Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
Kvůli jedné dobré hře?
-
Krucifix, ak je nejaky dovod kupovat si Play Station, tak je to Quantic Dreams... a ze je to dovod sakra velky.
-
copa tohle je skloňování?
-
a ja bych rek ze "android" se nesklonuje :)
-
podle mě jak v který větě. oboje mi přijde rovnocenné
-
Co myslíte, který tvar je vhodnější? Androidice nebo androidka?
-
keď čítam príspevky tak mám pocit, že sa asi pozerám na iné video... shadery sú doslova odpudivé, spracovanie priemerné, efekty priemerné, námet otrepaný, animácie takisto ničím výnimočné.
-
jo pepane mas recht. ja si uz chystal ubrousek a nakonec z toho nic nebylo *13*
-
je to blbost nebyly ji vydet kozi *9*
-
Jen opravím -- Samaritan je od Epicu -- a dodám za sebe to, že jakkoli je UE3.x ultimátní engine co do efektů a schopností grafiky, tak na mimické podání zde předvedené teda nemá. (Ale možná je to jen tím, že Samaritan nebyl určen k předvedení mimiky.)
-
Dech beroucí. jestli se z toho vyklube někdy hra .... tak zas jen na PS3 :( ... což mě mrzí :(
-
skus si pozriet Ghost in Shell, Animatrix
-
:) nakoniec to vsetko bola len sucast iniciacie.
-
Co má Samaritan společného s ID?
-
To je vono - když dělaj nějaký techdemo, daj do toho maximum - je to přeci jen krátká animace v enginu - úroveň animace tedy táhnou tak vysoko jak to jen jde.
Když pak ale dělaj celou hru, která má několik hodin, nemaj už takový možnosti se vším si tolik vyhrát, všechno dotáhnout k dokonalosti.
Někde jsem slyšel hodnocení filmové produkce, že když se spočítá rozpočet ku jedné minutě výsledného filmu/klipu, tak krátký reklamy z toho vychází úplně nejdráž - půl minutovej shot, ale aranžuje se v něm úplně všechno a všechno se snažej udělat co nejlíp - v reklamách obvykle nenajdeme chyby jako ve filmech, kdy se někde mihne člen štábu, něco se zapomene zakrýt atd. Stejně to vypadá u techdema a výsledné hry. -
jsem zvedavej jestli to bude jedno z tech "tech dem" ktery se pozdeji ukazou byt ukazkou ze skutecnyho projektu...docela bych byl pro, libi se mi to i napadem i kdyz jak uz tu nekdo psal neni to zrovna originalni.
-
Fantastické. Skoro mám cukání pořídit si PS3 a ten Heavy Rain si zahrát. *5*
-
Ale jo. Nápad není nejvíc origo, ale malá pocta Assimovi nikdy neuškodí. Kdyby jí rozmontovali, bylo by to působivější. Ale přesto si myslím, že je to velmi dobrý kousek, na mě zapůsobil dokonale. Možná je to technické demo, ale od okamžiku "What is this shit?" (či jak) jsem se úplně vykašlal na sledování mimiky a jen se zatajeným dechem sledoval celou scenérii. QD vědí, jak v hráči vzbudit emoce. Za mě mají bod.
(navíc víme, jak to bylo s castingem. kdyby Karu rozmontovali, nemohla by se objevit v žádné jejich hře ;) ) -
Hodne tomu celemu dodava paradne arogantni dabing toho technika nebo co to je
-
Mě zfackovalo už to zastavení strojů. I když to je možná tím, že nenásleduje otazník, ale jen pozvolné tři tečky s usopleným vykřičníkem na konci.
Připomíná mi to ultimátní "fuck up the ending" skill páně Spielberga