Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Us se tesim jak si videlam hranim Diabla 3, sem v tom dobrej, umim videlat i ve Wowku. da se to jen musite vedet jak a musite mit IQ!
-
Hral jsem nakej drakesang od nich, platit jsem nic nemusel ale mel jsem slabsi gear nez ten kdo zaplatil. Taky mi v dungu mohlo padnout neco lepsiho a taky par veci padlo. Ale kdybych do toho nastrkal 20 euro tak mam gear celej dobrej. Je to uplne to samy.
-
me to nevadi, netrpim predstavou, ze nekdo kdo ma hru 2 dny, si nakoupi vybavu za real prachy a pak me napriklad rozseka v PvP (i kdyby to bylo mozne)
-
Cetl jsem neco o nakupech jen pro PvM ale asi je predcasny to zatim resit. Arena a PvP me nastesti vubec nezajima.
-
Neosuhlasim, herní zážitek ti to zku*ví i bez toho aby si si něco kupoval.
-
No ale lidem, kteří si rádi dají semtam nějaký ten PvP match to může z-tentononc nějaký zářící magor, který do své postavy nacpal stovky dolarů.
-
omezi te to v tom ze si v arene ani neskrtnes
-
Jednoduchá otázka, je podle tebe dobře nebo špatně mít možnost si ve hře kupovat výhody za reálný peníze? V tomhle případě jsou výhodami předměty.
-
Proč ti blbouni tu hru vlastne ješte nevydali? melo to vyjit tento rok ted nekdy a jeste nezačala ani beta pritom je to davno hotovy. To vidim realne na jaro pristiho roku to si muzou strcit nekam
-
zásadní rozdíl je v tom, že pay-to-win funguje na principu nutnosti platit, pokud ndchceš prohrát. Diablo 3 ti pouze umožňuje zkur*it si herní zážitek zcela podle vlastního uvážení a ještě za vlastní prachy. Když nechceš, NEMUSÍŠ! a nijak tě to neomezí. To je zásadní rozdíl oproti systému pay-to-win.
-
stejne tady ty aukce uz byly, jen to ted blizzard oficialne vzal pres sebe a ma z toho i nejaky peniz, coz je jenom dobre
-
mozna tam bude deleni predmetu na pve a pvp, akorat doufam ze tam hraci nebudou mit takovej pristup ze budou vyzadaovat "itemlevel" a kdyz ho nebudes mit tak te vykopnou z party
-
Sk1, to je dobře, neni o čem.
-
Přestaňte tu už fňukat jako malé holky. Máte zatím jen kusé informace o hře, která ještě nevyšla a už tady vymýšlíte bůhvíjaké teorie, že všechno bude na ho*no.
Vždyť můžete hrát jen single player a všechny online "hovadiny" ignorovat. Nikdo vás do žádných aukcí nutit nebude.
A co jako, že musím být připojený k netu? Já v tom nevidím v dnešní době žádný problém, když se internet platí paušálně za měsíc. -
Docela me zarazi kolik lidi tu tleska tomu ze bigB udelal Diablo 3 prakticky na stejnym principu jak pay to win flashovky treba od bigpointu. Porad nejak nechapu co je dobry na hre kde si hrac zaplati eurama nejaky vyhody. Prachy proste do hry nepatri, alespon podle me. *11*
-
to slayerer - hadat se neminim, vsak si to muze kazdy spocitat sam, droprate itemu na D2 existuje
-
no nemáš pravdu pane "omg"
-
to je stejny jako predmety z Firelands ve wowku, daji se nafarmit za par hodin a stoji 30k goldu na mem serveru, to je 50-100 dolaru realnych penez, zalezi na tom kde bys to zlato nakupoval.
jde o to ze ty predmety lide kupuji -
jj to jsou lide, kteri vylezli ze zakladky, sedli si na prd...le a prachy jim samy zacaly padat do klina lol...
-
ted jsem jen tak namatkou otevrel nejaky obchod se zlatem do wow, 3k gold za 10 dolaru. Kdyz se spustil cataclysm tak nektere predmety se prodavali za 50k , 30k je ted bezna cena za predmet. To je 100-150 dolaru za predmet.