Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přestaňte tu už fňukat jako malé holky. Máte zatím jen kusé informace o hře, která ještě nevyšla a už tady vymýšlíte bůhvíjaké teorie, že všechno bude na ho*no.
    Vždyť můžete hrát jen single player a všechny online "hovadiny" ignorovat. Nikdo vás do žádných aukcí nutit nebude.
    A co jako, že musím být připojený k netu? Já v tom nevidím v dnešní době žádný problém, když se internet platí paušálně za měsíc.
    • Kdyz jsem pripojeny, muzu hrat nejakou onlinovku. Kdyz mam problem s netem nebo jsem nekde mimo, budu hrat offlinovku. Dokonce i hry ze Steamu jdou hrat offline, tak nevidim duvod, proc na nejakou jednoduchou mlaticku kterou chci hrat solo potrebuju byt pripojeny. Zase jediny kdo bude vysmaty jsou pirati, cracknuta verze stupidni omezeni mit nebude.
      • Vidíš... a Diablo 3 je onlinovka :-). Na piráty bych nespoléhal. Diablo 3 je jen klientská část a z principu cracknout nepůjde.
      • A jak často máš problémy s netem? Já za posledních pár let měl dohromady vypádky v řádu hodin. No a když jedu někam mimo civilizaci, kde není net, tak abych utekl od veškeré techniky a měl chvilku klid a relaxoval, tak tam určitě nebudu tahat s sebou ještě komp. Žij trošku i v normálním světě ...
  • Delaji vubec hru pro zabavu, nebo internetovy obchod?! :(
    • Dělají hru pro obojí, předměty za reálné peníze nemusíte vůbec nakupovat.
  • Docela me zarazi kolik lidi tu tleska tomu ze bigB udelal Diablo 3 prakticky na stejnym principu jak pay to win flashovky treba od bigpointu. Porad nejak nechapu co je dobry na hre kde si hrac zaplati eurama nejaky vyhody. Prachy proste do hry nepatri, alespon podle me. *11*
    • smejki
      zásadní rozdíl je v tom, že pay-to-win funguje na principu nutnosti platit, pokud ndchceš prohrát. Diablo 3 ti pouze umožňuje zkur*it si herní zážitek zcela podle vlastního uvážení a ještě za vlastní prachy. Když nechceš, NEMUSÍŠ! a nijak tě to neomezí. To je zásadní rozdíl oproti systému pay-to-win.
      • Hral jsem nakej drakesang od nich, platit jsem nic nemusel ale mel jsem slabsi gear nez ten kdo zaplatil. Taky mi v dungu mohlo padnout neco lepsiho a taky par veci padlo. Ale kdybych do toho nastrkal 20 euro tak mam gear celej dobrej. Je to uplne to samy.
        • Diablo je vicemene jen o dropu. To je to co tu hru dela zabavnou. Koupi vercajku si to proste jenom zkazis a nebude te to bavit. A kuci z Blizzardu si asi rikaj kdo chce kam pomozme mu tam...
          • V tom případě by ovšem měli udělat dva servery. Jeden pro "platiče," jeden pro neplatiče.
            • Mno kdyz s tebou beha porad socka co je na stejnym levelu a podobna uroven vybavy a ty si pak ani nemas skoro sanci bouchnout tak je to dost k nasrani :D Jsem byl dobrej jen k tomu abych ji "narval" a jinak jsem mohl zustat s Cainem u ohne, ubalit a pokecat o zivote. Chudak mi porad rikal at se chvili posadim a pokecam a misto toho jsem porad behal sem tam jako caddy boy pro kouzelnici.... :D
            • Riziko povolání *3* . Je to (byl to) jeden z hlavních aspektů hry. V žádném případě by mě to nedonutilo si kupovat něco na jakékoli aukci za reálné peníze.
            • Mno uplne pro to nevidim duvod i kdyz to neni spatnej napad. Lidi se supervercajkem co si ho nakoupili po vsech certech by tam byli i bez aukce. Mozna az ti po stopadesaty vypadne unique opasek pro amazonku kdyz potrebujes mec pro barbara a uz se proste bez neceho lepsiho nemuzes posunout dal tak aukci jeste vezmes na milost. Mne se to delo ve dvojce s barbarem na hell porad... bez rozumnyho vercajku byl proste uplne k prdu.
      • Neosuhlasim, herní zážitek ti to zku*ví i bez toho aby si si něco kupoval.
        • Cahir
          Pánové, myslím, že se shodneme, že je to totální zrůdnost.
      • No ale lidem, kteří si rádi dají semtam nějaký ten PvP match to může z-tentononc nějaký zářící magor, který do své postavy nacpal stovky dolarů.
        • Proti tomu magorovi budeš mít aspoň nějakou šanci, pokud to nebude umět hrát, narozdíl od toho, když půjdeš proti někomu, kdo má lepší vybavení a ještě umí líp hrát. Takže ve finale je uplně fuk, kde k vybavení přišel, pokud nebude matchmaking, tak se vždy objeví někdo, kdo na tom bude líp jak ty, nebo naopak hůř a PVP bude pro určitou skupinu hráčů peklo.
          • Pokud si někdo koupí supervzácný set a já z něj budu mít jednu dvě věcí a zbytek nějaké jiné cetky co najdu, moje šance na jakékoliv vítězství se dost snižují. Ano, vždycky bude někdo lepší a někdo horší. Jenže tahle zhovadilost posouvá ten poměr pro někoho, kdo si odmítá penězi přilepšovat dost daleko a tím špatným směrem.
            • Chybná úvaha. PvP systém tě bude stavět vůči stejně kvalitním hráčům, což znamená že dolary naboostovaného borce k tobě nepřiřadí, naopak ho přiřadí o ligu výš, kde ho vytrénovaní hráči v pohodě rozdrtí svým skillem.
      • omezi te to v tom ze si v arene ani neskrtnes
        • Cetl jsem neco o nakupech jen pro PvM ale asi je predcasny to zatim resit. Arena a PvP me nastesti vubec nezajima.
          • Tak jinak. Mel by tam bejt udelanej matchmakingovej algorytmus aby te to nehodilo s obyc vybavou v PvP proti nejakymu wallet warriorovi...
            Ty aukce jsou na jednu stranu v zasade spatny ale na stranu druhou asi obcas taky neco zkusim prodat a pokud si to na sebe vydela tak pripadne i koupit. Porad to ale nema rozhodne nic spolecnyho s zadnym Free2Pay nebo Pay2Win modelama jak se tu porad nekdo rozciluje a cinsky vezni se alspon nebudou nudit.
            • Nevim co tim myslis, pisu ze kazda vyhoda ve hre za realny prachy je spatna. A ze penize do her nepatri.
            • Rozhodne ne tak jak uvadis ve svem puvodnim prispevku...
            • Kazda vyhoda za realny prachy je pay2win, nemusi to nutne znamenat ze vyhrajes
    • stejne tady ty aukce uz byly, jen to ted blizzard oficialne vzal pres sebe a ma z toho i nejaky peniz, coz je jenom dobre
      • Jednoduchá otázka, je podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si ve hře kupovat výhody za reálný peníze? V tomhle případě jsou výhodami předměty.
        • me to nevadi, netrpim predstavou, ze nekdo kdo ma hru 2 dny, si nakoupi vybavu za real prachy a pak me napriklad rozseka v PvP (i kdyby to bylo mozne)
          • SirArag - pleteš se, člověku to kazí herní zážitek i když nechce nakupovat, poctivý hráč bude trávit měsíce hledáním nějakého předmětu zatímco mu bude pod nosem lítat aukce, kde těch předmětů, které hledá bude x exemplářů? To dokáže opravdu otrávit hru, takové předměty pak ztratí svojí výjimečnost, už to nebude o tom kdo měl štěstí, kdo hodně hrál, kdo měl vychytanou postavu na MF atd., ty předměty budou díky farmaření obyčejné a ztratí to kouzlo.

            To s tím maximálním levelem atd. opět se pleteš, ty v tom nevidíš problém, protože o tom něpřemýšlíš do důsledků, protože si budeš moci nakoupit maximální level a pak si budeš moci nakupovat nejvzácnější předměty, které budou dostupné jen po dosažení 60. levelu a obtížnosti inferno, místo toho aby si se na ten max level vypracoval sám a sám dokázal získat nejlepší předměty z obtížnosti inferno. Takže zatímco poctivec bude potit krev na infernu, kdejakej vocas si ty předměty nakoupí, hlavně mi nepovídej, že tohle člověku nezkazí hru, když ty přdměty ztratí tohle své kouzlo nedosažitelnosti a výjimečnosti. Z tohohole je člověku fakt smutno, pochopim když takový kraviny napadají Blizzard, kterej chce hlavně prachy, ale nepochopim to spokojený hýkání hráčů, kterým by nevadily ani nákupy levelů, skillů, atd. to už je opravdu mimo, ty hry jdou opravd do kopru a hráči tomu ještě dlážděj cestičku.
            • SirArag
              Já neříkám, že jsem spokojený ale jen že mi to nevadí. Nakupovat to nebudu. Hrát možná taky ne. Jen říkám, že i kdybych hrál tak bych v tom takový problém neviděl.

              Ty taky počítáš s tím, že ty předměty budou hráčům padat úplně běžně. Pokud bude šance na drop nějakého itemu z bosse něco kolem 0,01% a to až po dokončení hry a na levelu 60, myslím, že v oběhu bude během půl roku jen několik těchto itemů, což se zaprvé promítne v jejich ceně a zadruhé v tom, že to stejně získá jen pár hráčů. Pokud to vůbec bude někdo chtít prodat. Je blbost prodávat věc, která se ti hodí pokud nemáš účet jen pro vydělávání si.

              Samozřejmě horší předměty s vyšším dropem se prodávat budou. Budou se i nakupovat. To by se ale dělo i kdyby to Blizzard nepovolil. Sice v menší míře, ale dělo by se to.

              Možná řeknu nějakou blbost (v tom případě mně oprav), ale hra, která se dělala takhle dlouho musela něco stát (i kdyby jen účty za elektřinu a platy zaměstnancům). Myslíš si, že by se na ní dalo nějak víc vydělat, kdyby tam nebyly ty aukce? Pochybuju, že je Blizzard nějaká charita. Ani já bych nic nedělal kdybych si nebyl jistý jestli toho víc nevrazím do vývoje než kolik se mi toho vrátí. (Tohle přeháním. Myslím, že by jim to vydělalo i tak, ale myslím, že budeš souhlasit když řeknu, že je lepší mít víc peněz než míň).
              Ani Blizzard není charita ať už má jakkoli dobré jméno.

              Jen pro případ, že by ti něco nesedělo - tohle je jen můj názor. Můžeš ho přijmout nebo nemusíš. Stejně tak se můžu v něčem plést, ale zatím jsem neviděl jediný argument, který by mně opravdu přesvědčil. Mimo to myslím, že každý můžeme mít jiný názor a tobě z toho vůbec nemusí být smutno.
          • Sk 1 - jak bylo řečeno přede mnou, za ingame peníze by to bylo opravdu ok, protože herní měna má hodnotu ještě nižší než dnešní dolar a to už je co říci, herní měna nebude deformovat hru protože je ti na prd.

            A jak si přišel na to, že herní měna má vyjádření v reálné? Mohl by si mě odkázat na nějaký Blizzardí kurzovní lístek? Všechno ve hře si koupovat za prachy, k čemu tu hru pak vůbec hrát...
          • no nedokazu si to az tak uplne predstavit, ale v zasade to nemusi byt uplne spatny napad...kdyz to srovnam treba s wowkem, kde ti blizzard dovoli zalozit si DK, ktere ma hned 50lvl, nebo kde se prodavaji postavy a ucty, tak to vyjde skoro na stejno
            • SirArag
              Podle mně to je "dobře". Tebe to nijak neomezí. Ty bys sice musel hrát o něco dýl, abys získal podobně silné itemy jako má ten co si to zaplatil, ale to je vše. Všechno je to jen o čase, který jsi ochotný vložit do hry. Když si koupí lepší itemy, jen si ušetří práci s jejich hledáním (což je po čase podle mně celkem nuda).
              Ty na druhou stranu nad hrou strávíš delší dobu, ale dokud tě to baví, nevidím důvod si stěžovat. Jaký je pro tebe a tvou herní postavu rozdíl mezi tím, když narazíš na někoho, kdo to hrál měsíc než získal všechny itemy které má, a tím kdo si to všechno nakoupil a začal hrát před několika hodinama? Ani to nepoznáš pokud ti to sám přímo nenapíše.
              A dokonce máš stejnou možnost jako on. Jen ji nevyužíváš.

              Co se týče těch levelů, aktů, statů a já nevím čím ještě jsi argumentoval, s tím bych taky neměl problém. Maximální level je daný a přes limit si nikdo nic nedokoupí. Zase je jen rozdíl v čase, v ničem jiném. Jeden se na maximální level bude šplhat pár měsíců, druhý pár minut. Pro postavy s maximálním levelem už ale nebude žádný rozdíl.

              Neco jiného ale je, když si hráč může dokoupit něco, co někdo jiný normálním hraním získat nemůže. To je už potom nefér.

              TL;DR
              Dokud je možnost dosáhnout stejných výsledků normálním hraním (jen za delší čas), nemám s tím problém.
            • Ne, neni to jedno
            • a neni to jedno ? i ty ingame penize maji svoje vyjadreni v realnych ,,korunach,,..takze tve uspokojeni, ze jsi ten item, nebo cokoli koupil za ,,ingame prachy,, je falesne...
            • sk1: ano gratuluji, objevil jsi ameriku, za ingame penize je to OK, za opravdovy penize ne.
            • nerozumim proc tam davas porad ten pridomek realne prachy..za ingame penize by to bylo OK ?
            • Zase jě těžké chápat jak odpovídáš, ale působí to tak, že "je to dobře", je to tak? Pak jsme tedy opravdu asi, když ne z jiných galaxií, tak minimálně z jiných planet, nechápu, jak to můžeš schvalovat. Kupovat si levely, obtížnosti, akty, předměty, vše za reálný peníze...děs.
          • Já se ptal zda je to podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si kupovat výhody za reálné peníze. "Mně to nevadí" mám tedy chápat jako "je to dobře"?
            • Sk1 - Já nikde nepsal, že to bude nabízet Blizzard, ale dobře tedy, takže pokud by hráči na aukcích mohli prodávat své dosažené levely, obtížnosti, odehrané akty atd. stejně jako své itemy pak už by to bylo v pořádku? Bude to dobře nebo špatně?
            • to Slayerer ... to co popisujes ty...napr. odemceni tezsi obtiznosti je neco jineho. Veci ktere koupim na aukci za realne prachy jsou itemy, ktere nasel nejaky jiny hrac ve hre. To je uplne neco jineho nez popisujes
            • XorxoxTalarius
              Neschvaluju to u hry ktera neni Free2Play ;)
            • Pokud to tedy schvaluješ, měl by si něco proti, kdyby si si mohl za reálné peníze koupit třeba zabití bosse nebo projití celého aktu, odemčení těžší obtížnosti, kopit si levely, odemknutí skillů atd.?
            • konkretne tak jak je to udelane v D3 je to podle me dobre
    • mozna tam bude deleni predmetu na pve a pvp, akorat doufam ze tam hraci nebudou mit takovej pristup ze budou vyzadaovat "itemlevel" a kdyz ho nebudes mit tak te vykopnou z party
  • SirArag - Nepočítám s tím, že budou jednotlivci padat běžně, ale těch hráčů Diabla budou miliony kor v případě, kdy se na tom dá vydělat, tzn. že předmětů velké kvality bude orpavdu plná aukce, miliony hráčů, při takovém počtu už šance na drop neni vůbec malá. Tak v jejich ceně se to promítne, ale vše má svůj strop, zase tomu nemůžeš napálit velkou částku, pořád je to jen hra a neprodáváš auto. Blbost to prodávat neni, k čemu ti bude ten předmět? K ničemu, můžeš se s tim akorát vyfotit, ale když to prodáš, rázem máš v ruce reálný peníze, velký lákadlo pro velký množství lidí.

    Dělo by se to miniámálně, nic neni 100%, ale kdyby Blizzard chtěl, může tomu z vleký části zamezit, a tohle ospravědlnění, na to už jsem trochu alergickej - "ono by se to stejně dělo i kdyby to Blizzard sám neorganizoval a proto to je v pořádku"

    Neříkáš blbost, samozřejmě, že to něco stojí, ale mě jako hráče třeba moc nezajímá, že Blizzard neumí dělat hry rychleji a levněji, já přeci nemůžu za to, že to museli několikrát předělávat a že je to stojí moc peněz, to neni důvod hru kazit tímhle obchodem za reálný peníze, mě jako hráče zajímá výsledný produkt. Stejně jako mě nezajímá jestli moje triko šily děti otroci někde v Malajsii, jestli můj šampon nezmrzačil během testů nějaký zvířátka, tak mě nezajímá ani jak nákladný a problematický byl jejich vývoj s Diablem 3, protože kdybych na tohle vše měl myslet tak bych byl asi denně v depresích, jestli ty na tohle myslíš, tak nevim nevim. Osobně ale pochybuju, že ten vývoj je takový, aby se nezaplatil jen z prodeje hry. I WoW neni žádný rekordman a to je MMORPG. Ano, více peněz je lépe než méně, proti tomu nic nemám, vadí mi ty PR řeči, kterými to omlouvají, kdyby natvrdo řekli "je to kvůli prachům, aby se zkrátka vydělalo víc" tak neřeknu ani popel, jenže to si samozřejmě nemůžou dovolit.

    Argumentů jsem myslim předložil několik. Každý máme nějaký názor, v pohodě, a že je mi smutno? To bylo obrazně řečeno : ) Ty sám i další dříve či později poznáte do jakých sra*ek hráči s tímhle přístupem hry přivedli, pro mě je tahání peněz do těchto her mimo a tak to zůstane, jsem holt suchar.
    • Davam plus
    • SirArag
      Já s tebou z větší části souhlasím. Jen se v několika bodech rozcházíme :)
      Například v tom placení nevidím nic tak hrozného, že by to ničilo celou hru, protože ty s těma lidma vůbec nemusíš hrát. Já Diablo hrával buď sám nebo s kamarády. Na Battle.net jsem se nikdy tolik necpal a nemusíš ani ty. Navíc šance, že narazíš na někoho, kdo si koupil nějaký skvělý předmět nebude stoprocentní (i tak ale asi bued vysoká), protože na každého zkrátka nevyjde a navíc ne každý bude chtít cpát peníze do aukcí (a pokud jo tak skoro každý bude mít nějaký limit nad který nepůjde. Nepočítám lidi, kteří penězi i topí).

      Kdyby napsali přímo, že to dělají pro peníze, sesypali by se na ně zase jiní hráči (a je možné, že by jich bylo i víc) tak je alespoň v tomhle pochop. A nejen je :)

      Já si taky herní společnosti (a nejen herní) představuju jinak. Zrovna letos jsem se začal učit v oboru podnikání (a nějakou dobu jsme měli ekonomii jako předmět i dřív), takže pomalu začínám chápat, že spousta věcí zkrátka nejde tak, jak by člověk chtěl.
      Což neznamená, že oni jsou nějací svatí. Jen zkrátka pracují s psychologií. Zamysli se. Koupilo by víc hráčů diablo kdyby:
      1) Řekli, že to dělají, aby hráčům dali víc možností nebo já nevím co.
      2) Řekli, že jim jde hlavně o peníze.
      Pravda. Druhý přístup by se víc podobal pravdě a za to by získali pár příznivců, ale spoustu lidí (a moralistů z games.cz) by to mohlo "pobouřit" :)
      • Neřekl jsem, že mi to placení vadí kvůli jiným hráčům, kteří by měli výhodu jak často zaznívá, takový názor já nemám, hraju výhradně sám, takže to mi nevadí, dole jsem napsal co mi konkrétně vadí na té aukci.

        Kdyby to napsali přímo tak se na ně nesesypou jiní hráči, tak se na ně sesypou asi všichni. V tom, že dělají z lidí blbce, v tom se jim pochopení nedostane, tedy ne ode mě, to nemůžeš po mně chtít : ) Tou pravdou by si příznivce nezískali, možná bezvýznamné plus za upřímnost, která se dnes nenosí, spíš by to bylo jen pro některé pochopitelnější a s nadáváním by se ani neobtěžovali když by bylo jansé odkud vítr vane. Pobouřilo by to maximálně lidi v Matrixu co si myslí, že Blizzard nebo jiný firmy to dělají pro blaho hráčů, což neni na škodu, alespoň by se probudili a uvědomili kam tohle povede : )
        • SirArag
          Tak jsme se asi dostali ke konci naší diskuse :)

          Jednomu aukce vadí, druhému ne. Nic jsme nevyřešili, nikoho jsme nepřesvědčili (ani jeden druhého) a jen jsme po sobě zbytečně házeli písmeny :)
          Já už tak nějak nemám co dál psát (a to se často nestává. Dej si malé plus :)
          • Když na konec tak na konec. *4* Přesvědčovat jsem tě nechtěl, to ne, jen jsem napsal svůj názor proč je aukce špatná, zatím to nikdo nevyvrátil, takže jsem se spíš utvrdil v tom, že na tom opravdu něco je. Vyřešit jsme nic nemohli, my s tím nic neuděláme, Blizzard si pojede svou ať s námi nebo bez nás.

            A souhlas, diskutovalo se věcně a slušně. *4*
            • SirArag
              Pravda. Jsem rád, že jsem narazil na někoho, kdo se nechoval jako rozmazlené děcko.

              A můj názor jsi mi taky nevyvrátil. Argumentů jsi předvedl dost, ale nějak mně nepřesvědčily. Možná některé částečně :)
              Každopádně přeju pěkný zbytek večera.
          • Mate plus oba, psali jste vicemene realny argumenty, diskuze se dala cist. Ne jak deti trochu niz "ja mam pravdu protoze ty tu brecis a blizzard to nezajima" *15*
            • SirArag
              Ah, děkuji :D
              Myslím, že někteří by si měli uvědomit, že je třeba chvilku přemýšlet než něco člověk plácne. Často pak člověk zjistí, že jeho původní argument je na hlavu (stává se mi to docela často) :D
    • Cahir
      Yep, to je ten "sociální prvek" *11* , který je v současnosti ve hrách "in".
    • tiscali nezklamalo, mělo být pro SirArag dole *1*
  • Krasna reklama pro paypal :D
  • Tak tak se to dělá. Prodat hru za 1500, zrušit staty a skilly a udělat vyvoj postavy uplne zavisly na itemech a za ty si nechat platit. Jen tak dál. :-)
    • Souhlas, maji to chlapci pěkně vychytaný, jen co je pravda, a fans tleskají a tleskají, však je to Blizzard.
    • Nejdřív si o tom něco přečti a pak to komentuj, jsi úplně mimo...
      • A ty se nauč číst mezi řádky a nevěřit všemu co píšou.
        • To by mě teda zajímalo čemu nemám věřit co psali, to mě prosím vysvětlete.

          Samozřejmě, že vaše postava bude závislá na itemech, ale to byla i v Diablu 2. Itemy můžete získat z dropu, craftu a nebo z aukce za goldy + k tomu máte možnost navíc je i koupit za reálné peníze, ale do to vás nikdo nenutí!
    • v podstate ma pravdu. na druhou stranu, kdyz si pustite videa s vysvetlenim proc to tak udelali, tak to nejsou zadne trapne fraze, ale opravdu to ma hlavu a patu.....i kdyz me to "zruseni" statu a skillu taky vadi :)
      • Mohl by si mi nějaké to vysvětlení napsat? Jen tak stručně rychle, díky.
    • vidím že jsi taky Betu testoval jako divej že máš takové přesné informace :D :D :D
      • A voni v bete kseftujou a itemama pres paypal ze maj takovej prehled?
  • Co to s tím dělaj ježiš?...doufám že když to vudu hrát sám v singlu tak mě nic takového otravovat nebude.../snad tam není možnost kupvoat si itemy do ''kampaně'' to by dost ztrácelo smysl
    • Bude, zadny "singl" neexistuje. Hrajes porad stejne akorad sam.
  • Ok jsem ochoten zaplatit jinemu hráči realne penize za nejaky predmet, ale nechápu proč z toho má dostat poplatek i Blizzard. Jiste vzniknou i burzy ktere pojedou mimo tohoto oficialniho systemu a ja budu z principu nakupovat jen tam a to same doporučuju i ostatnim hračum.
    • proc nekomu doporucujes takovou blbost ?
    • Ok, takže Blizzard ti umožní jednoduše a bezpečně obchodovat na burze za malý a ke všemu fixní poplatek a ty raději půjdeš na ilegální stránky prolezlé scamy a budeš platit někomu, kdo ti následně ukradne účet.

      Je fakt šílený problém platit někomu poplatek za to, že můžeš používat jejich systém k vlastnímu obohacení.

      Podle mě je aukce rozhodně lepší systém jak platit za hru (navíc, když se toho vůbec nemusíte účastnit a vůbec vás to neomezí ve hraní), než FTP nebo měsíční poplatky za Battlenet.
    • XorxoxTalarius
      Mam pocit ze to je jeden z hlavnich duvodu proc budes muset byt online a postavu mit ulozenou na serveru Blizzardu ;)
      • jako ze poslat item jinemu hraci zadarmo nepujde? jen pres placeny paypal??? to asi ne ze takze pokud pujdou itemy posilat v ramci hry zdarma pujde to prodat jinde a po prijmu penez poslat, otazka je jestli se bude chtit riskovat ze zaplatim a on mi to pak nekdo neposle takze stejne vsichni skonci na oficialni aukci...
        • XorxoxTalarius
          No a jak se s takovym clovekem domluvis? Nekde na foru? Vubec by mne neprekvapilo kdyby Blizz hlidal fora a kdyz zjisti ze se pokousis produkt jinak nez prez aukci tak dostanes BAN.
          A vsichni hraci pritom budou Blizzu tleskat :)
    • Preed
      To je tak debilny post az to boli,tie tvoje burzy ''ktere pojedou mimo tohoto oficialniho systemu'' su tu asi odjakziva a vola sa to goldfarming pripadne nejaky ekvivalent toho s itemami v hrach kde sa to da predavat ako diablo 2 a cely ten offcialny system vznikol koli tomu aby to hraci prestali pouzivat a blizzard dostane poplatok preto lebo je to ich hra,ich system a chcu zarobit prachy,tak preto.
  • táto hra ma bude živit *1*
    • jestli jsi cinan co mu budou stacit 2$ na den proc ne *1* *1* *1*
  • toho by se dalo vyuzit, on by se nekdo nasel kdo by odemne predmet koupil a tak bych vydelaval pomoci hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit