Přejít na výpis diskuzí
Autoři Heavy Rain ukázali androidici, která myslí
8.3.2012 | levis
71 příspěvků
-
jsem zvedavej jestli to bude jedno z tech "tech dem" ktery se pozdeji ukazou byt ukazkou ze skutecnyho projektu...docela bych byl pro, libi se mi to i napadem i kdyz jak uz tu nekdo psal neni to zrovna originalni.
-
je to blbost nebyly ji vydet kozi *9*
-
-
jo pepane mas recht. ja si uz chystal ubrousek a nakonec z toho nic nebylo *13*
-
-
Nejak jste zapomeli pomlouvat konzole, chytraci.......PS3
-
-
Jako konzolove techdemo pekne, ale vic sa me libilo techdemo Samaritan od ID.
http://www.youtube.com/watch?v=9Leohvejqyo -
-
Jen opravím -- Samaritan je od Epicu -- a dodám za sebe to, že jakkoli je UE3.x ultimátní engine co do efektů a schopností grafiky, tak na mimické podání zde předvedené teda nemá. (Ale možná je to jen tím, že Samaritan nebyl určen k předvedení mimiky.)
-
Co má Samaritan společného s ID?
-
-
Tak je fakt, že být to na PC, vypadá to stokrát líp, ale na PS3 to není špatný :)
-
-
Melo by to stokrat vetsi rozliseni a stokrat vic barev?
Je fajn ze konzole i po sesti letech maji co rict a mohou ohromit, na druhou stranu je to mala uzavrena mistnost. Kdo vi jak je to pouzitelne v praxi, ve hre s rozlehlymi prostorami, fyzikou, ai a podobne. Takze ja bych z toho nedelal predcasne zavery. -
praveze kdyby to bylo na PC tak by to posraly jak by to jenom slo bylo by to moc detailni a moc barevne a strasne preplacane grafikou takze hodne moc umele takto to vypada fakt brutalne a de videt ze ostani firmy co se tyka SONY!!maji hoooodne ale hooodne moc daleko same koko..tiny delaji na PC!krome ME3,D3 a BF3, MW3 nepocitam to je blbost a nuda na entou
-
-
Ty to mas v hlave asi hodne pomotane co?
Takhle chaoticky vylev myslenkovych pochodu jsem uz hodne dlouho necetl *1* -
lol. jaky trapny vylev konzoloveho pubertaka :) a chudacik veril ze ten maly diss na MW3 to nejak zachrani.
-
-
Nelze *5*
-
-