-
To myslíš tu jednu pětinu prvního aktu? To jak D3 bude vypadat doopravdy se dozvíme až po vydání.
-
Ano chtít za 5x větší hru 2x víc je zlodějina *7*
-
překlad nebude díky tomu že hra je online-only. To by tě pak mohli za překlad zabanovat
-
Na co chces, o to nejde. Jde o prehnany fanboyovani, uz to tu zacina byt jak u TORu.
-
A nechces si to prelozit sam? Jako prekladat hru, kde je naproste minimum rozhovoru, tohle proste nepochopim, proc by to nekdo mel prekladat..........
-
Ále ľudkovia. Nerozpútavajme flame D3 vs T2.. mali by sme byť radi, že budeme mať obidva hry vonku. Každý si nájde to svoje. *3*
-
A co kdyz me proste torchlight nijak nenadchnul ale u Diabla 2 jsem travil vecery nekolik mesicu? Na co se mam tesit?
-
Ale ano, nebudem trollit, nejake plusy by sa nasli.. :)
Ale je to ako v tom filme s tymi upirmi.. Twillight ci jak sa to volalo..
"Nenutte ma vybrat.. Bo si vzdy vyberiem D3.. " :D -
T2 je potvrzené za budget cenu (cca 500Kč). D3 bude rádo za 1200Kč, což je až moc. Už i 1000Kč za hru je hodně. Chtít víc je zlodějina, zvlášť od mega firmy typu Activision-Blizzard
-
U mě je T2 jasná volba u D3 počkám co na to překladatelé. *5*
-
jen tak prozajímavost hrál si betu Diabla 3???
-
Zavírání oken ve Winech...
-
Eh, za prvy Torchlight neni tak vyhypovany. A za druhy, to fakt vetisna lidi premysli stylem D2 bylo pecka a tak musi byt D3 taky? Ono totiz D3 nebude D2 *7*
-
Docela mě mrzí, že Torchlight 2 nevyšel dřív. Zpočátku se zdálo, že chtějí Torchlight 1 a 2 schválně vydat před Diablem 3, ať diablaři mají co hrát dokud to D3 nevyjde (tím pádem na tom i vydělat), ale pak mi přišlo, že jakoby si řekli "Hele, když už to děláme, tak to uděláme pořádně, diablo nediablo" a teď si myslím, že díky tomuhle protahování hodně ztratí. Přece jen Diablo je prostě Diablo a ruku na srdce - spousta lidí (ne všichni) hrajou jiné diablovky jen proto, protože je přestalo bavit D2 a čekají na D3, anebo nemůžou překousnout v D3 neustálé připojení k netu, RMAH, grafickou podobnost k WoW atd... Do toho všeho má ještě vyjít Path of Exile atd.. je toho spousta, v poslední době se s diablovkama roztrhl pytel. Jsem zvědavý, jak to všechno dopadne *4*
-
No a dodal bych že T2 je v češtině oproti D3
-
Nemá být nadpis spíše "Autoři Diabla 2 se Diabla 3 nebojí"?
-
Ehm, takže máš rád Diablo 3? Předpokládám, že důvodem je, že se ti líbilo Diablo 2. A kdo jsou autoři Diabla 2? Lidi, co udělali Torchlight. Takže slova o úplně jiné lize bych neříkal.
Diablo 3 je úplně jiná liga v jedné věci - hypu od fanoušků jako jsi ty. -
jasně beru Torchlight 2 hlavně kvůli tomu že to má opravdovej singl narozdil od Diabla ,kde je jen "party" mod.U Diabla 3 jsem prolez betu skrz naskrz a bohužel mě to neuvěřitelně zklamalo :-( . Když nepočítám to, že to v podstatě nemá Singl, tak tomu prostě něco chybí ,ale co to je to popsat nedokážu. A nepočítám ani to že mi to šíleně laguje (v podstatě proto že při launchi by to mělo být v poho jelikož poběží EU servery)
-
Asi tak, jak už tady hodně lidí napsalo. Je to asi jak porovnávat Assassins Creed II s nějakým PSP spin-offem nebo Mass Effect 3 s nedávno recenzovaným Infiltratorem.
Úplně jiná liga. Navíc - asi nikdo nemůže vyvrátit, že Torchlight v prvé řadě vzniklo jako pocta Diablu III na zkrácení toho nekonečného čekání. Úspěch, kterého se pak hře dostalo, je už věc druhá. -
To by pak Torchlight nejspíš nikdo ani nezapnul *3*