Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mel by ses naucit cist americky data ... je to 5. prosince 2015, ro preci kazdy vi :)
  • Spades
    Já to hral i pro příběh... Třeba Titan Quest je celkem vklidu rubačka, ale jenom klikání hned omrzí
  • Spades
    Kde mas v definici slova SP, ze to musi byt offline
  • Zase aby clovek byl fer tak Torchlight si na nic takovyho nikdy nehral.
  • Spades
    Tím pádem chceš říct, že AC2 je multiplayerovka ? O.o
  • kostejnesmrtelny
    Jojo. Protože zrovna Torchlight je temnej, děsivej a ponurej až hrůza.

(kde je facepalmovací smajlík?)

K tématu: beru obojí, to je snad jasný *3*
  • tak to si zkus path of exile protoze, to me prijde ted jako ultimatni hack n slash, obe jsou ted bety a path je dokonalej protoze ma tu realnou d2 grafiku a zaroven to posunuje cele nahoru,
  • Me taky net nepada. Ale verit tomu ze singl bez netu udelat nejde nebo jeste lepe, ze je to lepsi, muze jen vul, kdyz to 20 let slo. *7* A to nemluvim o tom cpat mi neco co nechci, nebo nepotrebuju.
  • Lidi co breci a kdyz spadne net tak co?Miluju tuhle otazku sakra lidi kde to zijete ja myslel ze je jednadvacaty stoleti?Mne uz net nespadl 6let:)) ale nezoufejte predtim sem mel jinyho poskytovatele a tam mi padal kazdou chvilku ke konci uz pomalu kazdou hodinu:D a proto kdo trpy pady netu tak doporucuju se mrknout po jinym poskytovateli jak rikam uz mam 6 let pokoj:)))
  • Mahcake
    Neni co dodat.

http://images.mmosite.com/my/upload/a3/a4/dc6b0aa94421804836cc80e82de8c3e6/theme/017c365f3911d975a152b3aaace764e8446.jpg
  • Diablo III bude super už jen protože to dělá Blizzard. V Blizzardu stálé platí to co tady zmiňovali z Runicu, že se snaží udělat hru "dokonalou". Věřím, že D3 nezklame stejně jako SC2, který také sklidil velmi pozitivní recenze. Navíc Blizz je firmou, která zatim nenechává svoje hry jen tak zemřít. Vždy před vydáním dalšího dílu vydají alespoň ten patch (Teda zatim byla příležitost jen u D2, aby mohli říct držíme podporu, ale i tak)
  • blbý je, že já si Diablo 3 koupím už jen z tý nostalgie ke značce, takže jestli to nakonec bude nic moc, tak si Blizzard stejně namastí kapsu a já si můžu tak akorát postěžovat na fórech...

ale zase je fakt, že Torchlight jedničku jsem ani nedohrál, byl to prostě jen vyladěnej (i když hodně!) Fate, a v obou hrách se brzo dostavil stereotyp. zato Diablo má prostě takovou zvláštně chytlavou atmosféru, neumím to vysvětlit :) snad to případně zachrání i třetí díl...
  • No co si pamatuju, tak kdyz jsem hral SC tak mi v prubehu spadl net, hral jsem normalne dal, jen se mi neotviraly achievmenty a pravda, neukladal se prubeh kampane, ale hrat se dalo :-)
  • rancor1223
    Možnost češtiny na originální hře je minimální. Musíš být neustále online z jednoduchého důvodu, aby si nemohl cheatovat (za pomocí modu) itemy a ty pak prodávat v aukcích za peníze. No a jakýkoli zásah do hry je mod, tuďíž i čeština. tzn tak na 97% žádná nebude.

Pokud ale bude existovat nějaké cracklá verze hry, je velice pravděpodobné, že tam by čeština vytvořit/používat šla. Otázkou ale zůstává, jestli je ochrana D3 prolomitelná (tzn jestli se podaří zkopírovat za serverů všechny soubory nutné pro běh hry, aby si každý mohl doma jeden malý server provozovat *1*).
  • Torchlight je dobrá hra, ale co mi na hře vadí je to cute podání. S texturamy je to podobné jako např. u Wow. Kdyby se přez tuhle grafickou stránku přenesli a dali tomu o něco více realnější vzhled, tak by to vůbec neuškodilo. Mimochodem hudba je u toho velmi dobrá, akorat se nehodí k roztomilým monstrům a skoro anime hrdinům. 100 lidí 100 chutí, někomu ta grafika naopak sedí, ale záleží na vkusu.
  • Ringwraith
    SWtOR je nejlepší!
  • Ringwraith
    To byla řečnická otázka. *3*
  • Flame musí bejt:).

Diablo sux, Torchlight sux, Path of Exile FTW!!!
  • Kr.Pa
    jj, bývalí blizzard north (D1 a D2) ted dělájí torchlighty
  • Bude to presne to iste, co Starcraft 2, dalo sa to cakat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší