-
D3, aj ked T2 bude mozno tiez zaujimavy a kedze nebude stat take prachy ako D3, tak kupa oboch :)
-
uvidime, ako to vsetko bude stou petinou aktu atd, ja som si urcite nerusil predobjednavku a ani neplanujem
-
ano je, ale jednoducho ta grafika ked mozem je este horsia ko v diablo 3 a aj co sa T1 tyka dohral som to raz, no resp. som dohral pribeh, este tam boli nejake urovne v crypte, ale na to som kaslal, skratka ta hra az tak nebavy aby som to hral este niekolko krat, mozes hovorit co len chces ale toto je fkat, a ked si myslis ze som si neskusa zahrat za alchymistu ci lucistnicku tak si na omyle, praveze skusal ale nejak ma to nebavilo, pri diablo 2 ci aj diablo 1 sa nejak ten stereotyp dostavil az po HOOODNE dlhej dobe, kdezto pri Torchlight to bolo ako som povedal jedno prejdenie hry (robili to sice ty isty co D2 D1 ci Hellgate, ale asi nieco stratili v diablach a to do torchlightu v niest nedokazali) , uvidime ako to bude s T2, ale pochybujem ze bude nejaky obrovsky posun oproti T1, ked tak ja si svoj omy priznam
-
lenze v tomto pripade si nedas ani MMO cast ani MP cast, vlastne ani SP, takze to bude stale len hra s SP a MMO castami, ktore nemozes hrat lebo musis byt pripojeny, takze SP si dat nemozes pretoze nemas net, ale kedze mne net nepada, tento tvoj argument a co ak ti vypadne net, ma netrapi, lebo on nevypadne ani z okna ani z balkona, pojde stale v pred a diablo bude bezat ako ma, dalej vobec nepatrim do fanboyskupin blizzardu, ale jedno im treba uznat, ze robia celkom uspesne hry a ked uz tak bol som fanboy Black Isle a Bioware, ked boli spolu a vytvarili fakt uzasne hry, ktore my v dnesnej dobe chybaju
-
sice si online, ale hras sam, ostatny sa ti tam nepletu, a vlastne hras SP, tympadom, ci uz je to off alebo online, stale je to SP, multy ci mmo je ked je hracov viac ako jeden a tak je to uz MP ci MMO, takze vlastne diablo skor nema MP ako ze nema poriadny SP, pretoze ked dobre viem, ako nahle chces hrat MP, hras to vlastne ako MMO, viac hracov a pod
-
suhlasim, nevedel som anglicky, hry a slovnik ma naucily, teraz uz nemam problem zo ziadnou hrou a serialy si rad pozriem po anglicky, v nasich koncinach ich zatial nedavaju mozno ani nebudu, tak si ich stiahnem a radim to vsetkym co anglicky nevedia, 1. Nainstalovat Baldurs Gate a Baldurs Gate 2, 2. Najst si nejaky online slovnik (to nie je problem, ked som to hral ja tak bol) a ide sa, slovo alebo veta ktorej nerozumiete si date prelozit a postupom casu sa na vas uchyti hodne toho, hovorim z vlastneho prikladu, v skole som sa ucil anglicky ale nejak po dokonceni som akosi nebol "wredy" takze som zistil zopar svojich vaznych nedostatkov, ja sim myslim, ze anglicky obstojne vediet sa v tomto svete oplati, iba treba chciet a vsetko sa da (skoro) rozhodne anglicky sa da naucit, na hry, nie je treba vecsinou expert uroven (zaklady stacia velakrat), napr. ja som sa nevedel dockat vidania Drakensang Dark Eye a no musel som si zohnat v nemcine, pretoze anglicka verzia bola daleko, z nemciny som maturoval (na 1) takze som si povedal ake to moze byt tazke, tak dost, a tak chapem tych ludi co nevedia anglicky a chcu cestinu, ale ked cestina nebude, fakt skuste metodu samoucenia, a ono to bude mat svoje ovocie, skor ci neskor
-
Na path of exile som sa zatiaľ veľmi nepozeral, príliš mi to zaváňa hardcorovým pay2win, ale uvidím.
A o d3 sa samozrejme nebojím a kvôli príbehu to teda hrať nebudem určite (vážne niekto hral d2 kvôli príbehu *8* ). -
a pretoze bola v podstate jedina svojho druhu a zalozil vlastne zaner H&S RPG cok
-
podla mna je to stale pohlad hraca na hru co sa ceni, tzn ty mas svoj nazor na vec, tzn tebe nejak nesedi, inemu moze naopak sediet viac ako jednotka, neviem asi to zavisi aj od ludi, 100 ludi 100 chuti, ja osobne skusenosti s D3 nemam, sudim iba podla info co preniklo, a podla toho to neznie az tak spatne, neviem mne osobne na D1 vadilo dost monotonnost prostredi, pisal sa rok 96, ale aj tak no, viem co hovoirm nedavno som dohral, dokonca som to hral aj na PSP :D, taky port s PS1, celkom sa to dalo hrat, ja som s D1 stravil hodne casu chodil som este do skoly (stredna) nemal som prachy na PC, tzn som hraval v herni s kamosom (LAN) a bola to zabava, ku diablovi sme sa nehrnuly, a v tom case to bola jednoducho unikatna hra, vtedy ked si dobre pametam podobna hra nebola, az po nej povychadzalo niekolko aj nadejnych hier (Revenant, Nox a este nejake nepametam si :), ale nejak neboli take dobre ako Diablo a neskor ani ako Diablo 2, mne nezostava len verit ze aj Diablo 3 v plnej parade to rozbali toho 15teho
-
to je tvoj problem :) gothic 1 aj 2 som presiel niekolkokrat, risen len raz a stacilo, nejak to nebolo ono, skvela hra, ale no neviem, skratka ten gothikovsky pocit akosi vyprsal zneho
-
POE sku...rr....villy s obchodovanim, prestal som to hrat, mne taketo nieco ako BARTER system nevyhovuje, kombinacia toho + peniaze ako tomu je vo fallout, preco nie, ale toto NIE, mam to nainstalovane a akurat sledujem co sa okolo toho deje, novinky a pod. hrat uz nehram, dovod som uviedol, ale ako co sa hratelnosti tyka, skvela vec
-
ver mi, bude to skvele a chytlave, a nakoniec zistis ze je to aj dostatocne temne, temne nemusi znamenat DOSLOVA TEMNE, tzn ani Path Of Exile nie je az take temne ako niektory hovorili, je to krvave, brutalne, ale ked som si tam bludil dzunglou ci takymi lesikmi, po pobrezi, bolo to ako v rozpravke, az ked si zisiel do nejakeho dungu, tak bolo vidiet to temno, neviem asi tu to tak celkom nebude, ale vadit my to nebude, napr. mne aj diablo 2 nepripadala temna, ale rozhodne mala chytlavu hratelnost a slusny jednoduchy pribeh, tu necakam ohladom toho nic prevratne, ale si myslim, ze aj ty co maju problem s diablo a hovoria ze diablo nie, uvidis neda im to, a kupia si to a zahraju a budu zavisly, este o tom nevedia ani oni samy, ale coskoro na to dojde, ako sa z dna na den bude blizit datum vydania bude stupat aj nervozita z toho ci kupit nekupit, tak isto musim povedat ze pomaly odpocitavam dni, uz len 55 dni :)
-
osobne si myslim, ze SP mohly urobit tak aby si nemusel byt pripojeny, pripojit by si sa mohol ak chces predat nejake veci v aukcii a tak, ci hrat cez bnet, neviem no, skratka je to kus na H, ale co uz, net bezi ako Atomove hodiny, nepada, takze problem nebude ani tak ani tak, len no mohlo to takto vyhovovat viacerym hracom, takto vzdy budu niektory pindat
-
Zahrám si asi obe tieto hry, ale úprimne, ani jedna z nich nemá ani zďaleka takú "temnú" atmosféru (čo tu mnohí spomínajú) ako malo Diablo 1. A rozhodne ju nemalo ani Diablo 2 a Torchlight 1 už vôbec nie.
A d3 s dark filtrom mi v tomto smere pripadalo oveľa lepšie ako dvojka, ale zase to mohlo byť prostredím bety (kostol + priľahlé priestranstvá, takže možno nostalgia za jednotkou). Ale skôr nie. -
tam kde zijem ja este 21 storocie nedorazilo *1*
-
ty si aky cock :D ukazkovy
-
To bych nerad komentoval uz jen proto ze jesli mi neco na Diablu 3 opravdu vadi tak je to co udelali se skillama a to ze grafika smrdi wowkem. Ja jen doufam ze soudim predcasne.
-
To teda néne, hezky kecáš. Nejlepší je My little ponny, to ví každej todleto *2*
http://www.terragame.com/downloadable/children/my_little_pony_pc_play_pack/screen_1.jpg -
Nethack !
-
A abysme byli uplne nejvic nejferovejsi, tak D3 si na to hrat nemusi *5*