Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wtf? a kde je Nomád? Měl bejt hlavní hero, ne? a celkem škoda, že Prophet hamptnul:( byl to typan
  • Trailer je povedeny,ma to fajn atmosferu.Co me ale bije do oci jsou ti emzaci,kteri nemaj s tema z jednicky snad nic spolecneho a z traileru popravde ani neni znat nejaka navaznost na prvni dil ani pribehove,ale to predpokladam bude vysvetleno v samotne hre.
    Jinak osobne se mi libil design nano obleku z jednicky vice,tady me prijde takovy obtloustlejsi *1*
    • Emzaci jsou ti stejni jen na sobe maji bojovy oblek. Zkus Google, vyvojari o tom nekde hovorily. *5*
      • Tak je jasny ,ze to nejak obkecaji,ale popravde,nebyt toho nano suitu ,tak bys ani nepoznal ,ze je to pokracovani crysis. *1*
  • nate nekdo zkusenost Crisis s 3D vision od Nvidie ?
    • je to pěkný, ale dej si na to bacha, je u toho psaný, že pokud to používáš dýl jak 20-30 minut bez přestávky, tak to kazi zrak. *1* Ale jinak je to super
  • Filmek by nebyl na škodu :)
  • 12 years ago: Masterchief
    - mne to uplne pripomina myslienkou ten trailer na Halo, este ked to mala byt PC hra
  • jsem sám, nebo je tu víc lidí co jim trailer absolutně nic neříká, grafika cože!? docela na dnešní standard nic ne? příběh hustý to tu ještě nebylo, alieni útočí na zemi.. nevim nevim pánové a dámo.. Opiště kód z obrázku....
    • Tak to par don. O grafice se otírat nemůžeš. Lepší grafika je jen u CG filmů, u gameplay je Cryengine naprostá a nepřekonatelná špička kde ostatní ani neví co znamená tesellace nebo Dx11
    • Grafika je ok, ale animace jsou do očí bijící...
    • Je smutné jak někteří lidé jsou úplně mimo co se týká grafiky. Pokud se ti tahle zdá málo tak fakt nevim co by jsi jako chtěl. Možná by jsi měl trochu slevit a nebýt tak náročný jinak ti hrozí že si hodně her neužiješ. Víš vůbec že tohle je pokračování? Asi by bylo divné kdyby se v prvním dílu bojovalo s emzáky a ve druhém se zdivočelýma koblihama.
      • MrSanta
        Zdivočelá kobliha *1* . Tomu říkám námět, pošli to Kotickovi a máme další CoD spin-off.
        • V tom pripade by to byl prvni COD od prvniho dilu,o ktery bych mel zajem :-D.
        • *1*
    • pokud sis nevšiml navazuje to na jedničku, grafika je absolutně výborná, do tý jestli se někdo opře tak je to slepej blb :P Hraje se to skvěle! už aby byla finalka venku
  • achjo to zas bude kravina
  • Bond, James Bond... (už jen dodat na konci)
    • Blb, jseš blb
      • a proč? kvůli odlehčenému vtipu, jste zcvoklý fanatici nebo jen děcka
        • I to jestli je vtip vtipný je velmi subjektivní tak se nediv že se to některým nelíbí.
          • takze kdyz mi reknes vtip a ja ho nepoberu nebo mi nesedne tak ti reknu ze jsi pic* a spolu se tomu zasmejeme ? :)
      • proč mu hned nadáváš? náhodou dobrej koment
      • trolo
        ta toto ma riadne pobavilo :D
        • Mě taky *1*
          • mě též :D
            • Taktéž :D
  • Chtěl jsem se zeptat. Crysis 1 není na Playstation 3? Na netu jsem to nenašel, že by se to někde prodávalo. Rád bych si totiž zahrál i jedničku, než zapařím dvojku.
    • Ne je jen na pc, ale o nic si nepřišel.....
    • lol :D
    • tak to máš smulu chlapče, PS3 by si jedničkou zavařil do ruda
      • hh ten byl dobrej kámo:D
  • Mimozemská invaze, no to je zas originalita. Vesmír už je ohraný, tak lezů ze zemi, co bude přístě? Moře eště není moc ohrané, nebo z děr ve stromech, jo to by bylo originální. *3* *1*
    A kvalitou se taky nepřehnali, sem myslel že žijeme v době, kdy když se vydá nějaký trailer, tak aspoň v 720p. No, aspoň že obsah je mňamózní. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit