-
To by šlo vyřešit jednoduše. Dát tam volbu hrát SP off-line nebo SP on-line. Předměty z SP off-line by se nedaly prodávat v aukci a celý problém s modovanýma zbraněma vyřešenej.
-
Záleží na tom, za jakou dobu po vydání se to rackne.. mám pocit že u jedne z her ze serie Hitman to trvalo několik let *3*
-
Ukaz mi neco co nekdy nebylo cracknuto. Prinejmensim singl bude stopro.
-
Já neříkám, že to nebudou chtít zpirátit. Já říkám, že se to nepovede, a když ano, tak s ukrutným zpožděním a ve velice podřadný kvalitě, viz ty tzv. free-servery World of Warcraft.
-
Jednoznacne Diablo 3, Torchlight 2 jedine ked bude AntiSteam a to asi nebude :( takze toho len stiahnem...asi znovu nainstalujem Diablo 1, snad stihnem do prichodu Diabla 3 dohrat :))
-
Me treba hodne bavil Sacred a hraju ho i dnes a porad si myslim, ze je to strasne nedocenena hra a provedenim rozhodne lepsi nez D2
-
To vieš, určite nikomu nebude stáť zato spirátiť spravdepodobne najúspešnejšiu hru roku 2012. *15*
D3 je skrátka hack&slash rpg a je veľmi veľa ľudí, ktorí si to radšej zahrajú offline solo (alebo s rl priateľmi) bez všetkých tých novodobých achievmentov, špeciálneho oblečenia, auction housov a podobných pseudosocializačných pi**vín - na rozdiel od wow, čo je mmorpg, ktorého podstatná časť je založená práve na týchto veciach. -
U mňa to určite dokázal - d2 som hral až do vydania tq, potom som na diablo už ani nepozrel.
-
T1 byl právě super. Když jsem to tu viděl prvně, tak mě to příliš nezaujalo, ale pak jsem zkusil demo a bylo to jasné. Na Torchlight II čekám už od té doby, co poprvé zveřejnili, že na něm pracují.
Blizzard mám rád, ale Runic mám poslední dobou raději. Runic se nesnaží obírat lidi o peníze. 20 dolarů za takovou parádní hru je krásné... -
asi pravda, ale treba Titan Quest to skoro dokazal ... jen dost lidem nesedlo to prostredi, ale jinak myslim to byl hodne povedenej klon ...
-
asi tak, pribeh D2 rozhodne nebyl nejaky uchvatny, to se neda rict o fantastickych predelech mezi akty
-
No já bych spíše uvítal D2 s novou grafikou než příběhem. Myslím, že u podobných klikaček příběh rozhodně není to, co tento typ her táhne. Hlavně rozmanitost a kvalita nepřátel, lokací a lootu a široká nabídka postav a skillů je to, co hru dělá dobrou nebo špatnou.
-
Tím nechci říci že to bude špatná hra, nemohu soudit nehrál jsem to a ani neplánuji, jen mi to přijde nelogické vydávat taková tvrzení...
-
Jenže jednoduše, D3 teď dělaj naprosto jiní lidé, naprosto předělali veškeré zaběhnuté nápady z D2, které se líbili (když vemu že většina lidí by klidně přijala dvojku s novým příběhem) takže je to prakticky naprosto jiná hra jen ze stejného světa a stejného žánru a přesto 99% lidí bezhlavě křičí že D3 bude nejlepší hrou tohoto žánru. Jaké k tomu má předpoklady? Je to naprosto nový titul od naprosto jiných lidí pod stejnou značkou.
-
Založil žánr HnS? Co? Dyť to bylo dávno známý z deskovejch her. Možná byli jedni z prvních, kdo z toho čerpali při tvorbě pc her, ale vážně to nezaložili. Navíc o tom, jestli dá větší práci udělat jednoduchou hacknslash hru nebo hru s propracovanym a poutavym příběhem (Baldurs Gate), kde musí hráč při boji přemýšlet, by se dalo docela dlouho diskutovat.
-
mne by nevadilo keby diablo robil treba ubisoft, ide o to aby to bolo stale akcne rpg ci H&S rpg ako chcete, a nie AC Diablo, ja si myslim, ze na tymu az tak nezalezi, zalezi len na konecnej kvalite produktu
-
zahras si to jedine ak bude dostupny "server" a tym spojene potrebne subory, ktore sice budu, ale neverim, ze to bude dokonaly, nieco ako WOW ci L2, da sa to hrat, ale ked nehras na ofiku, tak to skratka nie je ono, zial urobili s D3 takyto krok, ale ako to by nemalo zastavit nikoho, kto s Diablo znackou vyrastal od jej sameho zaciatku, preto vlastne ty si zahras T2, ale na D3 si urcite pockas hodny kus casu, ovsem ak nasi piratsky kamarati s RELOADED, SKIDROW ci RAZOR1911 a inych nemaju nieco o com nikto este nevie :) a tomu neverim
-
No T1 nebyl nic moc a vzhledem k tomu, ze to delaji ti sami lide, tak me osobne nejdriv musi presvedcit, ze T2 bude za neco stat.
-
Když to shrnu tak to co tu čtu je, že vůbec nezáleží na tom kdo je skutečným tvůrcem hry, ale záleží na tom kdo vlastní značku a kolik investuje do marketingu.
-
Nastesti rozpocty ani zdroje nedelaj hru kvalitni. To dela napad a zpracovani. Jenze se to da dobre zamaskovat rozpocty v marketingu.