Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok jsem ochoten zaplatit jinemu hráči realne penize za nejaky predmet, ale nechápu proč z toho má dostat poplatek i Blizzard. Jiste vzniknou i burzy ktere pojedou mimo tohoto oficialniho systemu a ja budu z principu nakupovat jen tam a to same doporučuju i ostatnim hračum.
    • proc nekomu doporucujes takovou blbost ?
    • Ok, takže Blizzard ti umožní jednoduše a bezpečně obchodovat na burze za malý a ke všemu fixní poplatek a ty raději půjdeš na ilegální stránky prolezlé scamy a budeš platit někomu, kdo ti následně ukradne účet.

Je fakt šílený problém platit někomu poplatek za to, že můžeš používat jejich systém k vlastnímu obohacení.

Podle mě je aukce rozhodně lepší systém jak platit za hru (navíc, když se toho vůbec nemusíte účastnit a vůbec vás to neomezí ve hraní), než FTP nebo měsíční poplatky za Battlenet.
    • XorxoxTalarius
      Mam pocit ze to je jeden z hlavnich duvodu proc budes muset byt online a postavu mit ulozenou na serveru Blizzardu ;)
      • jako ze poslat item jinemu hraci zadarmo nepujde? jen pres placeny paypal??? to asi ne ze takze pokud pujdou itemy posilat v ramci hry zdarma pujde to prodat jinde a po prijmu penez poslat, otazka je jestli se bude chtit riskovat ze zaplatim a on mi to pak nekdo neposle takze stejne vsichni skonci na oficialni aukci...
        • XorxoxTalarius
          No a jak se s takovym clovekem domluvis? Nekde na foru? Vubec by mne neprekvapilo kdyby Blizz hlidal fora a kdyz zjisti ze se pokousis produkt jinak nez prez aukci tak dostanes BAN.
          A vsichni hraci pritom budou Blizzu tleskat :)
    • Preed
      To je tak debilny post az to boli,tie tvoje burzy ''ktere pojedou mimo tohoto oficialniho systemu'' su tu asi odjakziva a vola sa to goldfarming pripadne nejaky ekvivalent toho s itemami v hrach kde sa to da predavat ako diablo 2 a cely ten offcialny system vznikol koli tomu aby to hraci prestali pouzivat a blizzard dostane poplatok preto lebo je to ich hra,ich system a chcu zarobit prachy,tak preto.
  • Co to s tím dělaj ježiš?...doufám že když to vudu hrát sám v singlu tak mě nic takového otravovat nebude.../snad tam není možnost kupvoat si itemy do ''kampaně'' to by dost ztrácelo smysl
    • Bude, zadny "singl" neexistuje. Hrajes porad stejne akorad sam.
  • Tak tak se to dělá. Prodat hru za 1500, zrušit staty a skilly a udělat vyvoj postavy uplne zavisly na itemech a za ty si nechat platit. Jen tak dál. :-)
    • Souhlas, maji to chlapci pěkně vychytaný, jen co je pravda, a fans tleskají a tleskají, však je to Blizzard.
    • Nejdřív si o tom něco přečti a pak to komentuj, jsi úplně mimo...
      • A ty se nauč číst mezi řádky a nevěřit všemu co píšou.
        • To by mě teda zajímalo čemu nemám věřit co psali, to mě prosím vysvětlete.

Samozřejmě, že vaše postava bude závislá na itemech, ale to byla i v Diablu 2. Itemy můžete získat z dropu, craftu a nebo z aukce za goldy + k tomu máte možnost navíc je i koupit za reálné peníze, ale do to vás nikdo nenutí!
    • v podstate ma pravdu. na druhou stranu, kdyz si pustite videa s vysvetlenim proc to tak udelali, tak to nejsou zadne trapne fraze, ale opravdu to ma hlavu a patu.....i kdyz me to "zruseni" statu a skillu taky vadi :)
      • Mohl by si mi nějaké to vysvětlení napsat? Jen tak stručně rychle, díky.
    • vidím že jsi taky Betu testoval jako divej že máš takové přesné informace :D :D :D
      • A voni v bete kseftujou a itemama pres paypal ze maj takovej prehled?
  • hh...zaplat a pak vypal ;]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit