Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krucifix, ak je nejaky dovod kupovat si Play Station, tak je to Quantic Dreams... a ze je to dovod sakra velky.
    • Kvůli jedné dobré hře?
  • Co myslíte, který tvar je vhodnější? Androidice nebo androidka?
    • a ja bych rek ze "android" se nesklonuje :)
      • smejki
        copa tohle je skloňování?
    • smejki
      podle mě jak v který větě. oboje mi přijde rovnocenné
  • Mechwarrior_bw
    keď čítam príspevky tak mám pocit, že sa asi pozerám na iné video... shadery sú doslova odpudivé, spracovanie priemerné, efekty priemerné, námet otrepaný, animácie takisto ničím výnimočné.
  • je to blbost nebyly ji vydet kozi *9*
    • jo pepane mas recht. ja si uz chystal ubrousek a nakonec z toho nic nebylo *13*
  • Dech beroucí. jestli se z toho vyklube někdy hra .... tak zas jen na PS3 :( ... což mě mrzí :(
  • jsem zvedavej jestli to bude jedno z tech "tech dem" ktery se pozdeji ukazou byt ukazkou ze skutecnyho projektu...docela bych byl pro, libi se mi to i napadem i kdyz jak uz tu nekdo psal neni to zrovna originalni.
  • Fantastické. Skoro mám cukání pořídit si PS3 a ten Heavy Rain si zahrát. *5*
  • Ale jo. Nápad není nejvíc origo, ale malá pocta Assimovi nikdy neuškodí. Kdyby jí rozmontovali, bylo by to působivější. Ale přesto si myslím, že je to velmi dobrý kousek, na mě zapůsobil dokonale. Možná je to technické demo, ale od okamžiku "What is this shit?" (či jak) jsem se úplně vykašlal na sledování mimiky a jen se zatajeným dechem sledoval celou scenérii. QD vědí, jak v hráči vzbudit emoce. Za mě mají bod.
    (navíc víme, jak to bylo s castingem. kdyby Karu rozmontovali, nemohla by se objevit v žádné jejich hře ;) )
    • :) nakoniec to vsetko bola len sucast iniciacie.
  • Hodne tomu celemu dodava paradne arogantni dabing toho technika nebo co to je
  • smejki
    shit! moc pěkné, i když mojí nátuře by spíš sedělo, kdyby to skončilo zatmívačkou a zvukem nadále pracujících strojů v čase 4:40.
    takhle je to přízemně patetické.
    • Cahir
      Od: "I want to live" mě to začalo sr*t."
      • smejki
        Mě zfackovalo už to zastavení strojů. I když to je možná tím, že nenásleduje otazník, ale jen pozvolné tři tečky s usopleným vykřičníkem na konci.
        Připomíná mi to ultimátní "fuck up the ending" skill páně Spielberga

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit