Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mě vede jasně Torchlight 2. Sice můžete kontrovat tím, že Diablo je větší značka a jediný originál a nevím co ještě a budete mít pravdu, ale mě je prostě sympatičtější politika Runic Games. Jejich Torchlight jednička je skvělá hra, která mě i přes infantilní grafiku chytla a dodneška nepustila. Žádné MP, žádné online-only, super. A to, že ho Runic udělali za jedenáct měsíců, je nevídaný výkon.

Travis Baldree na fórech před nedávnem oznámil, že je mu jasné, že s T2 strávili už dvaadvacet měsíců, ale kdyby bylo podle něj, aby se dostali někam k "opravdové velikosti", museli by na něm dělat ještě dalších čtrnáct! Naštěstí si pan Baldree jenom dělal legraci *4*
  • genki.sudo
    A nechcem vzbudzovať plané nádeje ale zabudnite na pirátske verzie D3.. Blizzard hru nevyvýjal +10 rokov len aby ju niekto potom crackol...

D3 už mám predobjednané, modlím sa aby fungovali servery v deň releasu *13*

A na T2 som zvedavý, snáď príjemne prekvapí.. *5*
  • genki.sudo
    Čo ti vadí na skilloch D3 ?
  • kostejnesmrtelny
    Teoreticky ano, ale v praxi to nikomu za tu práci nebude. Za sedm a půl roku se to nikomu uspokojivě nepovedlo s WoW...
  • Diablo 2 překoná až Diablo 3. Nic srovnatelného mezi nimi není. Ani Torchlight.
  • A povedlo se to snad někomu už? Né že? Proč se wow free servery hrají na lejno emulatorech? Stejně tak se bude hrát i diablo.
  • A proč by si neyahrál? Pokud se někomu podaží ze serverů Blizzardu zkopírovat všechny soubory nutné ke spuštění hry, nebude už takový problém emulovat server.
  • D3 mozna stahnes...ale aby sis ho zahral tak si ho stejne musis koupit *16*
  • kostejnesmrtelny
    EDIT: Uff, radši nic.... *11*

EDIT2: Tak přece jenom - možná stáhneš, ale určitě nezahraješ. Příjemnou zábavu, ty necasualisto *3*
  • Je to jasne D3 stahnu a T2 koupim. D2 byla slaba a po 5 hodinach hrani me to uz vubec nebavilo. D3 bude stejna a navic od nenaraneho blizzu kterej dela casual hry pro kazdeho aby co nejvice vydelali. *11*
  • ja bych prodaval D3 tak za 3500 zakladni verzi, stejne se to proda, uz jen ptz je to diablo :)
  • wow, ty si pracoval na vyvoji T2 i D3, ze vis co je jak presne dlouhe? *zavist* :(
  • Spades
    Tak D1 mělo taky úplně jinak skilly, takže v tomhle blizzardu věřím.
    Ohledně grafiky - já furt nevím co tam vidíte za wow - blizz VŽDYCKY dělal hry, které mají špatné proporce (velké zbraně a ramena), ale zas tak špatné jak ve wow se mi to nezdá.
  • Spades
    Potom by si ale nemohl urcit, jestli nekdo prodava nahackovane predmety - to byl problem treba v borderlands, kde se obchodovalo s modovanyma zbranema - a ted si to predstav za realne prachy
  • Tak by meli zacit. Temny pan je jen jeden a ten se o moc nedeli !!!
  • Haha, teď jsem si vzpoměl jak ten týpek který to betatestoval si stěžoval na netu, že Diablo 3 je po čase stejně nudné jak Torchlight. *15* Ale upřímně, neohlížím se na jména a uvidím co bude nakonec lepší, zvlášť když se nemůže moc argumentovat Blizzem, když autoři Torchlightu jsou autoři Diabla 2.
  • Já obojí už dávno dohrál a je to pravda! *8*
  • Nevim proc by se take meli bat D3 :) to je snad jasne ze s timhle konkurovat opravdu nemuzou *3*
  • to mas dobre, ze si vobec dostal beta key k Exile, ja som regnuty pol roka a stale nic :)
    hlavne, ze kazdych 5 min. je nahodne pridany novy hrac do bety
  • Kinet1c
    POE praveze nebude P2W bez obav, ale urcite, o co nie je stat, aspon u mna, je obchodovanie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit