Avowed – recenze fantasy RPG ze světa Pillars of Eternity
-
O čem přesně? Ne že by to na 3080 mělo být nehratelné, ale asi bych se raději zdržel komentářů ohledně toho, jak hra šlape, když je hrdlo lahve z části na mé straně 😉
-
Co jsem viděl, tak to má určitý "Skyrim vibe," což je pro některé jako rudý hadr na býka a další se můžou nudit. Ale myslím, že spoustu lidí to bavit bude.
-
Pakliže mě někdo nenávidí, nebudu mu přeci dávat své peníze, ne?
-
Vidět tenhle příspěvek učitel češtiny, tak by byly známky taky neveselé 😂
-
Mam v tom asi 7 hodin a do jisté míry souhlasím s recenzí. To lockování postupu za vybavení je blbý, neni tam tolik lootu kolik by mohlo bejt a herecký výkony nejsou úplně skvělý (Kai kterýho dabuje dabér Garuse je ale úžasnej), ale jinak to je plnokrevný RPGčko něco mezi Skyrimem a Gothicem a možná i těma Baldurama. Náramně si tam užívam průzkum toho prostředí (až teda na město, který je zbytečně velký a hodinu běhat a otvírat bedny prostě neni zábava) Souboják je tam naprosto v pohodě. Asi neni tak propracovanej jako v KCD, ale pořád mě každej souboj baví.
-
Tak ona žádnou iluzi nevytváří, ona se tím živí :))
A ten zbytek... inu, dojmologie člověka, který o tom moc neví :)
-
Jedna věc je smutný průměr železa v průzkumech na Steamu a druhá stroj někoho, kdo by měl mít železo umožňující testování novinek z pohledu hratelnosti a ne z pohledu kompatibility s 2 generace starou kartou 😀
-
Pokud se někdo pokouší vytvářet iluzi, že se hraním her a psaním recenzí živí, tak by asi neměl hrát na PC, které je výkonem lehce nad 50% jednu generaci starého highendu. Nedělám si iluze o tom, na čem to bude hrát průměrný hráč, ale 3080 v recenzentském PC mi trochu zavání.
-
Spusť a vyzkoušej, uděláš si obrázek sám a to je vždycky nejlepší :) ale neměl bych obavy, obecně je to výrazně líp hodnocený než tady :)
-
Brat to podle reditelu, jak by asi dopadl KCD2 :D
-
Videl jsem dneska na doupeti rezenzi 9 z 10. Tak jsem to hned dal stahovat s ted tady takova sprcha. Tak nevim zda to vubec spoustet ;-) jeste ze Sarka neni ucitelka ve skole, to by byli znamky ;-)
-
Tak to je pitomec.. A co to má společeného s hrou ?
-
Panenko na nebesích, to je ale skandál!
-
No nevím, přece jen je dlouhé roky přesvědčený..
-
Řeknu to jinak:
výtvarný ředitel této hry je rasista.
Tečka.
-
Nemyslím, že se nechal podplácet, pamatuju ale skandál, že uměle navyšoval sledovanost svých streamů, protože je nechal přehrávat i na té svojí wiki, která je hodně navštěvovaná. Takže měl na každém streamu desítky tisíc sledujících, ale když se člověk podíval na chat, tak tam bylo mrtvo.
Jinak to není ani kdovíjaký odborník na RPG, je to spíš typ Mortismal, který není moc vybíravý ani kritický a všechno spíš pochválí.
-
Tak srovnávat Avowed zrovna s Concordem.... :D
-
Podle mě spousta recenzentů, včetně Šárky, se nechala okouzlit grafikou a uhlazeností a vyleštěností Veilguardu, takže přes ty růžové brýle pak nějak přehlédli, jak je ta hra hloupá, repetitivní a jednoduchoučká. Avowed tyhle trojáčkové produkční kvality nemá, takže je na něm hned všechno vidět.
-
Fakt nemusíš hrát Condord, abys hned věděl, odkud a kam vítr vane.
-
No jasně, sice je výkonnostně na úrovni 4070, střední třídy současné generace (Blackwell současná zatím fakt není) a vysoko nad úrovní nejběžnějších karet, na jakých to budou lidi hrát, ale jak nemáš 5090, jako bys nebyl, tos nevěděl?
Jak se vůbec redakce opovažuje instalovat nový hry na takový starý herky!