Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Kdo zaplati eurace ten dostane vyhodu ve hre, idealni stav *12* A argument "stejne by to tam bylo" a "nekde vydelavat musi" jsou idealni argumenty. Nejdou totiz nijak zlomit. Aneb dute sudy nepotopis. *2*
-
Já neříkám, že jsem spokojený ale jen že mi to nevadí. Nakupovat to nebudu. Hrát možná taky ne. Jen říkám, že i kdybych hrál tak bych v tom takový problém neviděl.
Ty taky počítáš s tím, že ty předměty budou hráčům padat úplně běžně. Pokud bude šance na drop nějakého itemu z bosse něco kolem 0,01% a to až po dokončení hry a na levelu 60, myslím, že v oběhu bude během půl roku jen několik těchto itemů, což se zaprvé promítne v jejich ceně a zadruhé v tom, že to stejně získá jen pár hráčů. Pokud to vůbec bude někdo chtít prodat. Je blbost prodávat věc, která se ti hodí pokud nemáš účet jen pro vydělávání si.
Samozřejmě horší předměty s vyšším dropem se prodávat budou. Budou se i nakupovat. To by se ale dělo i kdyby to Blizzard nepovolil. Sice v menší míře, ale dělo by se to.
Možná řeknu nějakou blbost (v tom případě mně oprav), ale hra, která se dělala takhle dlouho musela něco stát (i kdyby jen účty za elektřinu a platy zaměstnancům). Myslíš si, že by se na ní dalo nějak víc vydělat, kdyby tam nebyly ty aukce? Pochybuju, že je Blizzard nějaká charita. Ani já bych nic nedělal kdybych si nebyl jistý jestli toho víc nevrazím do vývoje než kolik se mi toho vrátí. (Tohle přeháním. Myslím, že by jim to vydělalo i tak, ale myslím, že budeš souhlasit když řeknu, že je lepší mít víc peněz než míň).
Ani Blizzard není charita ať už má jakkoli dobré jméno.
Jen pro případ, že by ti něco nesedělo - tohle je jen můj názor. Můžeš ho přijmout nebo nemusíš. Stejně tak se můžu v něčem plést, ale zatím jsem neviděl jediný argument, který by mně opravdu přesvědčil. Mimo to myslím, že každý můžeme mít jiný názor a tobě z toho vůbec nemusí být smutno. -
at si ten svuj pay-pal system strci doprdele.d3 jsem si chtel koupit ale diky infu ktere jiz nejakou dobu ohledne tohoto produktu koluje svetem jsem se rozhodl hru nekoupit. cely koncept je pro me absolutne neakceptovatelny a u d3 rozhodne chci offline single kampan a ryze online hru s paypal vymrdy co se tyce upgradu equipu. svoji politiku muzu strkat pod nos noobum a ne letitym hracum ktery vi co chcou.ze jsou v prdeli vyvojari s krupici nepovazuju za nas problem.zjednodusuji si to jak muzou a to ja rozhodne neberu a kor kdyz to platim.jde jim jen o love a ne o hracovo gusto.ahoj
-
Otazka je, proc by tomu meli branit...blizzard jasne rekl, ze podle toho jak v D2 ale i ve wowku existoval trh s vecma za realne prachy vidi, ze hraci tuhle moznost proste chteji a tak jim ji poskytne a samozrejme na tom jeste vydela...takze hraci i blizzard dostanou co chteji ,idealni stav. A to ze par lidi mrmla proti necemu co ani vyuzivat nemusi, asi neni pro Blizz tak podstatne.
-
Tak byt pod dohledem je vec druha. Taky fakt.
-
V tomhle nesouhlasim, nejde ani tak o piráství dle mého, spíše je hlavním důvodem mít to co nejvíc centralizovaný, pěkně pod pokličkou aby i člověk co na nějaký aukce apod. nesmysly kašle byl pořád jaksi lákán tou možností si něco když ne koupit, tak hlavně prodávat, dost lidí pak dřív nebo později podlehne což by se v případě offline nikdy nestalo. Pochybuju, že Blizzard má problémy s pirátstvím takové aby dělal taková opatření, takže si stojím za tím, že důvody jsou jiné.
To je čistá psychologie, tak to funguje všude, podívej se třeba na obchody, než se dohrabeš k reáglu s tím co lidi kupují a konzumují nejvíce, tak musíš projít x předchozích regálu s těmi nejzbytečnějšími kravinami, který by si si normálně nekoupil, ale když už kolem deš, tak si koupíš kolikrát i to co vůbec nepotřebuješ a proco si nepřišel a půvdoně nechtěl. Tohle je to smaý, ty si sice kvůli aukci nepřišel a raději by si hrál offline, ale jelikož musíš být online, Blizzard má možnost tě nalákat i na to čím si původně opovrhoval a nechtěl to využít a to by v tom byl čert aby to u spousty lidí nevyšlo, no ne? : ) Jak říkám, fakt k posrání. -
Ale zabráníš, jen by museli chtít, takový server by totiž porušoval autorská práva, stačilo by proti nim zakročit.
-
Nic jinyho me nenapada. Je to stejny jak s tim ze singl bude online. Pravy duvod je aby to neslo piratit a to jim nemam za zly. Ale argument ze je to lepsi pro vsechny je stejne tragikomicky jak argument ze hra kde si muzu kupovat veci za irl money je lepsi.
