-
Torchlight 2 bych si koupil jedině, kdyby k tomu dávali D3 zadara :D
-
Na T2 se rozhodně těším víc, než na D3...
-
Snadno. Vzhledem k tomu, ze Torchlight II bude stat tak polovinu toho, co pri launchy Diablo III je muj vyber jasny. Diablu III bude sleva trvat podobne dlouho jako Starcraft 2, tedy nejaky rok a pul a az pak si hodlam Diablo III koupit.
-
Tak ať, já jim to neberu. Já jen v takové hře příběh nepotřebuji.
-
To je otázka:) Zapařim oboje ale jinak snad je každýmu jasný kdo jé král klikfestů *3*
-
se vsi uctou k Torchlightu, nemyslim si ze by s Diablem 3 hral stejnou ligu :D
-
Já si teda myslím, že ten Infinite dungeon byl skvělej nápad. Možná ne úplně dotaženej, ale dobrej a v rámci možností i fungoval. Navíc, já T1 hrál kůli skvělýmu bojovýmu systému a né abych se kochal lokacemi.
-
to co je podle tebe ve hře zbytečné je to co děla diablo diablem a to proč ho mnoho tisíc lidí hraje..
-
No jestli se nepoučili z T1 a přenesly z ní příběh, tak myslím, že není se o čem bavit:) Problém bych viděl i v odladěnosti. A myslím si, že cenově stejně budou +- stejně.
-
Torchlight 1 v case vzniku vytazila akurat z nedostatku hier podobneho zanru...
Inac by som tu hru charakterizoval ako 'nahodne generovanu nudu'..
Jedina uroven na ktorej T2 moze porazit D3 je cena... -
Rozhodne D3
-
D3 nebo T2? Jednoznačně T2! Přímočařejší, akčnější, vtipnější (a pravděpodobně i levnější) - prostě osekali z Diabla zbytečnosti (rubačka podle mě nějaký hluboký příběh nepotřebuje) a naládovali ji skvělou akcí a trochou humoru! Nemůžu se dočkat!
-
Plně s tebou souhlasím, po vydání Diabla to bude mít každý akční RPG těžký.
-
Podle mě se bojej dost. Už jen proto, že nemaj DRM. A pokud bude v T2 příběh stejně podmanivej jako byl v jedničce, tak ať si rovnou hoděj mašli.
-
Nic proti Torchlight II nemam, je to paradni rubacka, ale po vydani D3 to budou mit kluci sakra tezke :)