Avowed – recenze fantasy RPG ze světa Pillars of Eternity
-
Já bych něco k té hře i napsal, ale dostal bych ban :)
Snad jen to, že další z mých oblíbených studií je mrtvé...
-
-
Ty už si jí hrál ? :-o
-
-
Fakt nemusíš hrát Condord, abys hned věděl, odkud a kam vítr vane.
-
-
Tak srovnávat Avowed zrovna s Concordem.... :D
-
-
Řeknu to jinak:
výtvarný ředitel této hry je rasista.
Tečka.
-
-
Brat to podle reditelu, jak by asi dopadl KCD2 :D
-
Tak to je pitomec.. A co to má společeného s hrou ?
-
-
Panenko na nebesích, to je ale skandál!
-
-
-
-
-
-
Nějak mi nejde na rozum, že tohle od Šárky dostalo miň než DA:Veilguard ale co už. Asi jí to prostě nesedlo tolik co ostatním :)
-
-
Podle mě spousta recenzentů, včetně Šárky, se nechala okouzlit grafikou a uhlazeností a vyleštěností Veilguardu, takže přes ty růžové brýle pak nějak přehlédli, jak je ta hra hloupá, repetitivní a jednoduchoučká. Avowed tyhle trojáčkové produkční kvality nemá, takže je na něm hned všechno vidět.
-
-
Pro vlastní dobro se zdržím komentáře a jdu si znovu pustit video Fextralifa, pravděpodobně nejuznávanějšího RPG/CRPG/SOULS LIKE/D&D hráče a odborníka současnosti, který má s přehledem nejlepší videa o RPG hrách a buildech postav v RPG hrách na světě. S hodnocením Avowed - 8.2/10. Ehm.
-
-
Není to ten člověk, u kterého se krapet provalilo, že si nechává platit?:)
-
Fextralife není uznávaný už několik let, nevím kde jsi to vzal ale zrovna podle Fextralife se už nikdo neřídí, max člověk využívá jeho stránky na dark souls serií, týpek se nechal podplatit a jeho skupina vůbec neví co píše na těch stránkách vč. recenzích
-
-
Nemyslím, že se nechal podplácet, pamatuju ale skandál, že uměle navyšoval sledovanost svých streamů, protože je nechal přehrávat i na té svojí wiki, která je hodně navštěvovaná. Takže měl na každém streamu desítky tisíc sledujících, ale když se člověk podíval na chat, tak tam bylo mrtvo.
Jinak to není ani kdovíjaký odborník na RPG, je to spíš typ Mortismal, který není moc vybíravý ani kritický a všechno spíš pochválí.
-
-
-
Ten kombat na blízko a i obecně je k smíchu po KCD2, stejně tak svět
-
Je možné doplnit recenzi grafiky a zvuku? Jsou zmíněny jen technické chyby. Třeba i v porovnání se současnými podobnými hrami.
-
Recenzent by vzdy mal brat do uvahy aktualny stav hry. V takej podobe ho vydavatel dodal recenzentom a teda si za jeho kvalitami stoji a preto pozaduje plnu sumu za AAA hru.
Preco by sa mal niekto spoliehat na one day patch ? alebo dalsie opravy, ktore mozu trvat mesiace ?
Samozrejme, rad by som vedel o kolko bodov hra prisla kvoli technickemu stavu. 1,2 ci 3 ?
Ak postavy su lahko zabudnutelne, herna doba zbytocne natiahnuta a subojovy system zachvilu omrzi tak body musia ist rozhodne dole.
-
-
Sice zní logicky, aby se recenzovalo to, co autor dostane doruky, ale z jeho pohledu je to nepříjemné dilema. Recenzent chce, aby jeho práce vystihla hru co nejlépe, ale s masivním day-one patchem opravujícím ty nejhorší bugy může být zastaralá už v okamžiku vydání. To jako její autor úplně nechceš. Bohužel vývojáři se toho rychle naučili zneužívat. Rozumné řešení to asi nemá, ale pokud je to popsané v textu, tak mi to nepřijde až tak zlé.
-
-
Zvlastne nazory slecny (pani) Sarky, ale ved v pohode. Takmer vsetko, co bolo hre vytykane, sa mne paradoxne paci, cize Avowed bude zda sa hra pre mna. :D
-
-
proto je to subjektivní názor. Sice od někoho kdo ví o hrách dost a dost jich hrál a může porovnávat, ale pořád je to dojem z umění. Z pisoáru postavenýho kolmo může bejt jeden člověk u náboženskýho vytržení a druhej nechápe co je na tom tak úžasnýho. Tak pak napiš svůj dojem do komentů.
-
-
Ha .. jinde čtu: "Český středověk vám nevoní a preferujete fantasy? Lepší RPG za poslední roky nenajdete" A teď si vyberte 😂😂
Nebylo to Šárky hodnocení původně pro KCD2? "vyprávění postrádá hloubku, emoce či aspoň náznak epičnosti" To totiž sedí přesně! 😉
-
Ako ja si nemôžem pomôcť ale mám pocit že keby to bola Playstation exkluzivita dostane od Šárky minimálne 8/10.
-
-
Ta hra má dost šestek po světě, výhoda Sony her, i když jsou to většinou šestkové hry v základu(Spiderman, Horizon, GoW), že mají perfektní technický stav a výpravu doslova za stovky milionů dolarů, takže zdání dost klame a může se promítnout do známky. Jednoduché blockbustery takhle prostě fungují.
Nedávno jsem se smál u GoW, kde hraješ za boha a hážeš sekyrkou, aby ses dostal přes směšné překážky, i když přitom doslova trháš borovice ze země pět minut zpátky. Ta hra v základu už je nesmysl :D
-
Vůbec bych to hodnocení její nebral v potaz. Metacritic aktuálně 80 % na základě 56 magazínových recenzí. Tady to je vždy jen "sranda" hodnocení.
-
Konzoloví vojíni ještě nevymřeli? Já se k nim každopádně neřadím a desítky i šestky si ode mě v průběhu let vysloužily exkluzivity pro Xbox, PlayStation a tuším, že i Switch. Co tam máš dál?
-