Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
No jo, na tomhle screenu je záložka Characters. V tom případě se budu od online multiplayeru držet hodně daleko, pokud si to vůbec koupím.
-
http://us.blizzard.com/en-us/company/events/diablo3-announcement/index.html#auction:auction-summary
pise se tam teda jen o lootu, ale dole mas screen, kterej si nekdo muze vylozit i tak ze pude smelit i s charama...jinak neverim tomu ze pude expit postava v arenach, proste si ji budes muset vychodit a kdo chce pojede PvP...hlavne v aukci budou jen veci co nekdo musi sam najit, kupovat to budou amateri a chvili potrva nez se tam objevy naky hodne dobry kousky, takze nakyho nooba co by mel bejt overpowered bych se nebal -
>.>
Znova, XP se bude muset pravděpodobně získávat pro všechny stejně ale zároveň před/behem/po potřebném expení (a průběžném PvP) si dotyčný může koupit co chce.
Jestli je někde napsáno, že pujde koupit celý char, tak bych prosil zdroj. Jestli ne, tak to co píšeš nedává smysl. -
*budeš
-
v aukci by melo jit krom veci kupovat i gemy,svitky, picoviny na crafting, a treba i cely chary...pochybuju ze za PvP dostanes xp, od toho budes muset killit moby...a skill v PvP, teda to tvy trefovani a counterovani socky, naberes prave tim, ze krom expeni budez chodit prubezne do aren...cili clovek co todle delat nebude, koupi si rovnou hrozny bomby, nebude mit zadnej skill a dostane naklep, ze ti poradne ani neubere...
-
Eh...cože?
-Stejná situace jako v D2 to rozhodně není, tam jsem kvůli Natalya's Odium musel běhat asi půl roku všude možně. V D3 si ho budu moct za pár dolarů koupit.
-Jak mě nabírání XP naučí jak uhýbat různým kouzlům socky? Například...
-Jak rozjedu skilltree na mě tedy není, pokud vím. Skilly se nějak budou rozdělovat samy (patrně podle toho, jaké itemy si kdo koupí)
-Jak tě naučí trefit se do téměř náhodně se pohybujícího hráče zabíjení mobů, když ti se hrnou přímo na tebe?
-A co s tím vším má podobného průběžné navštěvování areny? I když si někdo koupí set hněvu všech indických, řeckých a jiných bohů, stejně se bude muset vyexpit aspoň pro požadavky, takže si stejně tak může chodit do aren. A silně pochybuji, že půjdou dát prodávat postavy. -
PvP rewards
The battle arena will not be a place to collect armor and weapons. The PvP reward system will be focused on achievements, ranks and titles for your character
Takze gear musis proste nabrat na tech tvejch zombies...Tudiz stejna situace jak v D2...nekde musis nabrat exp., aby ses mohl dostat na vyssi lvl, to jak pak rozjedes skilltree je jen na tobe...a ver tomu ze se lip seznamim s postavou, kterou si vychodim od 1 lvl a budu s ni prubezne chodit areny, nez noob co si koupi hotovej char s unique gearem... -
To je zajímavá úvaha. Jak mi pomůže rutinní zabíjení zombíků získat zkušenosti z PvP?
-
Ti co tady brečí nemaj zadny game skills.Kdyz mas skills tak si dobry veci vychodis sam a naucis se poradne s postavou hrat...az narazis na nooba co si nakoupil unique gear, tak ho rozsekas, protoze nema skills.A ve finale lidi co maj skills a budou mit vychozeny dobry veci, tak v pripade ze jim padnou znova, se jich radi zbavi, nez aby je syslili v truhle, kde jim akorat zabiraj misto.To ze si je koupi nakej noob a zaplati mi za to real cash, i kdyby to mely bejt sumy smesnyho razeni, je mi uplne jedno a beru to jen jako tresen na dortu...ten koho sere, ze si hranim naky gamesy co ho bavi muze "vydelat", je idiot!!!
-
Koupit rozhodně není to samé jako vymlátit. Ale pořád vás nějak nechápu. Mě lidi co si něco koupí vůbec nezajímají, hrát s nima nebudu. To oni si kazí hru, ty o nich ani nebudeš vědět. Fakt nevidim problém v tom dát někomu možnost koupit si něco jak za goldy tak za real money. Je to čistě věc každého jakým stylem bude hru hrát. Nechápu jak tebe ovlivní to, když si nějakej jouda z USA koupí nějakej lepší item než máš ty. A ty se s ním stejně nesetkáš! Co se týče PvP tak nikdo ještě neví jak přesně bude fungovat včetně toho jak bude fungovat matchmakeing. Diablo 3 je převážně co-op hra, kdy vezmete 3 další kamarády a budete hrát. Pochybuju že budete hrát s úplně neznámými lidmi. Jste jak zaseklá gramofonová deska. Furt brečíte jaká je to výhoda že si ten či onen něco koupí za peníze, ale výhoda pro koho? Uvědomte si že tohle není mmo, kde byste se s nějakým nabušencem setkávali furt. Pokud nebudete chtít tak se nikdy s nikým takovým nepotkáte. Jediný kde to může hru ovlivnit je ono PvP, které jak blizz sám řikal neni pro ně podstatnou složkou diabla 3. Pokud tedy hodláte hrát D3 výhradně jako PvP tak byste se měli asi porozhlédnout jinde, jelikož tahle hra nebude na to koncipována.
-
V jiném měřítku, řekl bych :) . Ale dobrá připomínka.
-
Chybná úvaha. PvP systém tě bude stavět vůči stejně kvalitním hráčům, což znamená že dolary naboostovaného borce k tobě nepřiřadí, naopak ho přiřadí o ligu výš, kde ho vytrénovaní hráči v pohodě rozdrtí svým skillem.
-
Vidíš... a Diablo 3 je onlinovka :-). Na piráty bych nespoléhal. Diablo 3 je jen klientská část a z principu cracknout nepůjde.
-
Hráčů... kteří od Diabla 2 kšeftují s itemama i přes všechny zákazy a bany.
-
Myslim ze nema cenu to rozebirat, kdyz komunita zdegenerovala k tomu ze nazoru "koupit je to samy jak neco vymlatit" a lidi mu naklikaj plusy tak nevim, je mi vas jako hracu docela lito. *12*
-
To je reakce - označíš mě za trolla a končíš, bezva když ti dojdou slova. Identická - stejná. A když z něčeho vychází kopie, jen jinak vypadá a jsou tam jiný postavy, tak jsem ti chtěl tak ulehčit to trápení z hnusnýho Diabla III a ty jsi na mě tak hnusnej, to je teda úroveň :(. A pokud ti tak strašně vadí, že dávají stovky - ba i tisíce hodin do tvorby jejich hry, kde dají funkci, kde nic nedávají oni, ale funguje to jako od hráčů pro hráče a blizzard je jen zprostředkovatel, tak já jsem troll a ty hater. *7* A navíc jsi neřekl, že chceš identickou hru jako Diablo III, ale identickou hru jako Diablo obecně, tak musíš ty své slůvka trošku srovnat, potom jsem ti totiž řekl Diablo II a měl jsem samozřejmě pravdu. *9* Ignorante *16*
-
Já chtěl hru, která bude stejná jako Diablo, tu jsi mi nedoporučil žádnou, jelikož taková neexistuje, originál je totiž vždy jen jeden, pravděpodobně je ti cizí i slovo "identický" jelikož si mi doporučil spoustů jiných her, které jsou ale pochopitelně jiné a stále mi je předhazuješ i nyní, význam slov skutečně neni tvoje parketa. Když tě tak čtu, a poslední komentář je toho důkazem, tak se z tebe nakonec vyklubal jen troll nebo minimálně provokatér, což nestojí za další pozornost.
-
Jak chceš hledat identickou hru od něčeho, co ještě nevyšlo, lásko? *14* Navíc jsem ti doporučil jiný hry, nikoliv abys hrál tu na chlup stejnou. A když už jsi fakt chtěl identickou, doporučil jsem ti tolik her a ty pořád děláš uraženýho, s tebou nebudu vůbec kamošit abys věděl *10*
-
Pravda. Jsem rád, že jsem narazil na někoho, kdo se nechoval jako rozmazlené děcko.
A můj názor jsi mi taky nevyvrátil. Argumentů jsi předvedl dost, ale nějak mně nepřesvědčily. Možná některé částečně :)
Každopádně přeju pěkný zbytek večera. -
A jak často máš problémy s netem? Já za posledních pár let měl dohromady vypádky v řádu hodin. No a když jedu někam mimo civilizaci, kde není net, tak abych utekl od veškeré techniky a měl chvilku klid a relaxoval, tak tam určitě nebudu tahat s sebou ještě komp. Žij trošku i v normálním světě ...