-
u SC2 je kompletní funkcionalita hry dělaná "klient-side" , takže hra jde bezproblému hrát offline (myslím že je tam podmínka se připojit online jednou za měsíc ab to fachalo). Diablo 3 je "server-side" podobně jako WoW (někde jsem četl že u diabla je serverside funkcí ještě víc než u WoWka) ,kde na klientovi je jenom grafika a modely a veškerý fukcionality ovládá server (drop,skilly,AI nepřátel,...)
-
Ja bych se celkem dozvěděl příběh D3 nepatřím k těm co odklikávaj dialogy.
-
Asi ze stejného důvodu proč přeložily D2.
-
Taky spiš počitam že čeština vznikne (pokud vubec) na cracklou hru.
-
Jj bete opravdu neco chybi to by jeden nerekl :D
-
No pokud nakonec bude nějaký crack, či něco takového, tak by s tou češtinou nemusel být takový problém, i když crackovat si koupenou hru, to bych kvůli češtině nedělal.
EDIT: Navíc dneska umí většina hráčů anglicky aspoň na té úrovni, aby pochopila děj hry. -
Podle mých zkušeností z bety je D3 právě jako D2, hraje se jako D2. A je to neskutečná sranda. Však uvidíte.
-
abych pravdu řek mě beta stačila k tomu ,že jsem zrušil předobědnávku a s koupí počkám minimálně na listopad. a je to určitě víc než pětina
-
Torchlight je ku Diablu jako Risen ku Gothicu. Torchlight a Risen jsou technicky zvládnuté hry, jednou si je člověk projede, ale rozhodně nemá chuť se do téže řeky vrátit.
-
O co vic by mohla SC2 byt online only proti Diablu 3 prosim? :D
BTW. u Diabla bude problem s cestinou spis v nahodne generovanych predmetech kde potom muzou vznikat fakt hlouposti stejne jako tomu bylo u cestin k Diablu 2. To ze Diablo 3 potrebuje cestinu asi jako Alien Shooter je uz dalsi vec... -
no já toho strávil u Diabla 2 podobně a trojce prostě něco chybí a dvojce nešahá ani po kotníky podle zkušeností z bety
-
minimalne je to uplne ina liga v rozpocte a zdrojoch...
-
ty si invalida :-D /okud jsi hrál betu víš, že SC2 není narozdíl od diabla úplně online-only - má Guest mode pro offline hraní. U diabla se na serveru generuje v podstatě všechno od AI nepřátel až po drop.
-
Prehnany fanboyovani? Kdyz napisu co se mi na Diablu 3 nezda dostanu milion minusek a kdyz se snazim usmerit trolla co pise ze Diablo 3 je jako CoD a je hrozne neoriginalni a zadna inovace tak jsem fanatickej fanboy to znam :D
-
No to je tezko rict. Torchlight 1 je jako Diablo 1. Torchlight 2 by mohl byt jako Diablo 2. Diablo 3 ma jit docela odlisnou cestou od obou predchozich dilu. Jedine co je temer jiste je, ze to obe budou spicky v ramci specifickeho podzanru RPG her, hack n slash RPG. Zkousel jsem spoustu 'diablovek' a prijemnym pocitem z hratelnosti se dokazal Diablu vyrovnat pouze Torchlight.
-
Ne, byla to úprava konceptu Diabla 2 do FPS/TP-hack'n'slash, která jim nevyšla. Hrál jsem to, a sra*ka to nebyla, ale dokonalé taky ne.
Torchlight 1 a 2 je návrat k tomu, co umí nejlip - Diablo 2-like izometrická akce. -
SC2 ma cestinu = Your argument is invalid *1*
-
To určitě nebude, ale věří se v Blizzard. Sice je všude flame jak všechno Blizzardi kazej a ničej, tak každá jejich hra je ikonou kvality
-
Jak nemá Single ? SinglePlayer = 1 hráč ... Můžeš hrát sám ? Můžes ... tzn má SP :D
-
Autoři Diabla 2 dělali i Hellgate London, a to byla strašná sra*ka :D Your argument is invalid...