Přejít na výpis diskuzí
Aukce v Diablu III pojedou přes PayPal
15.9.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
A ty se nauč číst mezi řádky a nevěřit všemu co píšou.
-
aháá a já jsem měl do teď za to, že bude mít nálepku 3+ kvůli dysneyovskému pojetí *1*
-
Dělají hru pro obojí, předměty za reálné peníze nemusíte vůbec nakupovat.
-
Nejdřív si o tom něco přečti a pak to komentuj, jsi úplně mimo...
-
Dik Diablo 2 a Sacred jsou proste nebe a dudy (spis nebe a bugy) a jeste nekolik let od sebe...
-
Delaji vubec hru pro zabavu, nebo internetovy obchod?! :(
-
ani moc ne :) rozhodne jich bude min, jak fracku ve woku :D aukce, krev a brutalita....diablo 3 bude 16+ ale spis bych rekl, ze 18+ prave diky aukci
-
No nemuzou dovolit, nezapomen ze 90% fnousku Blizzardu mu to odpusti jenom proto ze je to Blizzard :) Je to same jako kdyz byla diskuze o tom byt online, deset procent si stezovalo a devadesat to obhajovalo, ale kdyby s timhle prisel nekdo jiny, tak tu firmu ukamenujou :) Je to vlastne takovej Apple herniho prumyslu :D
-
v podstate ma pravdu. na druhou stranu, kdyz si pustite videa s vysvetlenim proc to tak udelali, tak to nejsou zadne trapne fraze, ale opravdu to ma hlavu a patu.....i kdyz me to "zruseni" statu a skillu taky vadi :)
-
Oni by asi i chtěli, ale nemůžou si to dovolit, takže musejí jít touhle cestou.
Když se na to podívám zpětně, tak za celou dobu co hraju WOW a SC 2, tak mě nikdy Blizzard nenutil platit nic navíc.
Aukce je skvělý způsob jak na hře vydělat něco víc, jak platit infrastrukturu serverů a služeb a přitom nezatěžovat hráče nějakými poplatky pokud on sám nechce.
Já osobně plánuji nejdřív nějaké věci zkusit prodat a jakmile budu mít nějaký kapitál, tak si možná něco na aukci i koupím, bez toho, aniž bych do toho vložil vlastní reálné peníze. -
To zas bude decek co si naivne usmysli ze si hranim budou vydelavat *1*
-
No a jak se s takovym clovekem domluvis? Nekde na foru? Vubec by mne neprekvapilo kdyby Blizz hlidal fora a kdyz zjisti ze se pokousis produkt jinak nez prez aukci tak dostanes BAN.
A vsichni hraci pritom budou Blizzu tleskat :) -
Bude, zadny "singl" neexistuje. Hrajes porad stejne akorad sam.
-
Hry od Blizzardu zasadne nehraji, jelikoz na ne mam averzi. Kdyz byl Starcraft tak jsem hraval Command & Conquer, kdyz Diablo 2, tak jsem hraval Sacred. Ale kazdopadne jsem zvedav jak to bude vsechno v realu fungovat. Blizzard si vymyslel dalsi zlatej dul, takze co se tyce jejich obchodniho modelu, musim tleskat. Jako hrac jsem ovsem na pozoru, jelikoz to muze byt dvojsecna zbran, na jedne strane mi to umozni za nejaky peniz dokoupit predmety, ktere mi treba chybi do sady, ale na druhe strane mi nikdo nezaruci ze se Blizzard nezblazni a nezacne mi do hry cpat transakce uplne za vsechno ... uvidime co prinese cas.
-
proc nekomu doporucujes takovou blbost ?
-
toho by se dalo vyuzit, on by se nekdo nasel kdo by odemne predmet koupil a tak bych vydelaval pomoci hry
-
Ok, takže Blizzard ti umožní jednoduše a bezpečně obchodovat na burze za malý a ke všemu fixní poplatek a ty raději půjdeš na ilegální stránky prolezlé scamy a budeš platit někomu, kdo ti následně ukradne účet.
Je fakt šílený problém platit někomu poplatek za to, že můžeš používat jejich systém k vlastnímu obohacení.
Podle mě je aukce rozhodně lepší systém jak platit za hru (navíc, když se toho vůbec nemusíte účastnit a vůbec vás to neomezí ve hraní), než FTP nebo měsíční poplatky za Battlenet. -
jako ze poslat item jinemu hraci zadarmo nepujde? jen pres placeny paypal??? to asi ne ze takze pokud pujdou itemy posilat v ramci hry zdarma pujde to prodat jinde a po prijmu penez poslat, otazka je jestli se bude chtit riskovat ze zaplatim a on mi to pak nekdo neposle takze stejne vsichni skonci na oficialni aukci...
-
jestli jsi cinan co mu budou stacit 2$ na den proc ne *1* *1* *1*
-
Mam pocit ze to je jeden z hlavnich duvodu proc budes muset byt online a postavu mit ulozenou na serveru Blizzardu ;)