Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Hry od Blizzardu zasadne nehraji, jelikoz na ne mam averzi. Kdyz byl Starcraft tak jsem hraval Command & Conquer, kdyz Diablo 2, tak jsem hraval Sacred. Ale kazdopadne jsem zvedav jak to bude vsechno v realu fungovat. Blizzard si vymyslel dalsi zlatej dul, takze co se tyce jejich obchodniho modelu, musim tleskat. Jako hrac jsem ovsem na pozoru, jelikoz to muze byt dvojsecna zbran, na jedne strane mi to umozni za nejaky peniz dokoupit predmety, ktere mi treba chybi do sady, ale na druhe strane mi nikdo nezaruci ze se Blizzard nezblazni a nezacne mi do hry cpat transakce uplne za vsechno ... uvidime co prinese cas.
-
-
Dik Diablo 2 a Sacred jsou proste nebe a dudy (spis nebe a bugy) a jeste nekolik let od sebe...
-
Oni by asi i chtěli, ale nemůžou si to dovolit, takže musejí jít touhle cestou.
Když se na to podívám zpětně, tak za celou dobu co hraju WOW a SC 2, tak mě nikdy Blizzard nenutil platit nic navíc.
Aukce je skvělý způsob jak na hře vydělat něco víc, jak platit infrastrukturu serverů a služeb a přitom nezatěžovat hráče nějakými poplatky pokud on sám nechce.
Já osobně plánuji nejdřív nějaké věci zkusit prodat a jakmile budu mít nějaký kapitál, tak si možná něco na aukci i koupím, bez toho, aniž bych do toho vložil vlastní reálné peníze. -
-
No nemuzou dovolit, nezapomen ze 90% fnousku Blizzardu mu to odpusti jenom proto ze je to Blizzard :) Je to same jako kdyz byla diskuze o tom byt online, deset procent si stezovalo a devadesat to obhajovalo, ale kdyby s timhle prisel nekdo jiny, tak tu firmu ukamenujou :) Je to vlastne takovej Apple herniho prumyslu :D
-
-
skutocne? ja mam za to ze je to ale presne naopak a to ze tych par trkvasov si stazuje len preto ze sa jedna o blizard a maju tak dojem ze su elitari a idu oproti tupemu stadu oviec.Produktom od blizzu sa potom vycitaju veci ktore by ste inym novacikom na trhu kludne tolerovali lebo vy si trapne potrpite na tu vasu umelu neprirodzenu "alternativnost" a este aj mate naprosto falosny pocit nekomercnosti a jedinecnosti.
-
-
Ted jsi mne pobavil :D Ja merim vsem stejnym metrem :) A pokud nehraju nejakou onlinovku tak nevidim duvod byt online - jestli myslis tohle .... a jestli myslis moje slova ohledne Applu, to ukaze az cas (tedy jiste uznas ze neni duvod se o tomto prit).
A jinak ja produktum od Blizzu vytykam jenom veci, co vytykam i vsem ostatnim ;) A jelikoz hraju uz pres dvacet let (prvni pocitac byl notebook 386 s 2MB RAM) tak si celkem pamatuju ze to slo i jinak.
A ikdyz Blizzard nemam rad, jelikoz je povazuju za zlodeje a vykradace, tak stejne dokazu objektivne zhodnotit jejich praci a dokonce i pochvalit. -
-
"Blizzard vykrad do puntiku Warhammer asi jako Sacred vykradl Diablo." To tvrzeni je trochu mimo misu. Jelikoz Sacred pouzil jenom zpusob zobrazeni, kdezto Blizz si vzal celou vizualni stranku a cast mytologie ...
Navic Sacred samo o sobe tvrdilo ze chce byt jako Diablo 2, jenze se spoustou veci navic (coz se jim povedlo). A podobnost tam byla mala ... asi jako kdyz nekdo rika ze novej W40K: Space Marines je jako GoW. Ikdyz jedine co maji spolecneho je pohled kamery. -
Blizzard vykradl (normálně se tomů říká inspirace) Warhamer, máš částečně pravdu, ale celá pravda je, že si Blizzard vzal inspiraci téměř ze všeho co se za posledních 50 let ve scifi a fantasy objevilo:)
Stejně tak jako Workshop naprostá vykradl (přesně podle tvých slov) úplně to stejný co Blizzard.
Rozhodně světy Blizzardu a Workshopu se dost podstatně liší, takže to ani náhodou nemůžeš považovat za nějakou sprostou kopii.
Podle tvojí logiky je W4k totalní vykradačka hvězdné pěchoty a vetřelců.
Prostě se prober a vem na vědomí, že proti těmhle béčkovým světům vzniklých pro hry tu existuje spousta áčkových scifi a fatasy knížek, filmú atd z kterých obě firmy brali inspiraci. -
Blizzard vykrad do puntiku Warhammer asi jako Sacred vykradl Diablo. Asi bych to tolik neresil a radsi se bavil. Zrovna Starcraft je opravdu skvost mezi strategiemi ktery navic dovoloval tvorbu modu kteremu vdecima za DoTy a Tower Defence hry apod.
-
Starcraft je do puntiku vykrdeny Warhammer 40K, to same Warcraft je vykradeny fantasy Warhammer. A Diablo jedna a dva ... no jednicku mam moc rad, clovek nic neresil a jen rubal, takze tam pochvala :) U Diabla 2 je to zhruba to same, ale uz mne tolik nebavil, tam je druha pochvala, ikdyz mala (vic mne pozdeji vysli Sacred).
A nez se nepochopime, to ze neco vykradi by mi tolik nevadil, kdyby to nedelali tak okate a nemenili svuj pristup ktery byl:
1. Nase hra ma za vzor svet Warhammeru
2. No mozna jsme nekdy o Warhammeru slyseli
3. Co je to Warhammer?
Ten pristup zapricinil to ze jejich hry bojkotuji ... -
Co bylo zlodějské na Starcraftu nebo prvních dvou dílech Diabla? Nebo vůbec jakékoliv hře před WoWem?
-
-
-
-
-
-
Tahle hra bude na prd *11* *11*
-
To zas bude decek co si naivne usmysli ze si hranim budou vydelavat *1*
-
-
tak nevim, jeden predmet pokud to bude opravdu epicky predmet se muze prodavat kolem 2 tis Kč. Když nafarmiš takovy predmet jeden pouze za dva dny tak si to spočítej jestli se ti vyplatí chodit do prace.
-
-
ty seš blbej jak daleko vidíš. Kterej deby. koupil vyrtuální předmět kterej může najít za dva litry? Max 20 korun joudo a to kdyby si u toho seděl 24 hodin tak by si si nevydělal ani na tu spotřebu el. energie co by si spálil hraním *3*
-
-
ted jsem jen tak namatkou otevrel nejaky obchod se zlatem do wow, 3k gold za 10 dolaru. Kdyz se spustil cataclysm tak nektere predmety se prodavali za 50k , 30k je ted bezna cena za predmet. To je 100-150 dolaru za predmet.
-
-
souhlasim jsou lide treba takovy co nevi co s penezi tak je investuji do hry aby nemuseli stravit dlouhe dny hledanim predmetu
-
-
Než začneš nadávat, obětěžuj se si zjistit kolik i dnes stojí předměty do D2, které je staré 11 resp. 9 let. Za 20 korun se ty dobré předměty v Diablu 3 rozhodně prodávat nebudou. A kterej debil? Asi ti debilové co ty předměty za ty vysoké ceny kupovali do teď.
-
-
jenze to nejsou predmety, ktere se daji najit za 2dny farmeni omg
-
-
Sk1, to je dobře, neni o čem.
-
to slayerer - hadat se neminim, vsak si to muze kazdy spocitat sam, droprate itemu na D2 existuje
-
no nemáš pravdu pane "omg"
-
to je stejny jako predmety z Firelands ve wowku, daji se nafarmit za par hodin a stoji 30k goldu na mem serveru, to je 50-100 dolaru realnych penez, zalezi na tom kde bys to zlato nakupoval.
jde o to ze ty predmety lide kupuji
-
-
-
-
-
ani moc ne :) rozhodne jich bude min, jak fracku ve woku :D aukce, krev a brutalita....diablo 3 bude 16+ ale spis bych rekl, ze 18+ prave diky aukci
-
-
aháá a já jsem měl do teď za to, že bude mít nálepku 3+ kvůli dysneyovskému pojetí *1*
-
-
-
Ví někdo vlastně čí to byl nápad? Blizzardu nebo Activison?
-
-
Hráčů... kteří od Diabla 2 kšeftují s itemama i přes všechny zákazy a bany.
-
-
V jiném měřítku, řekl bych :) . Ale dobrá připomínka.
-
-
Muzu ti rict jedine to ze to zarucene vymyslel nejakej marketak...
-
-
Myslim ze nema cenu to rozebirat, kdyz komunita zdegenerovala k tomu ze nazoru "koupit je to samy jak neco vymlatit" a lidi mu naklikaj plusy tak nevim, je mi vas jako hracu docela lito. *12*
-
-
Koupit rozhodně není to samé jako vymlátit. Ale pořád vás nějak nechápu. Mě lidi co si něco koupí vůbec nezajímají, hrát s nima nebudu. To oni si kazí hru, ty o nich ani nebudeš vědět. Fakt nevidim problém v tom dát někomu možnost koupit si něco jak za goldy tak za real money. Je to čistě věc každého jakým stylem bude hru hrát. Nechápu jak tebe ovlivní to, když si nějakej jouda z USA koupí nějakej lepší item než máš ty. A ty se s ním stejně nesetkáš! Co se týče PvP tak nikdo ještě neví jak přesně bude fungovat včetně toho jak bude fungovat matchmakeing. Diablo 3 je převážně co-op hra, kdy vezmete 3 další kamarády a budete hrát. Pochybuju že budete hrát s úplně neznámými lidmi. Jste jak zaseklá gramofonová deska. Furt brečíte jaká je to výhoda že si ten či onen něco koupí za peníze, ale výhoda pro koho? Uvědomte si že tohle není mmo, kde byste se s nějakým nabušencem setkávali furt. Pokud nebudete chtít tak se nikdy s nikým takovým nepotkáte. Jediný kde to může hru ovlivnit je ono PvP, které jak blizz sám řikal neni pro ně podstatnou složkou diabla 3. Pokud tedy hodláte hrát D3 výhradně jako PvP tak byste se měli asi porozhlédnout jinde, jelikož tahle hra nebude na to koncipována.
-
-
http://us.blizzard.com/en-us/company/events/diablo3-announcement/index.html#auction:auction-summary
pise se tam teda jen o lootu, ale dole mas screen, kterej si nekdo muze vylozit i tak ze pude smelit i s charama...jinak neverim tomu ze pude expit postava v arenach, proste si ji budes muset vychodit a kdo chce pojede PvP...hlavne v aukci budou jen veci co nekdo musi sam najit, kupovat to budou amateri a chvili potrva nez se tam objevy naky hodne dobry kousky, takze nakyho nooba co by mel bejt overpowered bych se nebal -
-
No jo, na tomhle screenu je záložka Characters. V tom případě se budu od online multiplayeru držet hodně daleko, pokud si to vůbec koupím.
-
-
mely to pojmenovat DRBLEABLO 3!!!!su zhnuseny moje srdcovka a takto to blizzard dojebe ale co dnesni herni doba je jenom o penezich o nicem jinem!!nestaci ze vydelali hodne penez z tech nejvetsi debilu na svete co hrajou WOW ne to jim nestaci skazi aji DIABLO 3
-
-
nahodou genialni napad jak vydelat nechutne mnoho penez a pritom nic nedelat, ostatni lide pritom musi chodit do prace 8 hodin denne a predtim studovat, delaji zodpovednou pracu, treba lekari a nekdo vydelava na lidske hlouposti a jeste ho za to zvelebuji
-
-
jj to jsou lide, kteri vylezli ze zakladky, sedli si na prd...le a prachy jim samy zacaly padat do klina lol...
-
-
No par takovejch znam ... bohuzel :(
-
-
Vítej v reálnym světě, kde jsou nejbohatší ti kdo fakticky nevytvářejí žádné hodnoty *4*
-
nic nerobit?Asi to teda zvladete tiez nech sa paci skuste skopirovat ten jednoduchy recept blizzu a nechutne zbohatnite.
-
-
Doporučuju skotský střiky. Na hysterii prej fakt zabíraj...
-
-
ja ti dam histerii kdybych te potkal tak bych te tak mlatil ze bych piskal jak mala holcicka stupe!!!najdi si holku a cuchni si pipine at vis jake to a nemas blbo trapne pripominty 150kilove kluka
-
-
Áá, pán je koukám dokonce akutní případ. Tak to asi ani ty skotský střiky nepomůžou *1*
-
jestli ma 150kg a ty by jsi ho potkal, tak by z tebe zbyl maximalne mastny flek
-
-
LOL *1*
-
-
-
-
-
Jenom by mě zajímalo když už budu mít založený účet PayPal jestli tam budou poplatky za zavedení účtu, provozní náklady, transakce atd. to jen aby lidi co si myslí jak je to skvělá věc co si vymyslel Blizzard ( jak jinak nikdo jinej takové pič.viny nevymejšlí)nedivili a v aukci byli pořád v mínusu a platily jen aby mohli mezi sebou vyměňovat předměty.
-
-
Vytvoření a vedení účtu na PayPalu je ZDARMA. Pokud PayPalem za něco platíš, žádný poplatek není. Jediný poplatek je za příjem platby na tvůj účet. Ale to nevím, kolik je. PP už používám několik let a je opravdu skvělej, navíc nemusíš používat svou kartu (ať debetní či kreditní), stačí si tam poslat peníze z účtu.
-
to si pis blizzard da minimalni informace a tak to je ale napsal si to moc dobre a verim tomu ze to tak aji bude jak to pises.nazenou lidi a potom bum prekvapeni to same aji stim ze hrace ktery ma koupene PVP veci v PVP nepotkas tomu neverim ani nahodou hodne lidi pise ze to tak bude ale ja si myslim ze az to pustim tak budu hodne sklamany
-
asi nebudou zadne poplatky jenom za transakci
-
-
Tohle ale jde udelat za ingame penize. Chces sword ? Zaplat 10k goldu. Nechapu proc do toho musi nekdo tahat real money. Jo uz chapu, B z toho ma zisk. *11*
-
-
Protoze pak nezabranis ilegalnimu nakupu na serverech 3. stran a navic nic nevydelas.
-
-
Ale zabráníš, jen by museli chtít, takový server by totiž porušoval autorská práva, stačilo by proti nim zakročit.
-
-
Otazka je, proc by tomu meli branit...blizzard jasne rekl, ze podle toho jak v D2 ale i ve wowku existoval trh s vecma za realne prachy vidi, ze hraci tuhle moznost proste chteji a tak jim ji poskytne a samozrejme na tom jeste vydela...takze hraci i blizzard dostanou co chteji ,idealni stav. A to ze par lidi mrmla proti necemu co ani vyuzivat nemusi, asi neni pro Blizz tak podstatne.
-
-
Kdo zaplati eurace ten dostane vyhodu ve hre, idealni stav *12* A argument "stejne by to tam bylo" a "nekde vydelavat musi" jsou idealni argumenty. Nejdou totiz nijak zlomit. Aneb dute sudy nepotopis. *2*
-
-
Vzdyt to rikam, nepotopis *12*
-
Jo, bojujme i proti normálnímu dropu, protože když ty něco farmíš rok a někdo dojde a padne mu to na první pokus, taky má výhodu ve hře a lepší itemy za méně stráveného času!!! A chudáček Kočkopes co tam hraje půl roku, nechce jít na aukci a ani mu to nepadá utře hubu *9* lol, fakt nevidím rozdíl, jestli to někomu padne nebo si to někdo koupí, Diablo není MMORPG, nemusím se tam vůbec setkávat s jinýma lidma než kamarádama. A v té aukci nebudou itemy, co nemůžeš ty normální cestou dosáhnout. Jen mezi náma, to co je v té aukci musel někdo taky dosáhnout. Ale když ti tak strašně vadí, že ty syslíš a někdo si něco koupí za peníze, na který při vydělávání taky trávil tolik času, co ty brečením na Diablo diskuzích, jak je kupování itemů nespravedlivý *9*
-
-
-
-
Takze neco spatneho prestava byt spatnym kdyz je to legalni a je z toho zisk ? chapu te dobre ? Proc teda bylo obchodovani s itemama zakazany, kdyz se to vlastne muze, protoze z toho nebyly zisky ? Tohle mi nejak nesedi, celou dobu to zakazovat ale najednou kdyz na tom muzu vydelat tak to povolim ?
-
-
To je reakce - označíš mě za trolla a končíš, bezva když ti dojdou slova. Identická - stejná. A když z něčeho vychází kopie, jen jinak vypadá a jsou tam jiný postavy, tak jsem ti chtěl tak ulehčit to trápení z hnusnýho Diabla III a ty jsi na mě tak hnusnej, to je teda úroveň :(. A pokud ti tak strašně vadí, že dávají stovky - ba i tisíce hodin do tvorby jejich hry, kde dají funkci, kde nic nedávají oni, ale funguje to jako od hráčů pro hráče a blizzard je jen zprostředkovatel, tak já jsem troll a ty hater. *7* A navíc jsi neřekl, že chceš identickou hru jako Diablo III, ale identickou hru jako Diablo obecně, tak musíš ty své slůvka trošku srovnat, potom jsem ti totiž řekl Diablo II a měl jsem samozřejmě pravdu. *9* Ignorante *16*
-
Blizzard si prostě řekl, když už tomu neumíme (nechceme) zabránit, tak to aspoň zlegalizujeme a ještě na tom něco trhneme, podle toho známého hesla, když proti tomu neumim bojovat, tak se přidám a svezu se taky. Je to k zblití.
-
-
Nemesus - ale já psal "identickou" hru, ne podobnou, prosím doporuč mi nějakou, opět si dokázal, že se vyznáš, díky.
-
-
Já chtěl hru, která bude stejná jako Diablo, tu jsi mi nedoporučil žádnou, jelikož taková neexistuje, originál je totiž vždy jen jeden, pravděpodobně je ti cizí i slovo "identický" jelikož si mi doporučil spoustů jiných her, které jsou ale pochopitelně jiné a stále mi je předhazuješ i nyní, význam slov skutečně neni tvoje parketa. Když tě tak čtu, a poslední komentář je toho důkazem, tak se z tebe nakonec vyklubal jen troll nebo minimálně provokatér, což nestojí za další pozornost.
-
Jak chceš hledat identickou hru od něčeho, co ještě nevyšlo, lásko? *14* Navíc jsem ti doporučil jiný hry, nikoliv abys hrál tu na chlup stejnou. A když už jsi fakt chtěl identickou, doporučil jsem ti tolik her a ty pořád děláš uraženýho, s tebou nebudu vůbec kamošit abys věděl *10*
-
hm, jenže Diablo 2 není Diablo 3, a to co si řekl dále jsou zase jiné hry a ne Diablo 3, možná ti nei uplně jasný význam slova "identický"
Možná by bylo lepší konečně přiznat, že originál je jen jeden a ne mi doporučovat nějaký napodobeniny, který i když jsou třeba fajn, tak jsou pořád horší proti Diablu. Ty si schopnej někomu kdo chce zážitek z jízdy ve Ferrari, doporučit Favorita, však je to taky auto. -
Jo a našel jsem ti ještě Fate a Shadow flare. Ale z těchle dvou jsem ani jednu nehrál, ale prej jsou to klony Diabla a je to zábavný..možná je někdy zkusím i já
-
*15* Dobře, přemluvil jsi mě, můžeš hrát Diablo 2 a..pozor..taky tam nejsou aukce (respektive ty oficiální ne)! A hrát offline opět můžeš!!! Co víc by sis přál!
-
-
Nic jinyho me nenapada. Je to stejny jak s tim ze singl bude online. Pravy duvod je aby to neslo piratit a to jim nemam za zly. Ale argument ze je to lepsi pro vsechny je stejne tragikomicky jak argument ze hra kde si muzu kupovat veci za irl money je lepsi.
-
-
Kdo hledá, najde - Sacred je podobný, Torchlight teď výjde dvojka už, Titan Quest je i na datadisk na něj *14* Všechno Hack n' slash rpg a POZOR - BEZ AUKCE!!!!! BEZ NUTNOSTI PŘIPOJENÍ NA NET!!!!!!!!!!! *14* Takže můžeš hrát i v letadle, na chatě, když nejede neeeet a já nevím co všechno ještě můžeš dělat
-
Nemesus - doporuč mi hru, která je identická jako Diablo a je bez obchodu za reálné peníze, vypadáš, že se vyznáš, předem děkuji.
Blizzard taky nikdo nenutí dělat hry a stejně je dělá...zajímavé, že :) -
škoda že vás to tak moc nutí hrát a vůbec nemáte možnost vybrat si na hraní jiný hry a nebo nekupovat na aukci *14*
-
Tak byt pod dohledem je vec druha. Taky fakt.
-
V tomhle nesouhlasim, nejde ani tak o piráství dle mého, spíše je hlavním důvodem mít to co nejvíc centralizovaný, pěkně pod pokličkou aby i člověk co na nějaký aukce apod. nesmysly kašle byl pořád jaksi lákán tou možností si něco když ne koupit, tak hlavně prodávat, dost lidí pak dřív nebo později podlehne což by se v případě offline nikdy nestalo. Pochybuju, že Blizzard má problémy s pirátstvím takové aby dělal taková opatření, takže si stojím za tím, že důvody jsou jiné.
To je čistá psychologie, tak to funguje všude, podívej se třeba na obchody, než se dohrabeš k reáglu s tím co lidi kupují a konzumují nejvíce, tak musíš projít x předchozích regálu s těmi nejzbytečnějšími kravinami, který by si si normálně nekoupil, ale když už kolem deš, tak si koupíš kolikrát i to co vůbec nepotřebuješ a proco si nepřišel a půvdoně nechtěl. Tohle je to smaý, ty si sice kvůli aukci nepřišel a raději by si hrál offline, ale jelikož musíš být online, Blizzard má možnost tě nalákat i na to čím si původně opovrhoval a nechtěl to využít a to by v tom byl čert aby to u spousty lidí nevyšlo, no ne? : ) Jak říkám, fakt k posrání.
-
-
-
-
-
Hm, tak se mi to hodilo jinam
-
-
Ti co tady brečí nemaj zadny game skills.Kdyz mas skills tak si dobry veci vychodis sam a naucis se poradne s postavou hrat...az narazis na nooba co si nakoupil unique gear, tak ho rozsekas, protoze nema skills.A ve finale lidi co maj skills a budou mit vychozeny dobry veci, tak v pripade ze jim padnou znova, se jich radi zbavi, nez aby je syslili v truhle, kde jim akorat zabiraj misto.To ze si je koupi nakej noob a zaplati mi za to real cash, i kdyby to mely bejt sumy smesnyho razeni, je mi uplne jedno a beru to jen jako tresen na dortu...ten koho sere, ze si hranim naky gamesy co ho bavi muze "vydelat", je idiot!!!
-
-
To je zajímavá úvaha. Jak mi pomůže rutinní zabíjení zombíků získat zkušenosti z PvP?
-
-
PvP rewards
The battle arena will not be a place to collect armor and weapons. The PvP reward system will be focused on achievements, ranks and titles for your character
Takze gear musis proste nabrat na tech tvejch zombies...Tudiz stejna situace jak v D2...nekde musis nabrat exp., aby ses mohl dostat na vyssi lvl, to jak pak rozjedes skilltree je jen na tobe...a ver tomu ze se lip seznamim s postavou, kterou si vychodim od 1 lvl a budu s ni prubezne chodit areny, nez noob co si koupi hotovej char s unique gearem... -
-
Eh...cože?
-Stejná situace jako v D2 to rozhodně není, tam jsem kvůli Natalya's Odium musel běhat asi půl roku všude možně. V D3 si ho budu moct za pár dolarů koupit.
-Jak mě nabírání XP naučí jak uhýbat různým kouzlům socky? Například...
-Jak rozjedu skilltree na mě tedy není, pokud vím. Skilly se nějak budou rozdělovat samy (patrně podle toho, jaké itemy si kdo koupí)
-Jak tě naučí trefit se do téměř náhodně se pohybujícího hráče zabíjení mobů, když ti se hrnou přímo na tebe?
-A co s tím vším má podobného průběžné navštěvování areny? I když si někdo koupí set hněvu všech indických, řeckých a jiných bohů, stejně se bude muset vyexpit aspoň pro požadavky, takže si stejně tak může chodit do aren. A silně pochybuji, že půjdou dát prodávat postavy. -
-
v aukci by melo jit krom veci kupovat i gemy,svitky, picoviny na crafting, a treba i cely chary...pochybuju ze za PvP dostanes xp, od toho budes muset killit moby...a skill v PvP, teda to tvy trefovani a counterovani socky, naberes prave tim, ze krom expeni budez chodit prubezne do aren...cili clovek co todle delat nebude, koupi si rovnou hrozny bomby, nebude mit zadnej skill a dostane naklep, ze ti poradne ani neubere...
-
-
>.>
Znova, XP se bude muset pravděpodobně získávat pro všechny stejně ale zároveň před/behem/po potřebném expení (a průběžném PvP) si dotyčný může koupit co chce.
Jestli je někde napsáno, že pujde koupit celý char, tak bych prosil zdroj. Jestli ne, tak to co píšeš nedává smysl. -
*budeš
-
-
-
-
-