-
Protože klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik.
A protože když hra vyšla, tak ji hrál snad každej a z hry se stal kult. -
Opravdu tady někdo věří tomu, že Diablo 3 vyjde 15. května? Snad tak 2013.
-
Mno SC2 byl, protoze nebyl zjednodusovanej. Spis mi prijde ze tam par veci pribylo.
-
Ale lidi jo.
A některé stránky je v tom podporují. -
Myslím, že to bude nakonec opravdu tak, jak prohlásil kdosi z Blizzardu, ať od Diabla 3 zase tolik nečekáme a už vůbec ne zázraky. Diablo 3 bude tak kvalitní asi jako Starcraft 2. Kvalitně zpracovaná hra s pár dobrými nápady a v nové grafice. Nic převratného inovativního nebo bombastického od Diabla 3 nečekám.
-
Torchlight II, já mám jasno :-)
-
To mi povídej, teď dohrávám Risen počtvrtý *1*
-
no když ti padne net tak tohle nemůžeš ani u D3 :-)
-
nevím no já bych si nebyl tak jistý :-)
-
A co až ti vypadne internet? Jak si pak dáš SP?
Your argument is nonexistent.
No, historie už prokázala, že Blizzard má spoustu fanoušků, co si neumí připustit, že jejich hry nejsou nejlepší na světě. -
V Diablu je málo rozhovorů? Ptám se, protože jsem to nikdy pořádně nehrál, ta série mně prostě nesedla, ale vždycky sem myslel, že je tam nějakej příběh (kterej se očividně neobejde bez psanýho nebo namluvenýho textu). Pokud tam ale žádnej neni, tak nechápu, proč by ta hra měla bejt zábavná.
-
Coz nemeni nic na faktu, ze jakykoliv 3rd party soft je zakazany, ale za cestinu se nebanuje
-
SP je jeden hrac offline. D3 tohle nema.
-
Chyba - v D2 můžeš projet sám celou hru od začátku do konce (Bavíme se o player vs NPC), kdežto u WoW ne - raid sám nedáš
-
Jestli chces reagovat na neco uplne mimo, nebo na neco co jsem nikdy nerekl, tak si to muzes rovnou odpustit, nema to cenu. *3*
-
ano
-
Jak je to s tym diablom? Budem musiet byt neustale pripojeny na net aby som mohol hrat? A ked mi padne net tak nebudem moct hrat ci jak to je?
-
prostě Diablo 3 je tak moc vyhyponý , že mě beta šíleně zklamala a opravdu mě baví mnohem víc jednička než trojka .
-
ano opravdu se nemuzu dockat az budu behat s " velkou mrazivou sekerou upira chamtivosti " :-) prelozit d3 urcite pujde, stejne jako SC2, ale podle me to nema smysl
-
no ono i WoWko můžeš hrát sám a singl to nemá. A blizz se právě snaží udělat z diabla takový v podstatě MMO.