Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Od: "I want to live" mě to začalo sr*t."
  • Amylee.Anderson
    Možná to téma neni originální, ale rozhodně velmi zajímavé :) Třeba se mi strašně líbilo v Animatrixu, jak stroje ovládly lidstvo.
  • smejki
    shit! moc pěkné, i když mojí nátuře by spíš sedělo, kdyby to skončilo zatmívačkou a zvukem nadále pracujících strojů v čase 4:40.
    takhle je to přízemně patetické.
  • Jinak si myslim,ze by tohle mohl byt zajimavy namet na hru.Treba se dockame.
  • Ty to mas v hlave asi hodne pomotane co?
    Takhle chaoticky vylev myslenkovych pochodu jsem uz hodne dlouho necetl *1*
  • A to ja bych rekl,ze ne.
    Sice v tom nebyl nejaky obrovsky rozdil,ale hra vypadala prece jen trochu hur,nez to technologicke demo.
  • Po traileru na Dead Island další video, které vzbuzuje silné emoce.
  • Animace jsou na herni engine paradni,graficka uroven uz ovsem nevyvazena.
    Jde videt,ze soustredily vetsinu vykonu na ustredni postavu na ukor prostredi.
    V samotne hre uz to pravdepodobne takhle dobre vypadat nebude.
    Prece jen je rozdil mezi predskriptovanou scenou v jedne mistnosti a hrou,kde ma vypocetni vykon konzole na starosti mnohem vice veci,nez zde.
    Co me osobne treba docela mrzi je fakt,ze vetsina soucasnych her,je co se animace obliceju a postav celkove, zasekla nekde v dobe jeste pred HL2.
    Je fajn,ze aspon nekdo se snazi jit v tomhle ohledu dopredu.
    Kazdopadne tohle dilko je v ramci "in-game" animaci asi to nejlepsi,co se da v soucasnosti najit.
  • Mno tak zrovna ten napad nepatri k zrovna nejoriginalnejsim.Mozna ve sfere herniho prumyslu.
    Ale v rovine filmu a knih se nejedna o nic noveho.
  • Amylee.Anderson
    Mě se líbilo Já, robot :)
  • Treba takovej Casting, ktery byl presne takovy technologicky demo pro Heavy Rain, jako tohle, pro (jeste nevim co, asi) vypadal pak hodne stejne, jako vysledna hra.
  • Jenze on presne takovej film uz natocen byl. Jedinej rozdil je, ze to nebyla ona, ale on :) http://www.youtube.com/watch?v=HfEdBFJKavA
  • přesně tak, taky to se mnou docela zahýbalo. Programátoři a dabérka to zahráli parádně:)
  • Amylee.Anderson
    Nádherný video, skoro se mi chtělo brečet. Hlavě ten nápad, ten uplně upozadil to, jak to vypadá. Tohle by byl hezkej námět na film...Pak bych si tu přemýšlející někdo koupil..:)
  • Black_Hand
    ok, taky moznost :). na me nejvic zapusobili zpivajici turrety v kumbalu (ne ty na konci).
  • Alebo ako hovori moje otec, budeme svietit petrolejkou. *3*
  • Jo, od Heavy Rainu se zase posunuli o kus dál. Ale řekl bych, že to není jen o grafickým výkonu toho jejich enginu, ale hlavně o tom, kolik věnovali času a pečlivosti tý animaci. Ostatně to je podle mě kámen úrazu většiny dnešních her - na screenshotu to vypadá úchvatně: všechny ty odlesky, světelné efekty, jemné stíny, ambient oclusion, antialiasing, teselace ... ... ... ale když to pak člověk vidí v pohybu, tak to je úroveň animací, která celkový dojem obvykle táhne dolu.
  • lol. jaky trapny vylev konzoloveho pubertaka :) a chudacik veril ze ten maly diss na MW3 to nejak zachrani.
  • Mluvící brambora mě téměř rozbrečela *15*
  • Malleth
    Mě spíš příjde že to moc tlačej v Bioshock Infinite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit