotský střiky. Na hysterii prej fakt zabíraj...
-
-
ja ti dam histerii kdybych te potkal tak bych te tak mlatil ze bych piskal jak mala holcicka stupe!!!najdi si holku a cuchni si pipine at vis jake to a nemas blbo trapne pripominty 150kilove kluka
-
-
Áá, pán je koukám dokonce akutní případ. Tak to asi ani ty skotský střiky nepomůžou *1*
-
jestli ma 150kg a ty by jsi ho potkal, tak by z tebe zbyl maximalne mastny flek
-
-
LOL *1*
-
-
-
-
-
Delaji vubec hru pro zabavu, nebo internetovy obchod?! :(
-
-
Dělají hru pro obojí, předměty za reálné peníze nemusíte vůbec nakupovat.
-
-
To zas bude decek co si naivne usmysli ze si hranim budou vydelavat *1*
-
-
tak nevim, jeden predmet pokud to bude opravdu epicky predmet se muze prodavat kolem 2 tis Kč. Když nafarmiš takovy predmet jeden pouze za dva dny tak si to spočítej jestli se ti vyplatí chodit do prace.
-
-
ty seš blbej jak daleko vidíš. Kterej deby. koupil vyrtuální předmět kterej může najít za dva litry? Max 20 korun joudo a to kdyby si u toho seděl 24 hodin tak by si si nevydělal ani na tu spotřebu el. energie co by si spálil hraním *3*
-
-
ted jsem jen tak namatkou otevrel nejaky obchod se zlatem do wow, 3k gold za 10 dolaru. Kdyz se spustil cataclysm tak nektere predmety se prodavali za 50k , 30k je ted bezna cena za predmet. To je 100-150 dolaru za predmet.
-
-
souhlasim jsou lide treba takovy co nevi co s penezi tak je investuji do hry aby nemuseli stravit dlouhe dny hledanim predmetu
-
-
Než začneš nadávat, obětěžuj se si zjistit kolik i dnes stojí předměty do D2, které je staré 11 resp. 9 let. Za 20 korun se ty dobré předměty v Diablu 3 rozhodně prodávat nebudou. A kterej debil? Asi ti debilové co ty předměty za ty vysoké ceny kupovali do teď.
-
-
jenze to nejsou predmety, ktere se daji najit za 2dny farmeni omg
-
-
Sk1, to je dobře, neni o čem.
-
to slayerer - hadat se neminim, vsak si to muze kazdy spocitat sam, droprate itemu na D2 existuje
-
no nemáš pravdu pane "omg"
-
to je stejny jako predmety z Firelands ve wowku, daji se nafarmit za par hodin a stoji 30k goldu na mem serveru, to je 50-100 dolaru realnych penez, zalezi na tom kde bys to zlato nakupoval.
jde o to ze ty predmety lide kupuji
-
-
-
-
-
ani moc ne :) rozhodne jich bude min, jak fracku ve woku :D aukce, krev a brutalita....diablo 3 bude 16+ ale spis bych rekl, ze 18+ prave diky aukci
-
-
aháá a já jsem měl do teď za to, že bude mít nálepku 3+ kvůli dysneyovskému pojetí *1*
-
-
-
Hry od Blizzardu zasadne nehraji, jelikoz na ne mam averzi. Kdyz byl Starcraft tak jsem hraval Command & Conquer, kdyz Diablo 2, tak jsem hraval Sacred. Ale kazdopadne jsem zvedav jak to bude vsechno v realu fungovat. Blizzard si vymyslel dalsi zlatej dul, takze co se tyce jejich obchodniho modelu, musim tleskat. Jako hrac jsem ovsem na pozoru, jelikoz to muze byt dvojsecna zbran, na jedne strane mi to umozni za nejaky peniz dokoupit predmety, ktere mi treba chybi do sady, ale na druhe strane mi nikdo nezaruci ze se Blizzard nezblazni a nezacne mi do hry cpat transakce uplne za vsechno ... uvidime co prinese cas.
-
-
Dik Diablo 2 a Sacred jsou proste nebe a dudy (spis nebe a bugy) a jeste nekolik let od sebe...
-
Oni by asi i chtěli, ale nemůžou si to dovolit, takže musejí jít touhle cestou.
Když se na to podívám zpětně, tak za celou dobu co hraju WOW a SC 2, tak mě nikdy Blizzard nenutil platit nic navíc.
Aukce je skvělý způsob jak na hře vydělat něco víc, jak platit infrastrukturu serverů a služeb a přitom nezatěžovat hráče nějakými poplatky pokud on sám nechce.
Já osobně plánuji nejdřív nějaké věci zkusit prodat a jakmile budu mít nějaký kapitál, tak si možná něco na aukci i koupím, bez toho, aniž bych do toho vložil vlastní reálné peníze. -
-
No nemuzou dovolit, nezapomen ze 90% fnousku Blizzardu mu to odpusti jenom proto ze je to Blizzard :) Je to same jako kdyz byla diskuze o tom byt online, deset procent si stezovalo a devadesat to obhajovalo, ale kdyby s timhle prisel nekdo jiny, tak tu firmu ukamenujou :) Je to vlastne takovej Apple herniho prumyslu :D
-
-
skutocne? ja mam za to ze je to ale presne naopak a to ze tych par trkvasov si stazuje len preto ze sa jedna o blizard a maju tak dojem ze su elitari a idu oproti tupemu stadu oviec.Produktom od blizzu sa potom vycitaju veci ktore by ste inym novacikom na trhu kludne tolerovali lebo vy si trapne potrpite na tu vasu umelu neprirodzenu "alternativnost" a este aj mate naprosto falosny pocit nekomercnosti a jedinecnosti.
-
-
Ted jsi mne pobavil :D Ja merim vsem stejnym metrem :) A pokud nehraju nejakou onlinovku tak nevidim duvod byt online - jestli myslis tohle .... a jestli myslis moje slova ohledne Applu, to ukaze az cas (tedy jiste uznas ze neni duvod se o tomto prit).
A jinak ja produktum od Blizzu vytykam jenom veci, co vytykam i vsem ostatnim ;) A jelikoz hraju uz pres dvacet let (prvni pocitac byl notebook 386 s 2MB RAM) tak si celkem pamatuju ze to slo i jinak.
A ikdyz Blizzard nemam rad, jelikoz je povazuju za zlodeje a vykradace, tak stejne dokazu objektivne zhodnotit jejich praci a dokonce i pochvalit. -
-
"Blizzard vykrad do puntiku Warhammer asi jako Sacred vykradl Diablo." To tvrzeni je trochu mimo misu. Jelikoz Sacred pouzil jenom zpusob zobrazeni, kdezto Blizz si vzal celou vizualni stranku a cast mytologie ...
Navic Sacred samo o sobe tvrdilo ze chce byt jako Diablo 2, jenze se spoustou veci navic (coz se jim povedlo). A podobnost tam byla mala ... asi jako kdyz nekdo rika ze novej W40K: Space Marines je jako GoW. Ikdyz jedine co maji spolecneho je pohled kamery. -
Blizzard vykradl (normálně se tomů říká inspirace) Warhamer, máš částečně pravdu, ale celá pravda je, že si Blizzard vzal inspiraci téměř ze všeho co se za posledních 50 let ve scifi a fantasy objevilo:)
Stejně tak jako Workshop naprostá vykradl (přesně podle tvých slov) úplně to stejný co Blizzard.
Rozhodně světy Blizzardu a Workshopu se dost podstatně liší, takže to ani náhodou nemůžeš považovat za nějakou sprostou kopii.
Podle tvojí logiky je W4k totalní vykradačka hvězdné pěchoty a vetřelců.
Prostě se prober a vem na vědomí, že proti těmhle béčkovým světům vzniklých pro hry tu existuje spousta áčkových scifi a fatasy knížek, filmú atd z kterých obě firmy brali inspiraci. -
Blizzard vykrad do puntiku Warhammer asi jako Sacred vykradl Diablo. Asi bych to tolik neresil a radsi se bavil. Zrovna Starcraft je opravdu skvost mezi strategiemi ktery navic dovoloval tvorbu modu kteremu vdecima za DoTy a Tower Defence hry apod.
-
Starcraft je do puntiku vykrdeny Warhammer 40K, to same Warcraft je vykradeny fantasy Warhammer. A Diablo jedna a dva ... no jednicku mam moc rad, clovek nic neresil a jen rubal, takze tam pochvala :) U Diabla 2 je to zhruba to same, ale uz mne tolik nebavil, tam je druha pochvala, ikdyz mala (vic mne pozdeji vysli Sacred).
A nez se nepochopime, to ze neco vykradi by mi tolik nevadil, kdyby to nedelali tak okate a nemenili svuj pristup ktery byl:
1. Nase hra ma za vzor svet Warhammeru
2. No mozna jsme nekdy o Warhammeru slyseli
3. Co je to Warhammer?
Ten pristup zapricinil to ze jejich hry bojkotuji ... -
Co bylo zlodějské na Starcraftu nebo prvních dvou dílech Diabla? Nebo vůbec jakékoliv hře před WoWem?
-
-
-
-
-
-
toho by se dalo vyuzit, on by se nekdo nasel kdo by odemne predmet koupil a tak bych vydelaval pomoci hry
-
táto hra ma bude živit *1*
-
-
jestli jsi cinan co mu budou stacit 2$ na den proc ne *1* *1* *1*
-