Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
Ty fole skoro jsem to nemohl dokoukat jak ji zacali demontovat
-
hodne dobry,hlavne po ctvrty minute.bral bych dalsi hru ve stylu heavy rain,nekde z budoucnosti ala blade runner,to by bylo paradni.heavy rain je fakt jedinecny zazitek a doufam ze quantic dream nebude zkouset neco jinyho a pracuje na dalsim kousku.farenheit dobry,heavy rain hodne dobry,3...brzy se urcite dozvime vic
-
Hodne tomu celemu dodava paradne arogantni dabing toho technika nebo co to je
-
Krásné video, hezká ukázka technologie. Akorát už se mi lehce začíná zajídat archetyp "sexy a jako živá" androidka. Archetyp muže má v obecné science-fiction skoro vždy někde odhalený kus oceli (asi aby to vypadlo drsněji) a celkově se projevuje jako mechanická bytost, zatímco u žen se cílí na co největší nerozeznatelnost od reálné ženy. Rád bych viděl konečně pořádného chlapa - androida ^_^.
-
-
Pravda. Když to fungovalo v Blade Runnerovi...
-
-
get back to the kitchen!
-
Dech beroucí. jestli se z toho vyklube někdy hra .... tak zas jen na PS3 :( ... což mě mrzí :(
-
No a nerozebral ... takhle to dopadá , když vám do vaší tvůrčí vize mluví ženská ;)
-
shit! moc pěkné, i když mojí nátuře by spíš sedělo, kdyby to skončilo zatmívačkou a zvukem nadále pracujících strojů v čase 4:40.
takhle je to přízemně patetické. -
-
Od: "I want to live" mě to začalo sr*t."
-
-
Mě zfackovalo už to zastavení strojů. I když to je možná tím, že nenásleduje otazník, ale jen pozvolné tři tečky s usopleným vykřičníkem na konci.
Připomíná mi to ultimátní "fuck up the ending" skill páně Spielberga
-
-
-
Fantastické. Skoro mám cukání pořídit si PS3 a ten Heavy Rain si zahrát. *5*
-
Animace jsou na herni engine paradni,graficka uroven uz ovsem nevyvazena.
Jde videt,ze soustredily vetsinu vykonu na ustredni postavu na ukor prostredi.
V samotne hre uz to pravdepodobne takhle dobre vypadat nebude.
Prece jen je rozdil mezi predskriptovanou scenou v jedne mistnosti a hrou,kde ma vypocetni vykon konzole na starosti mnohem vice veci,nez zde.
Co me osobne treba docela mrzi je fakt,ze vetsina soucasnych her,je co se animace obliceju a postav celkove, zasekla nekde v dobe jeste pred HL2.
Je fajn,ze aspon nekdo se snazi jit v tomhle ohledu dopredu.
Kazdopadne tohle dilko je v ramci "in-game" animaci asi to nejlepsi,co se da v soucasnosti najit. -
-
Jinak si myslim,ze by tohle mohl byt zajimavy namet na hru.Treba se dockame.
-