Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
Animace jsou na herni engine paradni,graficka uroven uz ovsem nevyvazena.
Jde videt,ze soustredily vetsinu vykonu na ustredni postavu na ukor prostredi.
V samotne hre uz to pravdepodobne takhle dobre vypadat nebude.
Prece jen je rozdil mezi predskriptovanou scenou v jedne mistnosti a hrou,kde ma vypocetni vykon konzole na starosti mnohem vice veci,nez zde.
Co me osobne treba docela mrzi je fakt,ze vetsina soucasnych her,je co se animace obliceju a postav celkove, zasekla nekde v dobe jeste pred HL2.
Je fajn,ze aspon nekdo se snazi jit v tomhle ohledu dopredu.
Kazdopadne tohle dilko je v ramci "in-game" animaci asi to nejlepsi,co se da v soucasnosti najit. -
-
Jinak si myslim,ze by tohle mohl byt zajimavy namet na hru.Treba se dockame.
-
-
Nádherný video, skoro se mi chtělo brečet. Hlavě ten nápad, ten uplně upozadil to, jak to vypadá. Tohle by byl hezkej námět na film...Pak bych si tu přemýšlející někdo koupil..:)
-
-
skus si pozriet Ghost in Shell, Animatrix
-
Po traileru na Dead Island další video, které vzbuzuje silné emoce.
-
Mno tak zrovna ten napad nepatri k zrovna nejoriginalnejsim.Mozna ve sfere herniho prumyslu.
Ale v rovine filmu a knih se nejedna o nic noveho. -
-
Možná to téma neni originální, ale rozhodně velmi zajímavé :) Třeba se mi strašně líbilo v Animatrixu, jak stroje ovládly lidstvo.
-
-
Jenze on presne takovej film uz natocen byl. Jedinej rozdil je, ze to nebyla ona, ale on :) http://www.youtube.com/watch?v=HfEdBFJKavA
-
-
Mě se líbilo Já, robot :)
-
-
přesně tak, taky to se mnou docela zahýbalo. Programátoři a dabérka to zahráli parádně:)
-
-
Jo, od Heavy Rainu se zase posunuli o kus dál. Ale řekl bych, že to není jen o grafickým výkonu toho jejich enginu, ale hlavně o tom, kolik věnovali času a pečlivosti tý animaci. Ostatně to je podle mě kámen úrazu většiny dnešních her - na screenshotu to vypadá úchvatně: všechny ty odlesky, světelné efekty, jemné stíny, ambient oclusion, antialiasing, teselace ... ... ... ale když to pak člověk vidí v pohybu, tak to je úroveň animací, která celkový dojem obvykle táhne dolu.
-
-
Treba takovej Casting, ktery byl presne takovy technologicky demo pro Heavy Rain, jako tohle, pro (jeste nevim co, asi) vypadal pak hodne stejne, jako vysledna hra.
-
-
A to ja bych rekl,ze ne.
Sice v tom nebyl nejaky obrovsky rozdil,ale hra vypadala prece jen trochu hur,nez to technologicke demo. -
-
To je vono - když dělaj nějaký techdemo, daj do toho maximum - je to přeci jen krátká animace v enginu - úroveň animace tedy táhnou tak vysoko jak to jen jde.
Když pak ale dělaj celou hru, která má několik hodin, nemaj už takový možnosti se vším si tolik vyhrát, všechno dotáhnout k dokonalosti.
Někde jsem slyšel hodnocení filmové produkce, že když se spočítá rozpočet ku jedné minutě výsledného filmu/klipu, tak krátký reklamy z toho vychází úplně nejdráž - půl minutovej shot, ale aranžuje se v něm úplně všechno a všechno se snažej udělat co nejlíp - v reklamách obvykle nenajdeme chyby jako ve filmech, kdy se někde mihne člen štábu, něco se zapomene zakrýt atd. Stejně to vypadá u techdema a výsledné hry.
-
-
-
-
hodne dobry,hlavne po ctvrty minute.bral bych dalsi hru ve stylu heavy rain,nekde z budoucnosti ala blade runner,to by bylo paradni.heavy rain je fakt jedinecny zazitek a doufam ze quantic dream nebude zkouset neco jinyho a pracuje na dalsim kousku.farenheit dobry,heavy rain hodne dobry,3...brzy se urcite dozvime vic
-
Nejak jste zapomeli pomlouvat konzole, chytraci.......PS3
-
-
Jako konzolove techdemo pekne, ale vic sa me libilo techdemo Samaritan od ID.
http://www.youtube.com/watch?v=9Leohvejqyo -
-
Jen opravím -- Samaritan je od Epicu -- a dodám za sebe to, že jakkoli je UE3.x ultimátní engine co do efektů a schopností grafiky, tak na mimické podání zde předvedené teda nemá. (Ale možná je to jen tím, že Samaritan nebyl určen k předvedení mimiky.)
-
Co má Samaritan společného s ID?
-
-
Tak je fakt, že být to na PC, vypadá to stokrát líp, ale na PS3 to není špatný :)
-
-
Melo by to stokrat vetsi rozliseni a stokrat vic barev?
Je fajn ze konzole i po sesti letech maji co rict a mohou ohromit, na druhou stranu je to mala uzavrena mistnost. Kdo vi jak je to pouzitelne v praxi, ve hre s rozlehlymi prostorami, fyzikou, ai a podobne. Takze ja bych z toho nedelal predcasne zavery. -
praveze kdyby to bylo na PC tak by to posraly jak by to jenom slo bylo by to moc detailni a moc barevne a strasne preplacane grafikou takze hodne moc umele takto to vypada fakt brutalne a de videt ze ostani firmy co se tyka SONY!!maji hoooodne ale hooodne moc daleko same koko..tiny delaji na PC!krome ME3,D3 a BF3, MW3 nepocitam to je blbost a nuda na entou
-
-
Ty to mas v hlave asi hodne pomotane co?
Takhle chaoticky vylev myslenkovych pochodu jsem uz hodne dlouho necetl *1* -
lol. jaky trapny vylev konzoloveho pubertaka :) a chudacik veril ze ten maly diss na MW3 to nejak zachrani.
-
-
Nelze *5*
-
-
-
Nightmare fuel... ten obličej je dost strašidelnej.
-
Takže to je ta technologie jak umí zároveň snímat mimiku i pohyby těla?
-
Ty fole skoro jsem to nemohl dokoukat jak ji zacali demontovat
-
velmi pekne. hlavne technologicky. obsahovo trochu pateticke ale aj take treba
-
Výborné, výborné, výborné! Myslím že krásný přenos emocí do hry, kterým se dá věřit. Tohle si dokážu představit jako úžasný úvod do hry.