Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
Od: "I want to live" mě to začalo sr*t."
-
Možná to téma neni originální, ale rozhodně velmi zajímavé :) Třeba se mi strašně líbilo v Animatrixu, jak stroje ovládly lidstvo.
-
shit! moc pěkné, i když mojí nátuře by spíš sedělo, kdyby to skončilo zatmívačkou a zvukem nadále pracujících strojů v čase 4:40.
takhle je to přízemně patetické. -
Jinak si myslim,ze by tohle mohl byt zajimavy namet na hru.Treba se dockame.
-
Ty to mas v hlave asi hodne pomotane co?
Takhle chaoticky vylev myslenkovych pochodu jsem uz hodne dlouho necetl *1* -
A to ja bych rekl,ze ne.
Sice v tom nebyl nejaky obrovsky rozdil,ale hra vypadala prece jen trochu hur,nez to technologicke demo. -
Po traileru na Dead Island další video, které vzbuzuje silné emoce.
-
Animace jsou na herni engine paradni,graficka uroven uz ovsem nevyvazena.
Jde videt,ze soustredily vetsinu vykonu na ustredni postavu na ukor prostredi.
V samotne hre uz to pravdepodobne takhle dobre vypadat nebude.
Prece jen je rozdil mezi predskriptovanou scenou v jedne mistnosti a hrou,kde ma vypocetni vykon konzole na starosti mnohem vice veci,nez zde.
Co me osobne treba docela mrzi je fakt,ze vetsina soucasnych her,je co se animace obliceju a postav celkove, zasekla nekde v dobe jeste pred HL2.
Je fajn,ze aspon nekdo se snazi jit v tomhle ohledu dopredu.
Kazdopadne tohle dilko je v ramci "in-game" animaci asi to nejlepsi,co se da v soucasnosti najit. -
Mno tak zrovna ten napad nepatri k zrovna nejoriginalnejsim.Mozna ve sfere herniho prumyslu.
Ale v rovine filmu a knih se nejedna o nic noveho. -
Mě se líbilo Já, robot :)
-
Treba takovej Casting, ktery byl presne takovy technologicky demo pro Heavy Rain, jako tohle, pro (jeste nevim co, asi) vypadal pak hodne stejne, jako vysledna hra.
-
Jenze on presne takovej film uz natocen byl. Jedinej rozdil je, ze to nebyla ona, ale on :) http://www.youtube.com/watch?v=HfEdBFJKavA
-
přesně tak, taky to se mnou docela zahýbalo. Programátoři a dabérka to zahráli parádně:)
-
Nádherný video, skoro se mi chtělo brečet. Hlavě ten nápad, ten uplně upozadil to, jak to vypadá. Tohle by byl hezkej námět na film...Pak bych si tu přemýšlející někdo koupil..:)
-
ok, taky moznost :). na me nejvic zapusobili zpivajici turrety v kumbalu (ne ty na konci).
-
Alebo ako hovori moje otec, budeme svietit petrolejkou. *3*
-
Jo, od Heavy Rainu se zase posunuli o kus dál. Ale řekl bych, že to není jen o grafickým výkonu toho jejich enginu, ale hlavně o tom, kolik věnovali času a pečlivosti tý animaci. Ostatně to je podle mě kámen úrazu většiny dnešních her - na screenshotu to vypadá úchvatně: všechny ty odlesky, světelné efekty, jemné stíny, ambient oclusion, antialiasing, teselace ... ... ... ale když to pak člověk vidí v pohybu, tak to je úroveň animací, která celkový dojem obvykle táhne dolu.
-
lol. jaky trapny vylev konzoloveho pubertaka :) a chudacik veril ze ten maly diss na MW3 to nejak zachrani.
-
Mluvící brambora mě téměř rozbrečela *15*
-
Mě spíš příjde že to moc tlačej v Bioshock Infinite