Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
Nádherný video, skoro se mi chtělo brečet. Hlavě ten nápad, ten uplně upozadil to, jak to vypadá. Tohle by byl hezkej námět na film...Pak bych si tu přemýšlející někdo koupil..:)
-
-
skus si pozriet Ghost in Shell, Animatrix
-
Po traileru na Dead Island další video, které vzbuzuje silné emoce.
-
Mno tak zrovna ten napad nepatri k zrovna nejoriginalnejsim.Mozna ve sfere herniho prumyslu.
Ale v rovine filmu a knih se nejedna o nic noveho. -
-
Možná to téma neni originální, ale rozhodně velmi zajímavé :) Třeba se mi strašně líbilo v Animatrixu, jak stroje ovládly lidstvo.
-
-
Jenze on presne takovej film uz natocen byl. Jedinej rozdil je, ze to nebyla ona, ale on :) http://www.youtube.com/watch?v=HfEdBFJKavA
-
-
Mě se líbilo Já, robot :)
-
-
přesně tak, taky to se mnou docela zahýbalo. Programátoři a dabérka to zahráli parádně:)
-
-
At z toho nametu udelaji hru, prosim *14*
-
paráda, docela mě to i dojalo :)
-
Ale jo. Nápad není nejvíc origo, ale malá pocta Assimovi nikdy neuškodí. Kdyby jí rozmontovali, bylo by to působivější. Ale přesto si myslím, že je to velmi dobrý kousek, na mě zapůsobil dokonale. Možná je to technické demo, ale od okamžiku "What is this shit?" (či jak) jsem se úplně vykašlal na sledování mimiky a jen se zatajeným dechem sledoval celou scenérii. QD vědí, jak v hráči vzbudit emoce. Za mě mají bod.
(navíc víme, jak to bylo s castingem. kdyby Karu rozmontovali, nemohla by se objevit v žádné jejich hře ;) ) -
-
:) nakoniec to vsetko bola len sucast iniciacie.
-
-
nemam slov...
-
Heuréka, pláče! Doufám, že z toho vyleze opět "dílo" co bude za to stát ho hrát.
-
Výborné, výborné, výborné! Myslím že krásný přenos emocí do hry, kterým se dá věřit. Tohle si dokážu představit jako úžasný úvod do hry.
-
Jo, od Heavy Rainu se zase posunuli o kus dál. Ale řekl bych, že to není jen o grafickým výkonu toho jejich enginu, ale hlavně o tom, kolik věnovali času a pečlivosti tý animaci. Ostatně to je podle mě kámen úrazu většiny dnešních her - na screenshotu to vypadá úchvatně: všechny ty odlesky, světelné efekty, jemné stíny, ambient oclusion, antialiasing, teselace ... ... ... ale když to pak člověk vidí v pohybu, tak to je úroveň animací, která celkový dojem obvykle táhne dolu.
-
-
Treba takovej Casting, ktery byl presne takovy technologicky demo pro Heavy Rain, jako tohle, pro (jeste nevim co, asi) vypadal pak hodne stejne, jako vysledna hra.
-
-
A to ja bych rekl,ze ne.
Sice v tom nebyl nejaky obrovsky rozdil,ale hra vypadala prece jen trochu hur,nez to technologicke demo. -
-
To je vono - když dělaj nějaký techdemo, daj do toho maximum - je to přeci jen krátká animace v enginu - úroveň animace tedy táhnou tak vysoko jak to jen jde.
Když pak ale dělaj celou hru, která má několik hodin, nemaj už takový možnosti se vším si tolik vyhrát, všechno dotáhnout k dokonalosti.
Někde jsem slyšel hodnocení filmové produkce, že když se spočítá rozpočet ku jedné minutě výsledného filmu/klipu, tak krátký reklamy z toho vychází úplně nejdráž - půl minutovej shot, ale aranžuje se v něm úplně všechno a všechno se snažej udělat co nejlíp - v reklamách obvykle nenajdeme chyby jako ve filmech, kdy se někde mihne člen štábu, něco se zapomene zakrýt atd. Stejně to vypadá u techdema a výsledné hry.
-
-
-
-
super, jako všechno od Davida :).. Ne vážně, s těmahle etickejma problémama se bude lidstvo muset jednou vypořádat(to už tu my nebudem jak vidim tempo pokroku), prostě Asimov nastudovanej dokonale :)
-
-
Alebo ako hovori moje otec, budeme svietit petrolejkou. *3*
-
-
Tak to je drsný i na Kratose