-
Blizzard si prostě řekl, když už tomu neumíme (nechceme) zabránit, tak to aspoň zlegalizujeme a ještě na tom něco trhneme, podle toho známého hesla, když proti tomu neumim bojovat, tak se přidám a svezu se taky. Je to k zblití.
-
Áá, pán je koukám dokonce akutní případ. Tak to asi ani ty skotský střiky nepomůžou *1*
-
SirArag - pleteš se, člověku to kazí herní zážitek i když nechce nakupovat, poctivý hráč bude trávit měsíce hledáním nějakého předmětu zatímco mu bude pod nosem lítat aukce, kde těch předmětů, které hledá bude x exemplářů? To dokáže opravdu otrávit hru, takové předměty pak ztratí svojí výjimečnost, už to nebude o tom kdo měl štěstí, kdo hodně hrál, kdo měl vychytanou postavu na MF atd., ty předměty budou díky farmaření obyčejné a ztratí to kouzlo.
To s tím maximálním levelem atd. opět se pleteš, ty v tom nevidíš problém, protože o tom něpřemýšlíš do důsledků, protože si budeš moci nakoupit maximální level a pak si budeš moci nakupovat nejvzácnější předměty, které budou dostupné jen po dosažení 60. levelu a obtížnosti inferno, místo toho aby si se na ten max level vypracoval sám a sám dokázal získat nejlepší předměty z obtížnosti inferno. Takže zatímco poctivec bude potit krev na infernu, kdejakej vocas si ty předměty nakoupí, hlavně mi nepovídej, že tohle člověku nezkazí hru, když ty přdměty ztratí tohle své kouzlo nedosažitelnosti a výjimečnosti. Z tohohole je člověku fakt smutno, pochopim když takový kraviny napadají Blizzard, kterej chce hlavně prachy, ale nepochopim to spokojený hýkání hráčů, kterým by nevadily ani nákupy levelů, skillů, atd. to už je opravdu mimo, ty hry jdou opravd do kopru a hráči tomu ještě dlážděj cestičku. -
Takze neco spatneho prestava byt spatnym kdyz je to legalni a je z toho zisk ? chapu te dobre ? Proc teda bylo obchodovani s itemama zakazany, kdyz se to vlastne muze, protoze z toho nebyly zisky ? Tohle mi nejak nesedi, celou dobu to zakazovat ale najednou kdyz na tom muzu vydelat tak to povolim ?
-
Protoze pak nezabranis ilegalnimu nakupu na serverech 3. stran a navic nic nevydelas.
-
Hm, tak se mi to hodilo jinam
-
Sk 1 - jak bylo řečeno přede mnou, za ingame peníze by to bylo opravdu ok, protože herní měna má hodnotu ještě nižší než dnešní dolar a to už je co říci, herní měna nebude deformovat hru protože je ti na prd.
A jak si přišel na to, že herní měna má vyjádření v reálné? Mohl by si mě odkázat na nějaký Blizzardí kurzovní lístek? Všechno ve hře si koupovat za prachy, k čemu tu hru pak vůbec hrát... -
Tohle ale jde udelat za ingame penize. Chces sword ? Zaplat 10k goldu. Nechapu proc do toho musi nekdo tahat real money. Jo uz chapu, B z toho ma zisk. *11*
-
Kdyz jsem pripojeny, muzu hrat nejakou onlinovku. Kdyz mam problem s netem nebo jsem nekde mimo, budu hrat offlinovku. Dokonce i hry ze Steamu jdou hrat offline, tak nevidim duvod, proc na nejakou jednoduchou mlaticku kterou chci hrat solo potrebuju byt pripojeny. Zase jediny kdo bude vysmaty jsou pirati, cracknuta verze stupidni omezeni mit nebude.
-
Podle mně to je "dobře". Tebe to nijak neomezí. Ty bys sice musel hrát o něco dýl, abys získal podobně silné itemy jako má ten co si to zaplatil, ale to je vše. Všechno je to jen o čase, který jsi ochotný vložit do hry. Když si koupí lepší itemy, jen si ušetří práci s jejich hledáním (což je po čase podle mně celkem nuda).
Ty na druhou stranu nad hrou strávíš delší dobu, ale dokud tě to baví, nevidím důvod si stěžovat. Jaký je pro tebe a tvou herní postavu rozdíl mezi tím, když narazíš na někoho, kdo to hrál měsíc než získal všechny itemy které má, a tím kdo si to všechno nakoupil a začal hrát před několika hodinama? Ani to nepoznáš pokud ti to sám přímo nenapíše.
A dokonce máš stejnou možnost jako on. Jen ji nevyužíváš.
Co se týče těch levelů, aktů, statů a já nevím čím ještě jsi argumentoval, s tím bych taky neměl problém. Maximální level je daný a přes limit si nikdo nic nedokoupí. Zase je jen rozdíl v čase, v ničem jiném. Jeden se na maximální level bude šplhat pár měsíců, druhý pár minut. Pro postavy s maximálním levelem už ale nebude žádný rozdíl.
Neco jiného ale je, když si hráč může dokoupit něco, co někdo jiný normálním hraním získat nemůže. To je už potom nefér.
TL;DR
Dokud je možnost dosáhnout stejných výsledků normálním hraním (jen za delší čas), nemám s tím problém. -
Ne, neni to jedno
-
Muzu ti rict jedine to ze to zarucene vymyslel nejakej marketak...