Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Starcraft je do puntiku vykrdeny Warhammer 40K, to same Warcraft je vykradeny fantasy Warhammer. A Diablo jedna a dva ... no jednicku mam moc rad, clovek nic neresil a jen rubal, takze tam pochvala :) U Diabla 2 je to zhruba to same, ale uz mne tolik nebavil, tam je druha pochvala, ikdyz mala (vic mne pozdeji vysli Sacred).
A nez se nepochopime, to ze neco vykradi by mi tolik nevadil, kdyby to nedelali tak okate a nemenili svuj pristup ktery byl:
1. Nase hra ma za vzor svet Warhammeru
2. No mozna jsme nekdy o Warhammeru slyseli
3. Co je to Warhammer?
Ten pristup zapricinil to ze jejich hry bojkotuji ... -
Mno kdyz s tebou beha porad socka co je na stejnym levelu a podobna uroven vybavy a ty si pak ani nemas skoro sanci bouchnout tak je to dost k nasrani :D Jsem byl dobrej jen k tomu abych ji "narval" a jinak jsem mohl zustat s Cainem u ohne, ubalit a pokecat o zivote. Chudak mi porad rikal at se chvili posadim a pokecam a misto toho jsem porad behal sem tam jako caddy boy pro kouzelnici.... :D
-
to Slayerer ... to co popisujes ty...napr. odemceni tezsi obtiznosti je neco jineho. Veci ktere koupim na aukci za realne prachy jsou itemy, ktere nasel nejaky jiny hrac ve hre. To je uplne neco jineho nez popisujes
-
Co bylo zlodějské na Starcraftu nebo prvních dvou dílech Diabla? Nebo vůbec jakékoliv hře před WoWem?
-
Neschvaluju to u hry ktera neni Free2Play ;)
-
Riziko povolání *3* . Je to (byl to) jeden z hlavních aspektů hry. V žádném případě by mě to nedonutilo si kupovat něco na jakékoli aukci za reálné peníze.
-
No par takovejch znam ... bohuzel :(
-
Ted jsi mne pobavil :D Ja merim vsem stejnym metrem :) A pokud nehraju nejakou onlinovku tak nevidim duvod byt online - jestli myslis tohle .... a jestli myslis moje slova ohledne Applu, to ukaze az cas (tedy jiste uznas ze neni duvod se o tomto prit).
A jinak ja produktum od Blizzu vytykam jenom veci, co vytykam i vsem ostatnim ;) A jelikoz hraju uz pres dvacet let (prvni pocitac byl notebook 386 s 2MB RAM) tak si celkem pamatuju ze to slo i jinak.
A ikdyz Blizzard nemam rad, jelikoz je povazuju za zlodeje a vykradace, tak stejne dokazu objektivne zhodnotit jejich praci a dokonce i pochvalit. -
Mam tip -- jako prvni si za ty prachy kup ucebnici cestiny, prokazes tim nejen sobe medvedi sluzbu.
-
Mno uplne pro to nevidim duvod i kdyz to neni spatnej napad. Lidi se supervercajkem co si ho nakoupili po vsech certech by tam byli i bez aukce. Mozna az ti po stopadesaty vypadne unique opasek pro amazonku kdyz potrebujes mec pro barbara a uz se proste bez neceho lepsiho nemuzes posunout dal tak aukci jeste vezmes na milost. Mne se to delo ve dvojce s barbarem na hell porad... bez rozumnyho vercajku byl proste uplne k prdu.
-
souhlasim jsou lide treba takovy co nevi co s penezi tak je investuji do hry aby nemuseli stravit dlouhe dny hledanim predmetu
-
Pokud to tedy schvaluješ, měl by si něco proti, kdyby si si mohl za reálné peníze koupit třeba zabití bosse nebo projití celého aktu, odemčení těžší obtížnosti, kopit si levely, odemknutí skillů atd.?
-
Kazda vyhoda za realny prachy je pay2win, nemusi to nutne znamenat ze vyhrajes
-
V tom případě by ovšem měli udělat dva servery. Jeden pro "platiče," jeden pro neplatiče.
-
konkretne tak jak je to udelane v D3 je to podle me dobre
-
Diablo je vicemene jen o dropu. To je to co tu hru dela zabavnou. Koupi vercajku si to proste jenom zkazis a nebude te to bavit. A kuci z Blizzardu si asi rikaj kdo chce kam pomozme mu tam...
-
ty jsi Joe co ? :D
-
no nejsem si jistý, jestli lidé s velkým IQ budou ztrácet čas vYděláváním peněz hraním WOWka:) Leda bys najímal číňany za mrzký peníz:)
-
Já se ptal zda je to podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si kupovat výhody za reálné peníze. "Mně to nevadí" mám tedy chápat jako "je to dobře"?
-
Tak jinak. Mel by tam bejt udelanej matchmakingovej algorytmus aby te to nehodilo s obyc vybavou v PvP proti nejakymu wallet warriorovi...
Ty aukce jsou na jednu stranu v zasade spatny ale na stranu druhou asi obcas taky neco zkusim prodat a pokud si to na sebe vydela tak pripadne i koupit. Porad to ale nema rozhodne nic spolecnyho s zadnym Free2Pay nebo Pay2Win modelama jak se tu porad nekdo rozciluje a cinsky vezni se alspon nebudou nudit.