Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty fole skoro jsem to nemohl dokoukat jak ji zacali demontovat
  • hodne dobry,hlavne po ctvrty minute.bral bych dalsi hru ve stylu heavy rain,nekde z budoucnosti ala blade runner,to by bylo paradni.heavy rain je fakt jedinecny zazitek a doufam ze quantic dream nebude zkouset neco jinyho a pracuje na dalsim kousku.farenheit dobry,heavy rain hodne dobry,3...brzy se urcite dozvime vic
  • Hodne tomu celemu dodava paradne arogantni dabing toho technika nebo co to je
  • Krásné video, hezká ukázka technologie. Akorát už se mi lehce začíná zajídat archetyp "sexy a jako živá" androidka. Archetyp muže má v obecné science-fiction skoro vždy někde odhalený kus oceli (asi aby to vypadlo drsněji) a celkově se projevuje jako mechanická bytost, zatímco u žen se cílí na co největší nerozeznatelnost od reálné ženy. Rád bych viděl konečně pořádného chlapa - androida ^_^.
    • Pravda. Když to fungovalo v Blade Runnerovi...
  • get back to the kitchen!
  • Dech beroucí. jestli se z toho vyklube někdy hra .... tak zas jen na PS3 :( ... což mě mrzí :(
  • No a nerozebral ... takhle to dopadá , když vám do vaší tvůrčí vize mluví ženská ;)
  • smejki
    shit! moc pěkné, i když mojí nátuře by spíš sedělo, kdyby to skončilo zatmívačkou a zvukem nadále pracujících strojů v čase 4:40.
    takhle je to přízemně patetické.
    • Cahir
      Od: "I want to live" mě to začalo sr*t."
      • smejki
        Mě zfackovalo už to zastavení strojů. I když to je možná tím, že nenásleduje otazník, ale jen pozvolné tři tečky s usopleným vykřičníkem na konci.
        Připomíná mi to ultimátní "fuck up the ending" skill páně Spielberga
  • Fantastické. Skoro mám cukání pořídit si PS3 a ten Heavy Rain si zahrát. *5*
  • Animace jsou na herni engine paradni,graficka uroven uz ovsem nevyvazena.
    Jde videt,ze soustredily vetsinu vykonu na ustredni postavu na ukor prostredi.
    V samotne hre uz to pravdepodobne takhle dobre vypadat nebude.
    Prece jen je rozdil mezi predskriptovanou scenou v jedne mistnosti a hrou,kde ma vypocetni vykon konzole na starosti mnohem vice veci,nez zde.
    Co me osobne treba docela mrzi je fakt,ze vetsina soucasnych her,je co se animace obliceju a postav celkove, zasekla nekde v dobe jeste pred HL2.
    Je fajn,ze aspon nekdo se snazi jit v tomhle ohledu dopredu.
    Kazdopadne tohle dilko je v ramci "in-game" animaci asi to nejlepsi,co se da v soucasnosti najit.
    • Jinak si myslim,ze by tohle mohl byt zajimavy namet na hru.Treba se dockame.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit