Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem zvedavej jestli to bude jedno z tech "tech dem" ktery se pozdeji ukazou byt ukazkou ze skutecnyho projektu...docela bych byl pro, libi se mi to i napadem i kdyz jak uz tu nekdo psal neni to zrovna originalni.
  • je to blbost nebyly ji vydet kozi *9*
    • jo pepane mas recht. ja si uz chystal ubrousek a nakonec z toho nic nebylo *13*
  • Nejak jste zapomeli pomlouvat konzole, chytraci.......PS3
    • Jako konzolove techdemo pekne, ale vic sa me libilo techdemo Samaritan od ID.
      http://www.youtube.com/watch?v=9Leohvejqyo
      • Jen opravím -- Samaritan je od Epicu -- a dodám za sebe to, že jakkoli je UE3.x ultimátní engine co do efektů a schopností grafiky, tak na mimické podání zde předvedené teda nemá. (Ale možná je to jen tím, že Samaritan nebyl určen k předvedení mimiky.)
      • Co má Samaritan společného s ID?
    • Tak je fakt, že být to na PC, vypadá to stokrát líp, ale na PS3 to není špatný :)
      • Melo by to stokrat vetsi rozliseni a stokrat vic barev?

Je fajn ze konzole i po sesti letech maji co rict a mohou ohromit, na druhou stranu je to mala uzavrena mistnost. Kdo vi jak je to pouzitelne v praxi, ve hre s rozlehlymi prostorami, fyzikou, ai a podobne. Takze ja bych z toho nedelal predcasne zavery.
      • praveze kdyby to bylo na PC tak by to posraly jak by to jenom slo bylo by to moc detailni a moc barevne a strasne preplacane grafikou takze hodne moc umele takto to vypada fakt brutalne a de videt ze ostani firmy co se tyka SONY!!maji hoooodne ale hooodne moc daleko same koko..tiny delaji na PC!krome ME3,D3 a BF3, MW3 nepocitam to je blbost a nuda na entou
        • Ty to mas v hlave asi hodne pomotane co?
          Takhle chaoticky vylev myslenkovych pochodu jsem uz hodne dlouho necetl *1*
        • lol. jaky trapny vylev konzoloveho pubertaka :) a chudacik veril ze ten maly diss na MW3 to nejak zachrani.
      • God-of-War
        Nelze *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit