Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když na konec tak na konec. *4* Přesvědčovat jsem tě nechtěl, to ne, jen jsem napsal svůj názor proč je aukce špatná, zatím to nikdo nevyvrátil, takže jsem se spíš utvrdil v tom, že na tom opravdu něco je. Vyřešit jsme nic nemohli, my s tím nic neuděláme, Blizzard si pojede svou ať s námi nebo bez nás.

A souhlas, diskutovalo se věcně a slušně. *4*
  • SirArag
    Ah, děkuji :D
    Myslím, že někteří by si měli uvědomit, že je třeba chvilku přemýšlet než něco člověk plácne. Často pak člověk zjistí, že jeho původní argument je na hlavu (stává se mi to docela často) :D
  • Mate plus oba, psali jste vicemene realny argumenty, diskuze se dala cist. Ne jak deti trochu niz "ja mam pravdu protoze ty tu brecis a blizzard to nezajima" *15*
  • Pete ty máš tak "velký" IQ že ani nevíš, jak se píše slovo vydělat, jsi pako... *1* *1* *1*
  • SirArag
    Tak jsme se asi dostali ke konci naší diskuse :)

Jednomu aukce vadí, druhému ne. Nic jsme nevyřešili, nikoho jsme nepřesvědčili (ani jeden druhého) a jen jsme po sobě zbytečně házeli písmeny :)
    Já už tak nějak nemám co dál psát (a to se často nestává. Dej si malé plus :)
  • Neřekl jsem, že mi to placení vadí kvůli jiným hráčům, kteří by měli výhodu jak často zaznívá, takový názor já nemám, hraju výhradně sám, takže to mi nevadí, dole jsem napsal co mi konkrétně vadí na té aukci.

Kdyby to napsali přímo tak se na ně nesesypou jiní hráči, tak se na ně sesypou asi všichni. V tom, že dělají z lidí blbce, v tom se jim pochopení nedostane, tedy ne ode mě, to nemůžeš po mně chtít : ) Tou pravdou by si příznivce nezískali, možná bezvýznamné plus za upřímnost, která se dnes nenosí, spíš by to bylo jen pro některé pochopitelnější a s nadáváním by se ani neobtěžovali když by bylo jansé odkud vítr vane. Pobouřilo by to maximálně lidi v Matrixu co si myslí, že Blizzard nebo jiný firmy to dělají pro blaho hráčů, což neni na škodu, alespoň by se probudili a uvědomili kam tohle povede : )
  • Davam plus
  • Vzdyt to rikam, nepotopis *12*
  • SirArag
    Já s tebou z větší části souhlasím. Jen se v několika bodech rozcházíme :)
    Například v tom placení nevidím nic tak hrozného, že by to ničilo celou hru, protože ty s těma lidma vůbec nemusíš hrát. Já Diablo hrával buď sám nebo s kamarády. Na Battle.net jsem se nikdy tolik necpal a nemusíš ani ty. Navíc šance, že narazíš na někoho, kdo si koupil nějaký skvělý předmět nebude stoprocentní (i tak ale asi bued vysoká), protože na každého zkrátka nevyjde a navíc ne každý bude chtít cpát peníze do aukcí (a pokud jo tak skoro každý bude mít nějaký limit nad který nepůjde. Nepočítám lidi, kteří penězi i topí).

Kdyby napsali přímo, že to dělají pro peníze, sesypali by se na ně zase jiní hráči (a je možné, že by jich bylo i víc) tak je alespoň v tomhle pochop. A nejen je :)

Já si taky herní společnosti (a nejen herní) představuju jinak. Zrovna letos jsem se začal učit v oboru podnikání (a nějakou dobu jsme měli ekonomii jako předmět i dřív), takže pomalu začínám chápat, že spousta věcí zkrátka nejde tak, jak by člověk chtěl.
    Což neznamená, že oni jsou nějací svatí. Jen zkrátka pracují s psychologií. Zamysli se. Koupilo by víc hráčů diablo kdyby:
    1) Řekli, že to dělají, aby hráčům dali víc možností nebo já nevím co.
    2) Řekli, že jim jde hlavně o peníze.
    Pravda. Druhý přístup by se víc podobal pravdě a za to by získali pár příznivců, ale spoustu lidí (a moralistů z games.cz) by to mohlo "pobouřit" :)
  • Cahir
    Yep, to je ten "sociální prvek" *11* , který je v současnosti ve hrách "in".
  • hm, jenže Diablo 2 není Diablo 3, a to co si řekl dále jsou zase jiné hry a ne Diablo 3, možná ti nei uplně jasný význam slova "identický"

Možná by bylo lepší konečně přiznat, že originál je jen jeden a ne mi doporučovat nějaký napodobeniny, který i když jsou třeba fajn, tak jsou pořád horší proti Diablu. Ty si schopnej někomu kdo chce zážitek z jízdy ve Ferrari, doporučit Favorita, však je to taky auto.
  • Jo a našel jsem ti ještě Fate a Shadow flare. Ale z těchle dvou jsem ani jednu nehrál, ale prej jsou to klony Diabla a je to zábavný..možná je někdy zkusím i já
  • *15* Dobře, přemluvil jsi mě, můžeš hrát Diablo 2 a..pozor..taky tam nejsou aukce (respektive ty oficiální ne)! A hrát offline opět můžeš!!! Co víc by sis přál!
  • Nemesus - ale já psal "identickou" hru, ne podobnou, prosím doporuč mi nějakou, opět si dokázal, že se vyznáš, díky.
  • Kdo hledá, najde - Sacred je podobný, Torchlight teď výjde dvojka už, Titan Quest je i na datadisk na něj *14* Všechno Hack n' slash rpg a POZOR - BEZ AUKCE!!!!! BEZ NUTNOSTI PŘIPOJENÍ NA NET!!!!!!!!!!! *14* Takže můžeš hrát i v letadle, na chatě, když nejede neeeet a já nevím co všechno ještě můžeš dělat
  • Nemesus - doporuč mi hru, která je identická jako Diablo a je bez obchodu za reálné peníze, vypadáš, že se vyznáš, předem děkuji.

Blizzard taky nikdo nenutí dělat hry a stejně je dělá...zajímavé, že :)
  • Jo, bojujme i proti normálnímu dropu, protože když ty něco farmíš rok a někdo dojde a padne mu to na první pokus, taky má výhodu ve hře a lepší itemy za méně stráveného času!!! A chudáček Kočkopes co tam hraje půl roku, nechce jít na aukci a ani mu to nepadá utře hubu *9* lol, fakt nevidím rozdíl, jestli to někomu padne nebo si to někdo koupí, Diablo není MMORPG, nemusím se tam vůbec setkávat s jinýma lidma než kamarádama. A v té aukci nebudou itemy, co nemůžeš ty normální cestou dosáhnout. Jen mezi náma, to co je v té aukci musel někdo taky dosáhnout. Ale když ti tak strašně vadí, že ty syslíš a někdo si něco koupí za peníze, na který při vydělávání taky trávil tolik času, co ty brečením na Diablo diskuzích, jak je kupování itemů nespravedlivý *9*
  • tiscali nezklamalo, mělo být pro SirArag dole *1*
  • SirArag - Nepočítám s tím, že budou jednotlivci padat běžně, ale těch hráčů Diabla budou miliony kor v případě, kdy se na tom dá vydělat, tzn. že předmětů velké kvality bude orpavdu plná aukce, miliony hráčů, při takovém počtu už šance na drop neni vůbec malá. Tak v jejich ceně se to promítne, ale vše má svůj strop, zase tomu nemůžeš napálit velkou částku, pořád je to jen hra a neprodáváš auto. Blbost to prodávat neni, k čemu ti bude ten předmět? K ničemu, můžeš se s tim akorát vyfotit, ale když to prodáš, rázem máš v ruce reálný peníze, velký lákadlo pro velký množství lidí.

Dělo by se to miniámálně, nic neni 100%, ale kdyby Blizzard chtěl, může tomu z vleký části zamezit, a tohle ospravědlnění, na to už jsem trochu alergickej - "ono by se to stejně dělo i kdyby to Blizzard sám neorganizoval a proto to je v pořádku"

Neříkáš blbost, samozřejmě, že to něco stojí, ale mě jako hráče třeba moc nezajímá, že Blizzard neumí dělat hry rychleji a levněji, já přeci nemůžu za to, že to museli několikrát předělávat a že je to stojí moc peněz, to neni důvod hru kazit tímhle obchodem za reálný peníze, mě jako hráče zajímá výsledný produkt. Stejně jako mě nezajímá jestli moje triko šily děti otroci někde v Malajsii, jestli můj šampon nezmrzačil během testů nějaký zvířátka, tak mě nezajímá ani jak nákladný a problematický byl jejich vývoj s Diablem 3, protože kdybych na tohle vše měl myslet tak bych byl asi denně v depresích, jestli ty na tohle myslíš, tak nevim nevim. Osobně ale pochybuju, že ten vývoj je takový, aby se nezaplatil jen z prodeje hry. I WoW neni žádný rekordman a to je MMORPG. Ano, více peněz je lépe než méně, proti tomu nic nemám, vadí mi ty PR řeči, kterými to omlouvají, kdyby natvrdo řekli "je to kvůli prachům, aby se zkrátka vydělalo víc" tak neřeknu ani popel, jenže to si samozřejmě nemůžou dovolit.

Argumentů jsem myslim předložil několik. Každý máme nějaký názor, v pohodě, a že je mi smutno? To bylo obrazně řečeno : ) Ty sám i další dříve či později poznáte do jakých sra*ek hráči s tímhle přístupem hry přivedli, pro mě je tahání peněz do těchto her mimo a tak to zůstane, jsem holt suchar.
  • škoda že vás to tak moc nutí hrát a vůbec nemáte možnost vybrat si na hraní jiný hry a nebo nekupovat na aukci *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit